Sportime

Αυτός βγάζει τα λεφτά που έδωσε η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έδωσε για να τον αποκτήσει πάρα πολλά λεφτά αλλά φαίνεται από τα πρώτα του ματς κιόλας πως μάλλον έκανε καλά

Βαγγέλης Λάσκαρης 1 λεπτά ανάγνωσης
aek, podosfairo, barnabas varga
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Η ΑΕΚ έκανε πριν λίγο καιρό αίσθηση με τη μεταγραφή. Και λόγω ονόματος αλλά κυρίως λόγω transfer fee. Κοντά στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ για έναν 31χρονο φορ. Δεν είναι και ότι by the book στο εγχειρίδιο των μεταγραφών.

Παρόλα αυτά δεν ήταν ένα άγνωστο όνομά του. Η περίπτωσή του είχε παίξει για όλες τις μεγάλες Ελληνικές ομάδες. Τα λεφτά που απαιτούνταν όμως ήταν πολλά. Η ΑΕΚ τα έδωσε. Τον έφερε από τη Φερεντσβάρος.

Έφερε τον Μπαρνάμπας Βάργκα στην Ελλάδα. Και ο Ούγγρος φορ έχει κερδίσει άπαντες. Σε 9 ματς, 4 γκολ και 2 ασίστ. Τρέχει αρκετά στην προσπάθεια να πιέσει την αντίπαλη. Μάλλον τρέχει και για τον Γιόβιτς.Αν και το δίδυμο μπροστά θα μπορούσε να είχε καλύτερη εικόνα συνεργασίας, δεν τα πάει άσχημα.

Ο Νίκολιτς τον απέκτησε για να παίζει 4-4-2. Γιόβιτς κια Βάργκα το προσπαθούν. Να προσαρμοστούν. Το γκολ που πέτυχε στο Βόλο, σούπερ σεντερφορίσιο. Με τον Ολυμπιακό με το που μπήκε αλλαγή πάλι γκολ.

Γενικά μέσα στην περιοχή και στον αέρα, δείχνει πως μπορεί να σκοράρει ανά πάσα στιγμή. Αν και φυσικά η σεζόν έχει ακόμα. Η ΑΕΚ έχει και Ελλάδα και Ευρώπη. Με υψηλούς στόχους. Η μεταγραφή του Βάργκα όμως δείχνει πως αν και πήγε ψηλά, ήταν επιτυχημένη επιλογή.

Στα συν και αυτό του μεταγραφικού σταφ της ομάδας.

Επίσης σε κατηγορίες: ΑΕΚ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Βαγγέλης Λάσκαρης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα