ΑΕΚ: Ταλαιπωρήθηκε ο Πινέδα
Ίσως το πιο βασικό κομμάτι της φετινής ΑΕΚ είναι ο Ορμπελίν Πινέδα, που όμως έπαιξε με την εθνική του και κάνει και μεγάλο ταξίδι
Αν κάποιος είναι στυλοβάτης στα πλάνα του Νίκολιτς στην ΑΕΚ είναι αυτός. Ο παίκτης, που αν είναι σε καλή κατάσταση, δείχνει όλη η ομάδα, πως μπορεί να δουλέψει σωστά.
Ο λόγος φυσικά για τον Ορμπελίν Πινέδα. Ο διεθνής Μεξικανός κάνει σεζόν ανάλογη με την πρώτη. Τότε, που ο Αλμέιδα τον είχε φέρει από τη Θέλτα. Και ο Πινέδα τρέλανε τον κόσμο.
Το ζήτημα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι φυσικά η καταπόνησή του. Ο Πινέδα όχι μόνο κάνει το μεγάλο ταξίδι της επιστροφής από τις ΗΠΑ, αλλά έπαιξε και πολύ. Ο διεθνής άσος της ΑΕΚ αγωνίστηκε για 69 λεπτά στο 1-1 που έφερε το Μεξικό με το Βέλγιο.
Αν μη τι άλλο είναι κάτι κουραστικό. Συν πως ο Πινέδα επιστρέφει στην Ελλάδα από το Σικάγο, όπου και έγινε το ματς.
