ΑΕΛ

Κούγιας σε «Σαγόνια»: «see you on Monday afternoon…»

Με νέα του δήλωση, ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε και πάλι με σκληρούς χαρακτηρισμούς για τον Κυριάκο Θωμαΐδη. 
Κούγιας σε «Σαγόνια»: «see you on Monday afternoon…»

Με νέα του δήλωση, ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε και πάλι με σκληρούς χαρακτηρισμούς για τον Κυριάκο Θωμαΐδη.

Τον τελευταίο καιρό η μεγάλη κόντρα που έχει ανοίξει είναι μία και σε καθημερινή βάση υπάρχουν απαντήσεις και από τις δύο πλευρές.

Σε μία μακροσκελή δήλωσή του ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ χρησιμοποιεί αρκετά υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς για τον δημοσιογράφο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ο σαγόνιας και ο ύπουλος πόλεμος στον Μαρινάκη!

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια:

«Ρε Σαγόνια,

Είσαι πλέον του γιατρού, όπως λέει και μια φίλη μου που παρακολουθεί τι γράφεις.

Έχεις σφυρίξει εντελώς!

Δεν μας αφήνεις να ησυχάσουμε ούτε το Σαββατοκύριακο και να χαρούμε τα παιδιά μας, τα γυμναστήρια μας που τα είχαμε ξεχάσει, το ποδήλατα μας και τον όμορφο τόπο που είναι η μόνιμη κατοικία μας, τη Βουλιαγμένη.

Γιατί γράφεις υπονοούμενα για υποθηκοφυλακεία;

Γιατί γράφεις υπονοούμενα για ελβετικές τράπεζες;

Αφού ο Νίκος ο Πατέρας, το συνεργείο και εσύ γνωρίζετε και την πιο μικρή λεπτομέρεια της προσωπικής, της επαγγελματικής και της ποδοσφαιρικής μου ζωής.

Γιατί γράφεις τη μισή αλήθεια;

Γιατί με αναγκάζεις σε τόσο δύσκολες ημέρες για τον ελληνικό λαό να αναφέρω, γιατί εσύ και όλοι αυτοί που σε βάζουν να τα γράφεις προσπαθείτε να με δυσφημίσετε για να αμυνθώ, τι έχω κερδίσει από 46 χρόνια σκληρής δουλειάς στα δικαστήρια όλου σχεδόν του κόσμου;

Γράψε λοιπόν ότι το 2007 που χώρισα από την μητέρα των παιδιών μου, για να κερδίσει τη μισή περιουσία μου, την οποία αποτιμούσε σε 50.000.000€ έκανε διάφορες καταγγελίες με τον πατέρα της και τους 5 δικηγόρους, στους οποίους έδωσε 20% ποσοστό εάν κέρδιζαν την υπόθεση (ο ένας μάλιστα ήταν ο δικηγόρος του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου του φίλου σου, άρα γνωρίζεις τα πάντα) και στις καταγγελίες ανέφερε για τις καταθέσεις μου σε διάφορες τράπεζες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Ξεκίνησε, και λόγω της αντιπαλότητος μου με έναν Έλληνα επιχειρηματία, ένας ιδιαίτερα προκατειλημμένος εις βάρος μου φορολογικός έλεγχος από το ΣΔΟΕ και παρά το ότι όλες οι καταθέσεις μου ήταν νόμιμες και προέρχονταν από τη δουλειά μου από το 1975 μέχρι τότε που άρχισε ο έλεγχος, μου καταλογίστηκε να πληρώσω 18.900.000€ στο ελληνικό δημόσιο για αυτά τα εισοδήματα μου και συγχρόνως δεσμεύτηκε η περιουσία μου και οι τραπεζικοί λογαριασμοί μου σε όλες τις ελληνικές τράπεζες.

Όπως όλοι οι Έλληνες πολίτες που διεκδικούν το δίκαιο τους προσέφυγα σε όλα τα δικαστήρια που είχα το δικαίωμα να προσφύγω για να δικαιωθώ.

Σε ένα μάλιστα από αυτά κρίθηκε εκτός από τη δική μου υπόθεση και μία ίδια υπόθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Όλα τα δικαστήρια του πρώτου βαθμού με δικαίωσαν και το ελληνικό δημόσιο προσέφυγε κατά όλων αυτών των αποφάσεων που με δικαίωσαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας, όπου όχι σε τμήμα αλλά στην Ολομέλεια έγιναν δεκτές όλες οι νομικές και ουσιαστικές απόψεις μου και οι αναιρέσεις του ελληνικού δημοσίου απερρίφθησαν.

Οι αποφάσεις αυτές του Συμβουλίου της Επικρατείας αποτελούν και νομολογία πλέον για όλους τους Έλληνες φορολογουμένους.

Η τελευταία απόφαση εξεδόθη το Δεκέμβριο του 2019 και έτσι αποδεσμεύτηκαν όλα τα ακίνητα μου και όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί μου, με τελευταίον έναν του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που θα αποδεσμευθεί τις επόμενες ημέρες.

Μη γράφεις λοιπόν ανοησίες και αφήνεις υπονοούμενα για υποθηκοφυλακεία και ελβετικές τράπεζες, νομίζοντας ότι θα με εκβιάσεις και θα κλείσω το στόμα μου γι αυτά που αποκαλύπτω κάθε μέρα για σένα και τι συμμετοχή είχες στη δημιουργία όλων αυτών των υποθέσεων ,που δήθεν λοιπόν αποκάλυπτες στις εκπομπές σου.

Τα γνωρίζεις όλα και σκοπίμως παραποιείς την αλήθεια για να με συκοφαντήσεις και γι αυτό θα πληρώσεις.

Το Σαββατοκύριακο δεν πρόκειται να ασχοληθώ καθόλου μαζί σου και τη Δευτέρα λόγω πρωινού δικαστηρίου που έχω θα ασχοληθώ μαζί σου μετά το μεσημέρι, με τις βρωμιές που κάνατε εσύ, ο Γιάννης Παπαδόπουλος και ο Τσιακατούρας εις βάρος του Ζωγράφου, με ονοματεπώνυμα όπως πάντα.

Και μια συμβουλή: Τακτοποίησε με τον Μπαλτάκο τις εκκρεμότητες γιατί δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα.

Κι ένα τελευταίο: Κάθε μήνα πληρώνω μόνο στην Εφορία 50.000€ κι έτσι μπορώ να σας πηγαίνω όπως λέμε και στην Πετρούπολη όλους σας «καροτσάδα»!

Καλό Σαββατοκύριακο, see you on Monday afternoon.

Υ.Γ. Από μένα τρώνε ψωμί κάθε μήνα 92 οικογένειες γι αυτό λέω κάθε μέρα ότι «τα λεφτά είναι της τράπεζας και δικά σου είναι όσα ζεις».

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ουάρντα: Υπογράφει σε ομάδα Super League, αλλά όχι στον Άρη!

Ουάρντα: Υπογράφει σε ομάδα Super League, αλλά όχι στον Άρη!

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στην ΑΕΛ ο Αμρ Ουάρντα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΛ: Επιβεβαίωση Sportime –  Επίσημα «βυσσινί» ο Εμάνουελ Βινιάτο!

ΑΕΛ: Επιβεβαίωση Sportime – Επίσημα «βυσσινί» ο Εμάνουελ Βινιάτο!

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε τον δανεισμό του Εμάνουελ Βινιάτο από την Πίζα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Επιβεβαίωση Sportime – Ορίστηκε η 3η αγωνιστική – Σάββατο Άρης και Ολυμπιακός – Κυριακή η ΑΕΚ – Στον αέρα το Κηφισιά – Παναθηναϊκός!

Επιβεβαίωση Sportime – Ορίστηκε η 3η αγωνιστική – Σάββατο Άρης και Ολυμπιακός – Κυριακή η ΑΕΚ – Στον αέρα το Κηφισιά – Παναθηναϊκός!

Η Super League ανακοίνωσε το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής. Δεν έχει οριστεί το Κηφισιά - Παναθηναϊκός.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΛ: Μπήκε στο αεροπλάνο ο Βινιάτο!

ΑΕΛ: Μπήκε στο αεροπλάνο ο Βινιάτο!

Τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Λάρισα ο Εμανουέλ Βινιάτο για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην ΑΕΛ!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η ΑΕΛ κοντά στον Εμανουέλ Βινιάτο που τον έστελναν στον Άρη!

Η ΑΕΛ κοντά στον Εμανουέλ Βινιάτο που τον έστελναν στον Άρη!

H ΑΕΛ έχει μπει δυνατά για τον Ιταλό εξτρέμ Εμανουέλ Βινιάτο της Πίζα που οι συμπατριώτες τον έδιναν «κλεισμένο»  στον Άρη!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Κύπελλο Ελλάδας: Το πλήρες πρόγραμμα μέχρι τον τελικό

Κύπελλο Ελλάδας: Το πλήρες πρόγραμμα μέχρι τον τελικό

Το πλήρες πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί με νέο φορμάτ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΛ: Τέσσερα «διαζύγια» – Που πάνε όσοι αποχωρούν!

ΑΕΛ: Τέσσερα «διαζύγια» – Που πάνε όσοι αποχωρούν!

Η ΑΕΛ λύνει τέσσερα συμβόλαια. Που θα συνεχίσουν την καριέρα τους όσοι αποδεσμευτούν.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Κύπελλο Ελλάδας: Η κλήρωση της League phase, η 1η αγωνιστική και ο αστερίσκος στους «ευρωπαίους»

Κύπελλο Ελλάδας: Η κλήρωση της League phase, η 1η αγωνιστική και ο αστερίσκος στους «ευρωπαίους»

Στις 3/9 η κλήρωση της League phase του Κυπέλλου Ελλάδας. Πότε θα διεξαχθεί η 1η αγωνιστική. Τι θα γίνει με τις ομάδες που θα παίζουν στην Ευρώπη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Super League: Η 2η αγωνιστική – Μέρες και ώρες των αγώνων!

Super League: Η 2η αγωνιστική – Μέρες και ώρες των αγώνων!

Oλοκληρώθηκε η πρεμιέρα της Super League. Το πλήρες πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής.

Ποδόσφαιρο