ΑΕΚ: Τι έχει κάνει η Ράγιο Βαγιεκάνο φέτος, ένα κλαμπ με πολλές ιδιαιτερότητες
Ο Νίκολιτς είναι λογικό να μιλά με τον τρόπο που μιλά, αλλά η ΑΕΚ έχει ήδη προκριθεί και βρει απέναντί της, λογικά, τη Ράγιο
Ο Νίκολιτς καλά κάνει και τα λέει,πως η ΑΕΚ δεν έχει προκριθεί ακόμα. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως τα ίδια λέει και στα αποδυτήρια της Ένωσης. Δεν είναι δηλαδή πως αυτά που λέει δημόσια, το κάνει για τα μάτια του κόσμου.
Θέλει η ομάδα του να αντιμετωπίσει την Τσέλιε με σεβασμό. Να κερδίσει και το δεύτερο ματς.
Από την άλλη, η ΑΕΚ θα πρέπει να κάνει απίθανα πράγματα, αρνητικά, για να μπει σε συζήτηση η πρόκρισή της στα προημιτελικά του Conference League. Εκεί την περιμένει, λογικά, η Ράγιο Βαγιεκάνο.
Η ισπανική ομάδα νίκησε 1-3 την Σάμσουνσπορ στην Τουρκία. Σίγουρα πιο δύσκολο το έργο της. Συν πως με ένα 0-1 κάπου στο ματς, η ομάδα από τη Σαμσούντα θα μπει στο κόλπο. Αλλά δείχνει καλύτερη ομάδα η Ράγιο.
Το κλαμπ από το Βαγιέκας είναι γνωστό για την κοινωνική δράση. Και το πως ενώνει την κοινότητα. Εδρεύει μεν στη Μαδρίτη αλλά είναι μακριά από το popularity των Ρεάλ, Ατλέτικο. Οι οπαδοί της φυσικά και δεν είναι κάτι αλλο.
Στο Βαγιέκας όλοι είναι Ράγιο.
Φέτος βρίσκεται στη 13η θέση της βαθμολογίας της La Liga των 20 ομάδων. Με 32 βαθμούς, 6 περισσότερους από την Έλτσε που είναι σε θέση υποβιβασμού. Έχει 7 νίκες, 11 ισοπαλίες και 10 ήττες.
Στο ρόστερ της είναι κάποιοι σούπερ παίκτες. Όλοι με αξία κοντά στα 20 εκατομμύρια. Ο δεξιός εξτρέμ Ντε Φρούτος. Αλλά και οι μπακ Τσαβάρια και Ράτιου.
