ΑΕΚ - Παναιτωλικός 1-0: Η κλάση του Πινέδα και το πλασέ του Μαρσιάλ έδωσαν την αγχωτική νίκη στην ΑΕΚ
ΑΕΚ - Παναιτωλικός 1-0 τελικά και δύσκολα για την Ένωση που με την κλάση του Πινέδα έφτασε σε δύσκολη νίκη
ΑΕΚ - Παναιτωλικός 1-0 τελικά και δύσκολα για την Ένωση που με την κλάση του Πινέδα έφτασε σε δύσκολη νίκη. Σε ματς που η... γκέλα δε φαινόταν και τόσο μακριά.
ΑΕΚ - Παναιτωλικός 1-0 και ακόμα και μετά το γκολ οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο φάσεις που ανησύχησαν πολύ τους γηπεδούχους. Η ΑΕΚ όμως νίκησε λόγω Πινέδα και το επίπεδο του Μαρσιάλ που στο γκολ του κάνει κίνηση και πλασέ τοπ τοπ. Στο -3 η ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό, που παίζει αύριο με Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Super League 1.
Λίγα πράγματα η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο. Δυο σουτ του Περέιρα, το ένα ψηλά άουτ και το άλλο λίγο από το δεξιό δοκάρι τα πιο σημαντικά. Είχε και ένα ο Χατζισαφί μέσα από την περιοχή που μπλόκαρε ο Τσάβες.
Ο Παναιτωλικός είχε μάλλον την καλύτερη φάση. Στο 39' ο Μλάντεν βρέθηκε στην περιοχή σούταρε και τις δυο φορές έδιωξε ο Βίντα. Τη δεύτερη η μπάλα πήγαινε μέσα. Σε εκείνες τις φάσεις ο Παναιτωλικός κέρδισε 4 σερί κόρνερ.
Το δεύτερο ημίχρονο είχε περισσότερες συγκινήσεις. Στο 56' Μαρσιάλ και Πινέδα έπαιξαν το 1-2, ο γάλλος μπήκε στην περιοχή, άδειασε δυο αντιπάλους και πλάσαρε εντυπωσιακά για το 1-0.
Η ΑΕΚ θα μπορούσε να κάνει το 2-0 σχετικά γρήγορα αλλά στο 64' ο... κακός Λιβάι Γκαρσία σε ακόμα ένα ματς βγήκε τετ α τετ. Αλλά το πλασέ του έβγαλε σχετικά εύκολα με τα πόδια ο Τσάβες.
Ευκαιριάρα για τον Παναιτωλικό στο 69'. Από την κάθετη του Μαυριά, ο Λομόνακο σούταρε, εντυπωσιακά έδιωξε ο Στρακόσα.
Στο 75' ο Περέιρα βρέθηκε απέναντι στον Τσάβες αλλά και πάλι το σουτ του έδιωξε ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού. Στο 85' καλή φάση για τον Παναιτωλικό με τον Ντίας από πλάγια να σουτάρει. Αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
Δύσκολη νίκη για την ΑΕΚ. Δεν είχε φρεσκάδα. Τα μπακ της ήταν για ακόμα μια φορά σε... άλλο γήπεδο. Ο Περέιρα έπαιξε στη θέση του Οντουμπάτζο όταν βγήκε.
Μπήκε για λίγο και ο Ελίασον, που η μεταγραφή του συνεχίζει να είναι θρίλερ.
ΓΚΟΛ: 56' Μαρσιάλ
ΑΕΚ: Στρακόσα, Χατζισαφί, Μουκουντί, Βίντα, Οντουμπάτζο (77' Σιμάνσκι), Γιόνσον (87' Μάνταλος), Περέιρα, Πινέδα (83' Λιούμπισιτς), Μαρσιάλ, Λαμέλα (87' Ελίασον), Λιβάι Γκαρσία (77' Πιερό)
Παναιτωλικός: Τσάβες, Μλάντεν, Παντελάκης, Στάγιτς, Μαυρίας, Μπακάκης (83' Νικολάου), Πέρες, Μπουζούκης (65' Ντίας), Λούις (65' Λιάβας), Ρόα (81' Μπελεβώνης), Μαϊντέβατς (65' Λομόνακο)
