ΑΕΚ
ΑΕΚ: Το μέλλον του Κοϊτά στην ΑΕΚ
Η ΑΕΚ περιμένει πολλά περισσότερα από τον Κοϊτά μετά την πρώτη του σεζόν, που δεν έχει πάει έτσι όπως θα περίμεναν όλοι
Η ΑΕΚ έδωσε στην Σιντ Τρούιντεν για να τον αποκτήσει κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ. Η πρώτη του σεζόν δεν ήταν αυτή που περίμεναν όλοι. Βασικά δεν κατάφερε να κολλήσει ποτέ τακτικά ακόμα και σε μια ομάδα όπως αυτή του Αλμέιδα, που δεν είναι και η επιτομή του tactical analysis.
Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έκανε πολλούς να αισιοδοξούν για το μέλλον του Κοϊτά. Μια τόσο μεγάλη επένδυση δεν είναι δυνατόν να πάει έτσι και ο 27χρονος winger είναι λογικό και επόμενο να παραμείνει. Έχει συμβόλαιο έως και το καλοκαίρι του 2029.
Παρόλα αυτά, η περίοδος χάριτος δε θα τραβήξει μέχρι τότε. Ο Κοϊτά θα πρέπει να αλλάξει πολλά στον τρόπο παιχνιδιού του για να έχει μέλλον στην ΑΕΚ.
Είτε με τον Αλμέιδα στον πάγκο είτε χωρίς.