Sportime

ΑΕΚ: «Ανέβηκε» πολύ και η μεταγραφή του Αριάγκα

«Τσιμπημένα» τα νούμερα και στην μεταγραφή του μέσου από την Ονδούρα.

Λευτέρης Παυλίδης 2 λεπτά ανάγνωσης
Στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Ηρακλή ο Κέρβιν Αριάγκα
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Οι διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με τη Λεβάντε για τη μεταγραφή του Κέρβιν Αριάγκα δεν έγιναν τις τελευταίες ημέρες. Ξεκίνησαν εδώ και καιρό και προφανώς οι Ισπανοί δεν έβγαζαν από το… κεφάλι τους το θερμό ενδιαφέρον της Ένωσης.

Το οποίο βέβαια δεν είχε διαψευστεί από την ΑΕΚ, που δεν ανέβαζε όμως και πολύ το θέμα καθώς ήξερε πιθανώς ότι υπήρχαν και άλλοι διεκδικητές, ενώ είχε «καεί» από περιπτώσεις παικτών που έφτασαν κοντά αλλά κατέληξαν αλλού.

Για να επέρθει πάντως η συμφωνία για την απόκτηση του Αριάγκα, χρειάστηκε από πλευράς ΑΕΚ και πάλι να... ξεφύγουν ελαφρώς τα νούμερα. Μπορεί αρχικά να εκτιμούσαν άπαντες εντός ομάδας ότι με ένα ποσό λίγο πάνω από 3 εκ. ευρώ θα βρεθεί η χρυσή τομή με τη Λεβάντε, όμως τελικά η ΑΕΚ χρειάστηκε να ανέβει πολύ για να πάρει τον παίκτη.

Κοντά στα 5 εκ. θα στοιχίσει τελικά και ο 28χρονος μέσος από την Ονδούρα, αφού η ΑΕΚ θα πληρώσει περίπου 4,5 εκ. γκαραντι στη Λεβάντε και άλλο ένα 500άρικο σε μορφή μπόνους. Συν το συμβόλαιο που θα πάρει ο παίκτης.

Το γήπεδο θα δείξει για όλες τις μεταγραφές της ΑΕΚ, όπως βέβαια και το τελικό αποτέλεσμα. Προς το παρόν σε αυτό που άπαντες συμφωνούν είναι πως με βάση και τα δεδομένα της αγοράς γενικότερα, οι τιμές που αγοράζει η ΑΕΚ είναι ελαφρώς «τσιμπημένες» αλλά προφανώς όταν θέλεις έναν παίκτη πολύ, βάζει συνειδητά και κάτι παραπάνω για να τον αποκτήσεις.

Φόρτωση ψηφοφορίας…
Επίσης σε κατηγορίες: ΑΕΚ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Λευτέρης Παυλίδης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα