Sportime

ΑΕΚ: Ζοάο Μάριο για βασικός

Ο Ζοάο Μάριο έπαιξε στο Αιγάλεω και έδειξε αυτό που περίμεναν όλοι, πως είναι σε φουλ κατάσταση και χτυπά πόρτα 11άδας

Γιάννης Χωριανόπουλος 1 λεπτά ανάγνωσης
Ο Ζοάο Μάριο έπαιξε στο ματς της ΑΕΚ στο Αιγάλεω και έδειξε αυτό που περίμεναν όλοι, πως είναι σε φουλ κατάσταση και χτυπά πόρτα 11άδας
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Ζοάο Μάριο έπαιξε στο ματς της ΑΕΚ στο Αιγάλεω και έδειξε αυτό που περίμεναν όλοι, πως είναι σε φουλ κατάσταση και χτυπά πόρτα 11άδας.

Δεν ήταν καμιά έκπληξη. Δεν είναι δηλαδή να το αναμένει κάνεις αν και ίσως. Σαν τον Γκρούγιτς που δεν είχε πάρει επίσημο ματς με την Πόρτο. Ο Ζοάο Μάριο ήρθε στην Αθήνα με προίκα 8 παιχνίδια σε τουρκικό πρωτάθλημα και πολύ περισσότερο Ευρώπη με την Μπεσίκτας.

Είχατε διαβάσει και στο Sportime, πως δεν ήρθε για να είναι στον πάγκο. Ο Ζοάο Μάριο αργά ή γρήγορα θα είναι στο βασικό σχήμα. Αυτό έχει μάθει στην καριέρα του. Αυτός είναι και ο λόγος εξάλλου, που έφυγε από την Πόλη για την ΑΕΚ.

Έδειξε να είναι καλά πάντως. Και μάλιστα σε αυτό το γήπεδο, που ήταν επικίνδυνο. Και μικρή η λέξη για να το περιγράψει.

Επίσης σε κατηγορίες: ΑΕΚ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Γιάννης Χωριανόπουλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα