ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Αραούχο για μία ζωή!

Η ΑΕΚ ήδη είναι υπό επεξεργασία της ιδέας για να χαρίσει την… αιωνιότητα στον Σέρχιο Αραούχο. Μιλάμε για συμβόλαιο ζωής.
ΑΕΚ: Αραούχο για μία ζωή!

ΑΕΚ: Οι συνθήκες έχουν ωριμάσει και με το παραπάνω. Ο Σέρχιο Αραούχο είναι κάτι παραπάνω από μια εμβληματική παρουσία για την «Ένωση» κι αυτό αναμένεται να επιβεβαιωθεί και στην πράξη. Αραούχο για μία ζωή στην ΑΕΚ.

Είναι ο παίκτης-καψούρα του αφεντικού. Το πρόσωπο που αποτελεί είδωλο στα μάτια των φιλάθλων. Ο άνθρωπος που ΄χει κερδίσει τον τίτλο του προπονητή στο γήπεδο από τον άκρως demanding, Ματίας Αλμέιδα. Με λίγα λόγια, Σέρχιο Αραούχο. Ο σύγχρονος στάρ. Ο ηγέτης στην εποχή της ΑΕΚ του νέου γηπέδου.

Εκείνος που από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στην ζωή του «Δικεφάλου» σα να βρήκε την Ιθάκη του. Πλέον, αγορασμένος 100% εδώ και 1,5 χρόνο από την Λας Πάλμας ορέγεται όντας captain να οδηγήσει την ομάδα του στην κατάκτηση του δεύτερου πρωταθλήματος μετά το 2018. Φέτος, η αγωνιστική του συμπεριφορά αξιέπαινη.

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

Παίκτης που άφησε το «εγώ» του στην άκρη και εντάχθηκε στις υπηρεσίες του new formation από τον Αλμέιδα, ο οποίος είχε κουβέντες με τον Αραούχο. Ένας free play maker. Ένας καλλιτέχνης που «τσαλακώνεται» από την επίθεση μέχρι να επιστρέψει στην περιοχή της ομάδας του.

ΑΕΚ: Αραούχο για μία ζωή!

Ο 31χρονος Αργεντινός που σιγά σιγά ψελλίζει και τις πρώτες του φράσεις στα ελληνικά, που γουστάρει την ζωή στα Νότια Προάστια, που ο πατέρας του θέλουν να αγοράσουν σπίτι στην Αθήνα έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024. Μπορεί να μην υπάρχει εκατέρωθεν πρεμούρα, μα βγήκε αβίαστα.

Βάσει πηγών μας, ήδη οι δύο πλευρές έχουν εκφράσει την πρόθεση να πορευτούν από κοινού εφ’ όρου ζωής! Και μετά το 2024. Το οικονομικό σκέλος ουδέποτε υπήρξε μείζον θέμα. Αρκούσε μία συνάντηση του boss με τον μπαμπά Αραούχο για να πέσουν οι τζίφρες.

Πλέον, μιλάει ο «μεγάλος» απευθείας με τον παίκτη. Το μήνυμα έχει σταλεί και είναι on going για accept…

  • Ο Αραούχο φέτος σε πάνω από 5 ματς έχει «ιδρώσει» πάνω από 11 χλμ με την ΑΕΚ.
  •  Ο 31χρονος σέντερ φορ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 όντας στο Top5 των καλοπληρωμένων.

Αθλητικές ειδήσεις

Ολυμπιακός σε Ρέαμπτσιουκ – «Βρες ομάδα»

ΑΕΚ:  Για ποιο λόγο εκνευρίστηκαν με Αλμέιδα οι παίκτες

Δείτε ακόμα

Μάγια Μπουντάνοκ: Η πανέμορφη Ρωσίδα επταθλήτρια έβαλε φωτογραφία στο Instagram που έκανε χαμό

 

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 2 και 3 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

 

Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ο Τζον Αρίας που θέλει ο Ολυμπιακός έβγαλε μάτια απέναντι στον προπονητή που έδιωξε ο Μαρινάκης

Ο Τζον Αρίας που θέλει ο Ολυμπιακός έβγαλε μάτια απέναντι στον προπονητή που έδιωξε ο Μαρινάκης

Ο Αρίας είναι ο μόνος εξτρέμ για τον οποίο ο Μεντιλίμπαρ έχει δώσει το ΟΚ, για πιθανή μετακόμισή του στον Πειραιά (μέσω Νότιγχαμ Φόρεστ).

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ντάις: Η Φόρεστ δεν θα κάνει αγορές πανικού τον Γενάρη

Ντάις: Η Φόρεστ δεν θα κάνει αγορές πανικού τον Γενάρη

Η Νότιγχαμ Φόρεστ μπαίνει στον Ιανουάριο με ανάγκη για επιθετικό λόγω του τραυματισμού του Κρις Γουντ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Χούρτζελερ εξηγεί γιατί ξεκίνησε βασικό τον Κωστούλα

Ο Χούρτζελερ εξηγεί γιατί ξεκίνησε βασικό τον Κωστούλα

Η πρώτη εμφάνιση του Μπάμπη Κωστούλα ως βασικός στην κορυφή της επίθεσης.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Διόρθωσε το… λάθος με τον Ροντινέι ο Μεντιλίμπαρ όταν άρχισαν τα δύσκολα

Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Διόρθωσε το… λάθος με τον Ροντινέι ο Μεντιλίμπαρ όταν άρχισαν τα δύσκολα

Στα κρίσιμα παιχνίδια ο Ροντινέι δεν μπορεί να ακολουθήσει τον γρήγορο ρυθμό και αμυντικά δεν μπορεί να ανταπεξέλθει. Και αυτό δεν θα αλλάξει όσο περνά ο καιρός.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Βαγγέλης Μαρινάκης: Φτάσαμε στο χρυσό τρεμπλ των 100 χρόνων θρυλικής ιστορίας του μεγάλου αυτού Συλλόγου

Βαγγέλης Μαρινάκης: Φτάσαμε στο χρυσό τρεμπλ των 100 χρόνων θρυλικής ιστορίας του μεγάλου αυτού Συλλόγου

«Απόψε κατακτήσαμε το Σούπερ Καπ Ελλάδας με τον κόσμο της ομάδας στο πλευρό μας και φτάσαμε στο χρυσό τρεμπλ των 100 χρόνων θρυλικής ιστορίας του μεγάλου αυτού Συλλόγου», είπε.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Τι ισχύει Γαλλία – Τουρκία και Γιαζίτσι

Ολυμπιακός: Τι ισχύει Γαλλία – Τουρκία και Γιαζίτσι

Πότε ήταν που ο Γιαζίτσι σκέφτηκε για πρώτη φορά, πως θα ήταν καλύτερα να φύγει από τον Ολυμπιακό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Τελικά ήταν λάθος που ξεκίνησε ο Μπιανκόν και όχι ο Καλογερόπουλος;

Ολυμπιακός νέα: Τελικά ήταν λάθος που ξεκίνησε ο Μπιανκόν και όχι ο Καλογερόπουλος;

Ο 22χρονος στόπερ έκανε το... παιχνίδι της ζωής του και έδειξε πως αξίζει κάτι περισσότερο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – ΟΦΗ 3-0 και στην παράταση πήγε το Super Cup Betsson στον Πειραιά

Ολυμπιακός – ΟΦΗ 3-0 και στην παράταση πήγε το Super Cup Betsson στον Πειραιά

Χρειάστηκαν 102 λεπτά παιχνιδιού για να κερδίσει ο Ολυμπιακός τον... Χριστογιώργο, με τον Ταρέμι από το σημείο του πέλαλτι να κάνει το 1-0.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ακυρωμένο γκολ Ολυμπιακού και ερωτήματα για Τσακαλίδη

Ακυρωμένο γκολ Ολυμπιακού και ερωτήματα για Τσακαλίδη

Ένα γκολ του Ολυμπιακού ακυρώθηκε σε φάση που ξεκίνησε από ανάποδο ψαλίδι του Μεχντί Ταρέμι και κατέληξε σε σουτ του Χρήστου Μουζακίτη, με τον διαιτητή Τσακαλίδη να προκαλεί έντονες αντιδράσεις για την τελική του απόφαση.

Ποδόσφαιρο