Sportime

ΑΕΚ: Τέλος ο Μήτογλου, εκεί πήγε

Ο Γεράσιμος Μήτογλου αποτελεί και τυπικά παρελθόν από την ΑΕΚ μια και το μόνο που απομένει είναι να ανακοινωθεί από τη νέα του ομάδα

Βαγγέλης Λάσκαρης 1 λεπτά ανάγνωσης
Ο Γεράσιμος Μήτογλου αποτελεί και τυπικά παρελθόν από την ΑΕΚ μια και το μόνο που απομένει είναι να ανακοινωθεί από τη νέα του ομάδα
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Γεράσιμος Μήτογλου αποτελεί και τυπικά παρελθόν από την ΑΕΚ μια και το μόνο που απομένει είναι να ανακοινωθεί από τη νέα του ομάδα.

Ο 27χρονος στόπερ έφυγε μετά από 4,5 χρόνια στην ομάδα. Είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2021 από το Βόλο. Με την ΑΕΚ έπαιξε 77 παιχνίδια. Κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο με τον Αλμέιδα τη σεζόν 2022-23.

Ο Ατρόμητος θα είναι η επόμενη ομάδα του Μήτογλου. Αυτό που απομένει σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι η επίσημη ανακοίνωση. Ο παίκτης και η ομάδα του Περιστερίου τα έχουν βρει σε όλα. Θα μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ και θα παίζει στον Ατρόμητο. Καλή κίνηση για την ομάδα του Κέρκεζ.

Επίσης σε κατηγορίες: ΑΕΚ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Βαγγέλης Λάσκαρης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα