Δευτέρα 6 Ιουλίου 2026
Sportime

AEK: Δεν μιλιέται μετά την πώληση Γκαρσία!

Δύσκολα θα συνέλθει μετά από αυτό που έγινε. Του έκατσε στραβά η ιστορία με τον Λιβάι Γκαρσία.

Agent Greek 2 λεπτά ανάγνωσης
Η μεταγραφή του Λιβάι Γκαρσία στην Σπάρτακ Μόσχας έχει ολοκληρωθεί από το Σάββατο. Ποιος χαλάστηκε με την πώληση του επιθετικού από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο.
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Η μεταγραφή του Λιβάι Γκαρσία στην Σπάρτακ Μόσχας έχει ολοκληρωθεί από το Σάββατο. Ποιος χαλάστηκε με την πώληση του επιθετικού από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο.

Ο Λιβάι Γκαρσία το γνώριζε. Εξάλλου το έλεγε ευθέως σε συμπαικτες του στα Σπάτα, οτι ο κύκλος του στην ΑΕΚ έχει κλείσει. Η μεταγραφή του στην Σπάρτακ Μοσχας οριστικοποιήθηκε, αν και έχει τελειώσει από το περασμένο Σάββατο.

Μπορεί κάποιοι να... πανηγυρίζουν όπως ο Κοϊτά που πιθανότατα να πάρει περισσότερες ευκαιρίες απόντος Γκαρσία, ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚπου... χαλάστηκαν με τη μεταγραφή του Λιβάι.

Ο Νίκλας Ελίασον δεν πετάει από τη χαρά του μετά την μεταγραφή του Γκαρσία. Και ο λόγος είναι επειδή χάλασε η δική του μεταγραφή. Ο Σουηδός είχε συμφωνήσει με την Πούμας και σε συμφωνία με τους Μεξικάνους είχε έρθει και η ΑΕΚ. Ωστόσο έμεινε με τα αεροπορικά στο χέρι, αφού ενημερώθηκε λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο οτι η συμφωνία δεν ισχύει, αφού αποφασίστηκε να πουληθεί ο Γκαρσία και όχι εκείνος.

Η ενημέρωση που έχει ο εκπρόσωπος του είναι πως η ΑΕΚ δεν θα κάνει άλλη πώληση την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και ο Ελίασον αν δεν συμβεί κάτι φοβερό, θα αναγκαστεί να μείνει στα Σπάτα μέχρι το καλοκαίρι.

ΜΑΓΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Εγγραφή και διαβάζεις καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Επίσης σε κατηγορίες: Stoiximan Super League ΑΕΚ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Agent Greek

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα