Sportime

AEK – Παναιτωλικός 5-0: Την «πλήρωσαν» οι Αγρινιώτες

Η γνωστή... ταρίφα! Η ΑΕΚ επέστρεψε στην Allwyn Arena και στις εν Ελλάδι υποχρεώσεις της και έβαλε πέντε στον Παναιτωλικό. Kαι ήταν και πολύ λίγα!

Νίκος Μαρκάτος 2 λεπτά ανάγνωσης
Ο Μουκουντί ανοίγει τον λογαριασμό στο ΑΕΚ - Παναιτωλικός
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Επιστροφή στα πάτρια και στις... συνήθειες της η ΑΕΚ. Στο Μ.Ο. της η Ένωση, όσον αφορά στα εντός έδρας παιχνίδια της. Μετά την πεντάρα στον Άρη και τα τρία στον ΟΦΗ, έβαλε πέντε και στον Παναιτωλικό που ήταν και λίγα, αφού εκτός από τα πέντε γκολ, τις 25 τελικές, είχε τουλάχιστον 4-5 μεγάλες ευκαιρίες που δεν έγιναν γκολ, για να... εκτοξευθεί το τελικό αποτέλεσμα και να γίνει ακόμα πιο εφιαλτικό το βράδυ για τους Αγρινιώτες που πέρασαν δύσκολα!

Kατηφορικά ξεκινάει το ματς στην Allwyn Arena. Η ΑΕΚ έχει οκτώ τελικές πριν το 20λεπτο. Σε μια εξ αυτών, θα ανοίξει το σκορ με κεφαλιά του Μουκουντί στο 4’, έπειτα από κόρνερ του Μάνταλου. Και είχε πολλές ακόμα για να το… τελειώσει πριν καν αρχίσει το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Έδειχνε πάντως πως… ερχόταν το γκολ για την Ένωση. Και δεν άργησε. Κοϊτά, εξαιρετική ατομική ενέργεια και 2-0 στο 23’! Αν η ΑΕΚ δεν «κόψει» το κοντέρ θα γράψει πολλά. Ήδη οι τελικές της ομάδας του Νίκολιτς είναι διψήφιες πριν το 25’! Φάνηκε από νωρίς ότι το βράδυ θα είναι δύσκολο για τους Αγρινιώτες. Και τρίτο γκολ οι γηπεδούχοι πριν βγει το ημίχρονο. Σκόρερ ο Ζίνι στο 35’ και ο δείκτης του σκορ αρχίζει να ανεβαίνει επικίνδυνα για την ομάδα του Αναστασίου που απλά παρακολουθεί τις… εξελίξεις στη Φιλαδέλφεια!

Αλλαγές στην ανάπαυλα από πλευράς Παναιτωλικού μήπως και, αλλά δεν έχει σωτηρία το πράγμα. Πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ μέσω VAR στο 52’. Το κέρδισε ο Ζίνι, το εκτέλεσε ο Βάργκα. 4-0 και μπαίνει και ο Ούγγρος στη λίστα των σκόρερ του ματς. Πολλές οι αλλαγές και από πλευράς Νίκολιτς μετά το 4-0, με το ματς να «σβήνει» όσο οδεύει προς το τέλος του, την ΑΕΚ να βρίσκει και πέμπτο γκολ με τον Ζουμπκόφ στις καθυστερήσεις και να έχει ευκαιρίες για έκτο και για έβδομο!

ΑΕΚ: Μπρινιόλι, Ρότα, Μουκουντί, Ρέλβας, Πήλιος (80' Λυκογιάννης), Κοϊτά, Κάιρινεν (62' Μάριν), Βιτάλις, Μάνταλος (62' Κουτέσα), Ζίνι (68' Ζούμπκοφ), Βάργκα (62' Γιόβιτς).

Παναιτωλικός: Ξενόπουλος, Προδρομίτης, Στάγιτς, Κόγιτς, Μανρίκε, Νακάμπα (46’ Nικολάου), Εράκοβιτς, Μπάσι (46’ Άλεξιτς), Οπόκου (74' Τζενεπό), Εστέμπαν, Μεχία (74' Mπάτζι).

 

 

Επίσης σε κατηγορίες: ΑΕΚ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Νίκος Μαρκάτος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα