ΑΕΚ: Δεν πήγε ο Μαρινάκης να δώσει το Κύπελλο του πρωταθλήματος στον Μάριο Ηλιόπουλο και έστειλε την αντιπρόεδρο της Super League
Απολαυστικό... σκηνικό στην απονομή της ΑΕΚ με τους οπαδούς της Ένωσης να ζητούν τον Βαγγέλη Μαρινάκη από τα μεγάφωνα της Allwyn Arena.
Η βραδιά τίτλου της ΑΕΚστη Νέα Φιλαδέλφεια είχε πανηγυρικό χαρακτήρα όμως δεν έλειψαν και οι στιγμές που προκάλεσαν αίσθηση. Κατά τη διάρκεια της απονομής του πρωταθλήματος οι φίλοι της Ένωσης έστρεψαν ξαφνικά την προσοχή τους στον Βαγγέλη Μαρινάκη φωνάζοντας σύνθημα από την εξέδρα.
Όλα ξεκίνησαν όταν στον αγωνιστικό χώρο εμφανίστηκε η αναπληρώτρια πρόεδρος της Super League, Κάτια Κοξένογλου, για την τελετή απονομής. Η ανακοίνωση του ονόματός της συνοδεύτηκε από αποδοκιμασίες και λίγο αργότερα ακούστηκε από τις κερκίδες το σύνθημα «Πού είναι ο Βαγγέλης» με ξεκάθαρη αναφορά στον πρόεδρο της Super League και ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Το περιστατικό σχολιάστηκε έντονα στο γήπεδο καθώς αρκετοί ήθελαν να δουν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να δίνει το τρόπαιο στον Μάριο Ηλιόπουλο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ. Τελικά αυτό δεν συνέβη με τη διοργανώτρια αρχή να εκπροσωπείται από την αντιπρόεδρό της.
Στην εξέδρα ακούστηκαν συνθήματα και για τον πρόεδρο της ΕΠΟ Μάκη Γκαγκάτση, μέσα σε μια βραδιά έντασης αλλά και αποθέωσης για την ομάδα της ΑΕΚ που επέστρεψε στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.
ΑΕΚ : Ανατριχίλα στην Allwyn Arena με Μίκη Θεοδωράκη και παιδικές φωνές (VIDEO)
