ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: «Ματιές» σε Αντέτζο

Ο Απόλλων Σμύρνης αναζητά στόπερ και ο Ντάνιελ Αντέτζο είναι μία από τις περιπτώσεις που ενδέχεται να απασχολήσουν
Απόλλων Σμύρνης: «Ματιές» σε Αντέτζο

Πολύ σημαντικό είναι το πρόβλημα που έχει ο Απόλλων Σμύρνης στο κέντρο της άμυνάς του. Γι’ αυτό εξετάζεται το ενδεχόμενο απόκτησης δύο στόπερ. Ο Ραΐλι δεν υπολογίζεται, ο Λισγάρας δεν είναι εύκολο να ανατρέψει τα εις βάρος του δεδομένα και κάπως έτσι τα κουκιά είναι πολύ μετρημένα για τον Τζανλούκα Φέστα.

Παρεμπιπτόντως, η αναζήτηση προπονητή δεν έχει σταματήσει. Ωστόσο, από την πρώτη στιγμή είχαμε ξεκαθαρίσει πως όσο ο Απόλλων Σμύρνης δεν βρίσκει τον επόμενο, μένει με τον Ιταλό.

Από εκεί και πέρα, μεταγραφικά είναι αρκετά τα ανοιχτά μέτωπα. Το ίδιο ισχύει και στο κομμάτι των αποχωρήσεων. Για τον στόπερ οι περιπτώσεις που εξετάζονται δεν είναι λίγες. Δεδομένου ότι θα χρειαστούν πιθανότατα δύο, επιθυμία του κλαμπ είναι ο ένας να κλείσει άμεσα.

Δεν είναι, όμως, εύκολο να γίνουν όλα με συνοπτικές διαδικασίες όταν υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεσμεύονται με συμβόλαιο, όπως ο Κώστας Γιαννούλης που βρίσκεται στη λίστα. Στη Ριζούπολη τις τελευταίες μέρες παρακολουθούν τις εξελίξεις και στο θέμα του Ντάνιελ Αντέτζο.

Ο 32χρονος υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και όπως ανέφερε το Sportime, σε πρώτη φάση έχει τεθεί στο περιθώριο. Αυτό επιβεβαιώθηκε και από τον δεύτερο διαδοχικό του αποκλεισμό από την αποστολή στο ματς με τον Ιωνικό. Στη Λαμία το σκέφτονται να του λύσουν το συμβόλαιο. Ένας από τους λόγους που έως τώρα δεν το έχουν πράξει είναι γιατί φοβούνται ότι μπορεί να πάει σε ανταγωνιστική ομάδα.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως ο Απόλλων Σμύρνης είχε ενδιαφερθεί και στο παρελθόν για τον Αντέτζο. Ήταν το καλοκαίρι του 2020, όταν εκείνος αποφάσισε να ανανεώσει με τη Λαμία. Η πρόταση της τελευταίας ήταν αρκετά καλή και στη Ριζούπολη δεν υπήρχε η διάθεση να πάνε τόσο πάνω οικονομικά για κάποιον κεντρικό αμυντικό.

Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Η βαθμολογία της Super League στην κανονική διάρκεια

Η βαθμολογία της Super League στην κανονική διάρκεια

Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Super League μετά το φινάλε της κανονικής διάρκειας.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Λεβαδειακός – Άρης 4-1: Η ομάδα του Ουζουνίδη «έλιωσε» στη βροχή και λέει «αντίο» στην 4άδα

Λεβαδειακός – Άρης 4-1: Η ομάδα του Ουζουνίδη «έλιωσε» στη βροχή και λέει «αντίο» στην 4άδα

Με γκολ των Τσάπρα (21'), Εραμούσπε (51'), Συμελίδη (54')και Πεντρόζο (79') ο Λεβαδειακός διέλυσε τον Άρη με 4-1 ο οποίος είχε ισοφαρίσει στο 29'με αυτογκόλ του Εραμούσπε.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αστέρας Τρίπολης: Επιλογές που προκαλούν

Αστέρας Τρίπολης: Επιλογές που προκαλούν

Ο Αστέρας Τρίπολης προχωρά σε τακτικές που σηκώνουν συζήτηση.

Ποδόσφαιρο
X-Ray Room: X-Ray: Τα φέσια σε ατζέντηδες και μανατζερικά γραφεία – Η FIFA μπαίνει ξανά στο παιχνίδι – Ζεμπέρης και Πιλάβιος βγαίνουν μπροστά

X-Ray: Τα φέσια σε ατζέντηδες και μανατζερικά γραφεία – Η FIFA μπαίνει ξανά στο παιχνίδι – Ζεμπέρης και Πιλάβιος βγαίνουν μπροστά

Οι ακτίνες του Sportime τραβούν την κουρτίνα για το τι γίνεται με τα μανατζερικά γραφεία και τους ατζέντηδες. Μαντζερικό X-Ray λοιπόν…

X-Ray Room
Ποδόσφαιρο: Super League 2: Κουλούρια στη Ριζούπολη – Νίκες για Καλλιθέα, Χανιά και ΑΕΚ Β’

Super League 2: Κουλούρια στη Ριζούπολη – Νίκες για Καλλιθέα, Χανιά και ΑΕΚ Β’

Στο 0-0 έμειναν Απόλλων Σμύρνης και Κηφισιά στο φινάλε της Super League 2. Διπλά για Καλλιθέα, ΑΕΚ Β' και ΟΦ Ιεράπετρας.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Super League 2: Έχανε με 2-0 και νίκησε 2-4 τον Απόλλωνα Σμύρνης η Ηλιούπολη – Τεράστιο διπλό η Προοδευτική

Super League 2: Έχανε με 2-0 και νίκησε 2-4 τον Απόλλωνα Σμύρνης η Ηλιούπολη – Τεράστιο διπλό η Προοδευτική

Σοκαριστικό αποτέλεσμα στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα Σμύρνης να διασύρεται. Βήμα που της δίνει ελπίδες παραμονής στη Super League 2 για την Προοδευτική.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μυροφορίδης: Στα μαύρα χόρευε με δοξαριές θανάτου και δεν τον ένοιαζε που φεύγει και μαγκιά του!

Μυροφορίδης: Στα μαύρα χόρευε με δοξαριές θανάτου και δεν τον ένοιαζε που φεύγει και μαγκιά του!

Ο «Μύρο» δεν ήθελε να χάνει ποτέ. Αλλά με αντίπαλο τον καρκίνο η νίκη τις περισσότερες φορές είναι κόντρα στα προγνωστικά και η ήττα συνήθως αναμενόμενη!

Ποδόσφαιρο
X-Ray Room: Αυτός το πρόβλημα της ΑΕΚ στον Bwin SportFM, ο θεσμικός ρόλος της Λίνας Σουλούκου στη Ρόμα που δεν θα… ακουμπάει ποδοσφαιρικά και οι φιλίες που χαλάνε στα play out!

Αυτός το πρόβλημα της ΑΕΚ στον Bwin SportFM, ο θεσμικός ρόλος της Λίνας Σουλούκου στη Ρόμα που δεν θα… ακουμπάει ποδοσφαιρικά και οι φιλίες που χαλάνε στα play out!

XRAY Room με τις ακτίνες να πέφτουν πάνω στον «πόλεμο» ΑΕΚ SportFM, τη Λίνα Σουλούκου στη Ρόμα και τα play out.

X-Ray Room
Ποδόσφαιρο: Super League 2: Πεντάρα ο Απόλλων Σμύρνης, τρίποντο για Νίκη Βόλου και γκέλα η Παναχαϊκή

Super League 2: Πεντάρα ο Απόλλων Σμύρνης, τρίποντο για Νίκη Βόλου και γκέλα η Παναχαϊκή

Τρίτη σερί νίκη στη Super League 2 ο Απόλλων Σμύρνης, χαμόγελα και στη Νίκη Βόλου, στραβοπάτησε η Παναχαϊκή.

Ποδόσφαιρο