ΠΑΟΚ- ΑΕΚ: Η αποστολή της Ένωσης για Τούμπα
Οι παίκτες που επέλεξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης για το ντέρμπι με τον Δικέφαλο του Βορρά![ΠΑΟΚ- ΑΕΚ: Η αποστολή της Ένωσης για Τούμπα](https://www.sportime.gr/wp-content/uploads/2018/09/AEK-PANIONIOS.png)
Τους ποδοσφαιριστές που θα πάρει μαζί του για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ επέλεξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.
Είκοσι οι εκλεκτοί του Εβρίτη κόουτς με τους Λιβάια, Μπακασέτα και Λόπες να επιστρέφουν στη διάθεσή του. Εκτός έμεινε ο Ερικ Μοράν, τη θέση του οποίου πήρε ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς που θα είναι ξανά στην αποστολή έπειτα από καιρό.
Αναλυτικά, η αποστολή της ΑΕΚ απαρτίζεται από τους: Μπάρκα, Τσιντώτα, Μπακάκη, Γκάλο, Λόπες, Χουλτ, Οικονόμου, Λαμπρόπουλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Γαλανόπουλο, Μάνταλο, Γιαννιώτα, Μπακασέτα, Κλωναρίδη, Πόνσε, Λιβάια, Γιακουμάκη.
Ο Χρήστος Αλμπάνης και ο Λούκας Μπογέ συνέχισαν τo ατομικό πρόγραμμα που ακολουθούν. O Άλεφ Σαλντάνια έκανε θεραπεία για την κάκωση στον δεξιό προσαγωγό που υπέστη την Παρασκευή. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.