ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτός απογοήτευσε κι αυτός δικαίωσε τον Λουτσέσκου

Ένας παίκτης είναι ξανά απογοητευτικός για τον ΠΑΟΚ και ένας δικαίωσε πλήρως το ρίσκο που πήρε ο Ραζβάν Λουτσέσκου κόντρα στη Γαλατασαράι.
Αυτός απογοήτευσε κι αυτός δικαίωσε τον Λουτσέσκου

Περίμενε περισσότερο ο Ραζβάν Λουτσέσκου από τον Γιόνι Ότο. Δεν ήταν καλός (ξανά) ο Ισπανός κόντρα στη Γαλατασαράι. Αντιθέτως, ο Ομάρ Κόλεϊ έδειξε σαν να είναι κομμάτι του ΠΑΟΚ χρόνια τώρα.

Η αναμέτρηση για τον ΠΑΟΚ στην Τουρκία έχει μια βασική ανάγνωση. Αυτή έχει να κάνει με τους παίκτες του δικεφάλου του Βορρά από τη μέση και μπροστά. Βρέθηκαν σε πολύ μέτρια μέρα, δεν τελείωσαν τις φάσεις που δημιούργησαν κι αυτό είναι που πρέπει να προβληματίζει περισσότερο από καθετί άλλο τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ή μήπως όχι.

Διότι, ο Ρουμάνος τεχνικός πήρε ένα ρίσκο και έριξε στη μάχη τον Κόλεϊ σε ένα αρκετά δύσκολο ματς. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός πήρε υψηλό βαθμό στην απόδοση του. Καίριες παρεμβάσεις, υψηλό επίπεδο ετοιμότητας και γενικώς μια καλή πρώτη παρουσία. Τεράστιο κέρδος για τον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, υπάρχει και κάτι που προβληματίζει άπαντες στον οργανισμό.

Αυτό έχει να κάνει με τον Γιόνι Ότο. Από τη στήλη έχουμε επισημάνει πολλές φορές πως τα πράγματα με τον Ισπανό μπακ δεν πάνε καλά. Το καλοκαίρι είχαμε πει πως είχε τάσεις φυγής ο παίκτης, μη νιώθοντας ούτε σε αγωνιστικό ούτε σε πνευματικό επίπεδο.

Ο Λουτσέσκου πίστευε και πιστεύει πως μπορεί να δει τον παίκτη του καλύτερο και περίμενε να δει βελτίωση. Αυτή δεν έρχεται. Είχε και απέναντι στη Γαλατά πολλές κακές στιγμές, όντας ο αδύναμος κρίκος ακόμα και σε επίπεδο ανάπτυξης στο χτίσιμο της επίθεσης από την άμυνα προς την επίθεση.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Εγγραφή και διαβάζεις καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ηλιούπολη: Από τις ακαδημίες της δύο παίκτες στον Ολυμπιακό και δύο στον Παναθηναϊκό

Ηλιούπολη: Από τις ακαδημίες της δύο παίκτες στον Ολυμπιακό και δύο στον Παναθηναϊκό

Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην Ηλιούπολη στις ακαδημίες φαίνεται από το γεγονός πως από δύο παίκτες είναι σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό

Ποδόσφαιρο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ολυμπιακός: Τέλος ο Κάρμο

Ολυμπιακός: Τέλος ο Κάρμο

Ο Ολυμπιακός έχει στρέψει τις κεραίες του αλλού για αμυντικό μια και ο Κάρμο ετοιμάζεται να συνεχίσει στην Ισπανία

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Μετά τον Βαγιαννίδη το… χάος!

Παναθηναϊκός: Μετά τον Βαγιαννίδη το… χάος!

Ο Παναθηναϊκός έκανε και με τη… βούλα την ακριβότερη πώληση της ιστορίας του!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Βαγγέλης Παυλίδης: Έχει εκτοξεύσει την αξία του – Στην 10άδα με τους ακριβότερους παίκτες σε όλη την Πορτογαλία!

Βαγγέλης Παυλίδης: Έχει εκτοξεύσει την αξία του – Στην 10άδα με τους ακριβότερους παίκτες σε όλη την Πορτογαλία!

Πού θα σταματήσει ο Βαγγέλης Παυλίδης!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός : Περιμένει να παίξει ο Λαφόν…

Παναθηναϊκός : Περιμένει να παίξει ο Λαφόν…

Πήρε εγγυήσεις πως θα αγωνιστεί ο Λαφόν άμεσα στον Παναθηναϊκό, αλλά ο Ρουί Βιτόρια δεν προτίθεται να κάνει αλλαγή για την ώρα

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Χρυσή Μπάλα 2025: Αυτοί είναι οι πιο ακριβοί παίκτες που δεν επιλέχθηκαν ως υποψήφιοι!

Χρυσή Μπάλα 2025: Αυτοί είναι οι πιο ακριβοί παίκτες που δεν επιλέχθηκαν ως υποψήφιοι!

Πολλά λεφτά εκτός διεκδίκησης της Χρυσής Μπάλας.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Super League 1: Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων της 1ης αγωνιστικής

Super League 1: Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων της 1ης αγωνιστικής

Τι μέρες και ώρες θα γίνουν οι πρώτοι αγώνες της Super League 1

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Οριστικά στο Conference League η Κρίσταλ Πάλας!

Οριστικά στο Conference League η Κρίσταλ Πάλας!

Τέλος! Η Κρίσταλ Πάλας οριστικά στο Conference League!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Σημαντική εξέλιξη για τη Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη

Σημαντική εξέλιξη για τη Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη

Το CAS επικύρωσε την ποινή της UEFA για παραβίαση κανονισμών πολυιδιοκτησίας στέλνοντας την Κρίσταλ Πάλας στο Conference League και δίνοντας στη Νότιγχαμ Φόρεστ τη θέση στους ομίλους του Europa League.

Ποδόσφαιρο