ΑΕΚ

ΑΕΚ: Γιατί δεν ήταν… καλό για αυτόν ότι νίκησε η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ νίκησε μεν στο Περιστέρι αλλά αυτή η νίκη δεν είχε μόνο οφέλη, φέτος θα υπάρχουν νικητές και... χαμένοι
ΑΕΚ: Γιατί δεν ήταν… καλό για αυτόν ότι νίκησε η ΑΕΚ

Ο Αλμέιδα φαίνεται πως νωρίς νωρίς εγκατέλειψε το 4-4-2 που είχε η ΑΕΚ στις Σέρρες και τον ΠΑΟΚ. Και στα δύο παιχνίδια δεν είχε πάει καθόλου καλά. Ήταν φανερό σε όλους πως δεν λειτουργούσε αυτό το μοντέλο.

Ειδικά στην επίθεση, ο Λιβάι Γκαρσία κουτούλαγε στον Πιερό. Και επίσης ο Γκαρσία έδειχνε σαν… ψάρι έξω από το νερό. Η ΑΕΚ, χωρίς το 4-4-2, νίκησε στο Περιστέρι αλλά αυτός που φαίνεται πως πληρώνει το νέο σύστημα είναι ο Πιερό.

Στον πάγκο ήταν ο Πιερό και μπήκε αλλαγή προς το τέλος όμως ο Λιβαι Γκαρσία ξεκίνησε, έβαλε και το γκολ και έτσι δε θα βγει… ποτέ.

Δεν είναι μυστικό. Ο Λιβάι Γκαρσία είναι ο αγαπημένος φορ του Αλμέιδα. Εξάλλου, στον αργεντίνο προποητή χρεώνεται η αλλαγή θέσης του Γκαρσία. Και το γεγονός πως από εκεί που πάλευε στα άκρα, μπήκε φορ και έβαλε ένα σωρό γκολ.

 

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

 

Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΑΕΚ: ΑΕΚ Στοίχημα: Γιατί να μην παίξεις τον Λούκα Γιόβιτς για πρώτο σκόρερ στο Conference

ΑΕΚ Στοίχημα: Γιατί να μην παίξεις τον Λούκα Γιόβιτς για πρώτο σκόρερ στο Conference

Ο Γιόβιτς είναι σε φόρμα και η αποδοσή του δελεάζει, όμως ο Ισάκ έχει προβάδισμα δυο γκολ και δύο έξτρα παιχνίδια ..Και δεν είναι μόνο αυτός..

ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Η ευκαιρία του Γκεοργκίεφ

ΑΕΚ: Η ευκαιρία του Γκεοργκίεφ

Στα επόμενα παιχνίδια της ΑΕΚ είναι πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Γκεοργκίεφ, με το Βόλο ίσως και βασικός

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Χαμός με την Ευρωπαϊκή λίστα

ΑΕΚ: Χαμός με την Ευρωπαϊκή λίστα

Δύσκολη η εξίσωση για την Ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ, όλα τα δεδομένα και τι μπορεί να κάνει ο Νίκολιτς για αυτό το θέμα

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Τι θα κάνει χωρίς τον Γιόβιτς στις Σέρρες

ΑΕΚ: Τι θα κάνει χωρίς τον Γιόβιτς στις Σέρρες

Δύσκολη εξίσωση για τον Νίκολιτς το ματς της ΑΕΚ στις Σέρρες μια και δεν υπολογίζει τον Γιόβιτς, που είναι τιμωρημένος λόγω καρτών

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: Η απορία του Μακέλι για Ηλιόπουλο!

Διαιτησία: Η απορία του Μακέλι για Ηλιόπουλο!

Ο Μακέλι ρωτούσε «who is he», όταν είδε μπροστά τον Ηλιόπουλο σε έξαλλη κατάσταση.

Ποδόσφαιρο
ΑΕΚ: ΑΕΚ: Ο Πιερό θέλει να μείνει στην ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Πιερό θέλει να μείνει στην ΑΕΚ

Σε πρόσφατες επαφές και κρούσεις που έγιναν, ο Πιερό έδειξε σαφή προτιμήση να παραμείνει στην ΑΕΚ αν και δύσκολα θα πάρει ευκαιρίες

ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Χιλιάδες ΑΕΚτζήδες στις Σέρρες

ΑΕΚ: Χιλιάδες ΑΕΚτζήδες στις Σέρρες

Απόβαση άλλων εποχών ετοιμάζουν οι οπαδοί της ΑΕΚ στις Σέρρες για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό την Κυριακή (6/2)

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Με Βίντα και πάλι βασικό

ΑΕΚ: Με Βίντα και πάλι βασικό

Στο ματς της ΑΕΚ στις Σέρρες αναμένεται να επιστρέψει στη βασική 11άδα ο Βίντα μια και ο Ρέλβας είναι τιμωρημένος

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Τοποθέτηση για οικονομική στήριξη και δίωξη μετά το ΑΕΚ – Ολυμπιακός στον Μάριο Ηλιόπουλο

ΑΕΚ: Τοποθέτηση για οικονομική στήριξη και δίωξη μετά το ΑΕΚ – Ολυμπιακός στον Μάριο Ηλιόπουλο

Σε μια ημέρα με έντονο παρασκήνιο, η ΑΕΚ τοποθετήθηκε δημόσια για υπαινιγμούς περί οικονομικής στήριξης από τρίτους, την ώρα που έγινε γνωστή και η πειθαρχική δίωξη κατά της ΠΑΕ και του Μάριου Ηλιόπουλου για όσα ακολούθησαν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ποδόσφαιρο