Sportime

ΑΕΚ: Βαριά τιμωρία από την ΟΥΕΦΑ

Η ΑΕΚ τιμωρήθηκε από την ΟΥΕΦΑ για το παιχνίδι με την Άντερλεχτ και σημεία του γηπέδου θα είναι κλειστά στην 1η αγωνιστική της League Phase

Βαγγέλης Λάσκαρης 1 λεπτά ανάγνωσης
Η ΑΕΚ τιμωρήθηκε από την ΟΥΕΦΑ για το παιχνίδι με την Άντερλεχτ και σημεία του γηπέδου θα είναι κλειστά στην 2η αγωνιστική της League Phase
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Η ΑΕΚ τιμωρήθηκε από την ΟΥΕΦΑ για το παιχνίδι με την Άντερλεχτ. Και σημεία του γηπέδου θα είναι κλειστά στην 2η αγωνιστική της League Phase.

Πρώτα απ' όλα ενεργοποιήθηκε η ποινή, που ήταν σε αναστολή. Κάτι που σημαίνει πως κλείνουν οι θύρες 19-21-23-25 για το ματς με την Αμπερντίν. Το πρώτο εντός έδρας στη League Phase του Conference League στις 23 Οκτωβρίου.

Ο λόγος για το κάτω διάζωμα στο πέταλο προς το Άλσος. Αυτό θα είναι κλειστό. Η ΑΕΚ τιμωρήθηκε με πρόστιμα συνολικά 86.000 ευρώ.

Το πιο σημαντικό είναι πως η ομάδα τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική κλειστές τις θύρες 19-21-23-25 πάλι. Η ποινή είναι με αναστολή για τα επόμενα 2 χρόνια. Άρα στο επόμενο συμβάν θα κλείσει και πάλι το κάτω διάζωμα στο πέταλο.

Επίσης σε κατηγορίες: ΑΕΚ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Βαγγέλης Λάσκαρης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα