Κυριακή 5 Ιουλίου 2026
Sportime

Άκης : Πως κατάντησες έτσι τον Άρη ο Καρυπίδης; (vid)

Απορία – ειρωνεία προς τον Άρη και τον Θόδωρο Καρυπίδη εξέφρασε ο Άκης στην οπαδική εκπομπή του Ολυμπιακού.

Φίλιππος Ποταμιανάκης 1 λεπτά ανάγνωσης
Απορία – ειρωνεία προς τον Άρη και τον Θόδωρο Καρυπίδη εξέφρασε ο Άκης στην οπαδική εκπομπή του Ολυμπιακού.
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Με το ματς παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη ασχολήθηκε ο Άκης στην οπαδική εκπομπή του στο YouTube. Συγκεκριμένα με τον Θόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος –σύμφωνα με όσα είπε ο Άκης- είναι έρμαιο του εντολέα.

«Περισσότερο ένοιαζε τους παίκτες του Άρη να κόψει βαθμούς από τον Ολυμπιακό, παρά να πάρουν βαθμό για τους ίδιους. Έτσι τον έχει καταντήσει ο Καρυπίδης τον Άρη».

Γενικώς, ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού τα έβαλε με τους κίτρινους για όσα έγιναν το Σάββατο. Κύριος στόχος ο διοικητικός ηγέτης του Άρη για το γεγονός πως έχει κάνει την ομάδα της Θεσσαλονίκης «φερέφωνο».

Και για τη διαιτησία του ματς είπε, αναφέροντας πως έγιναν τρία πέναλτι (ένα για τον Άρη και έναν για τον Ολυμπιακό) και δεν δόθηκε κανένα.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

https://youtu.be/XvRJ_f20BGc

Επίσης σε κατηγορίες: Stoiximan Super League ΑΡΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Φίλιππος Ποταμιανάκης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα