ΑΕΚ: Προβληματίζει αυτή η μεταγραφή
Η ΑΕΚ εξακολουθεί να περιμένει τον Ολεξάντρ Ζούμπκοφ, όμως το πρώτο θετικό μήνυμα απέναντι στον Ηρακλή δεν είχε συνέχεια. Στη Λεωφόρο η εικόνα του ήταν ξανά προβληματική.
Η ΑΕΚ θέλει να κάνει υπομονή με τον Ολεξάντρ Ζούμπκοφ. Έχει επενδύσει στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και περιμένει πως αργά ή γρήγορα θα αρχίσει να παρουσιάζει αυτά για τα οποία αποκτήθηκε.
Έχουμε αναφέρει πολλές φορές στο Sportime πόσο... βαρύς ξεκίνησε ο Ουκρανός στην προετοιμασία και πως χρειάζεται χρόνο για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα.
Στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή έδειξε για πρώτη φορά κάποια καλά στοιχεία. Και αυτό ήταν αρκετό για να δημιουργηθεί στην Ένωση η αίσθηση πως ο Ζούμπκοφ αρχίζει σιγά σιγά να γυρίζει τον διακόπτη.
Μέχρι που ήρθε το παιχνίδι με την Κηφισιά.
Ο Μάρκο Νίκολιτς είδε τον Κοϊτά να έχει ήδη κάρτα, να βγάζει εκνευρισμό και να κινδυνεύει με αποβολή και αποφάσισε να ρίξει πολύ νωρίς τον Ζούμπκοφ στο γήπεδο.
Μάλιστα, για να τον χρησιμοποιήσει στη δεξιά πλευρά που βολεύει περισσότερο τον Ουκρανό, μετακίνησε τον Μάγερ αριστερά. Μία αλλαγή που στέρησε από τον τελευταίο τη δυνατότητα να συγκλίνει με το αριστερό προς τον άξονα, δηλαδή να κάνει ένα από τα αγαπημένα του παιχνίδια.
Και τι έκανε τελικά ο Ζούμπκοφ; Μια τρύπα στο νερό.
Πολλά λάθη, ελάχιστη ουσιαστική βοήθεια και καμία πραγματική επίδραση στο παιχνίδι της ΑΕΚ, παρότι αγωνίστηκε για περισσότερο από μία ώρα.
Προφανώς στην Ένωση δεν πρόκειται να βιαστούν να βγάλουν συμπεράσματα. Ο Ζούμπκοφ θα πάρει χρόνο και ευκαιρίες.
Όμως, για μία μεταγραφή από την οποία η ΑΕΚ περιμένει πολλά, τα πρώτα δείγματα αρχίζουν να γίνονται ανησυχητικά.
