ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης μεταγραφές 9/6: Προτάθηκε και ο Ανάκογλου!

Ο Απόλλων Σμύρνης θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη Super League 2 και σκέφτεται ήδη τον σχεδιασμό του στο μεταγραφικό κομμάτι.
Απόλλων Σμύρνης μεταγραφές 9/6: Προτάθηκε και ο Ανάκογλου!

Ο Απόλλων Σμύρνης θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη Super League 2 και σκέφτεται ήδη τον σχεδιασμό του στο μεταγραφικό κομμάτι.

Άνω τελεία έχει μπει στα μεταγραφικά της ομάδας του Απόλλωνα. Μονεμβασιώτης και Μανίκας βρίσκονται στην Ιερουσαλήμ για να προσκυνήσουν στους Αγίους Τόπους, με τον Νίκο Παπαδόπουλο και Εκτωρα Μονεμβασιώτη να μένουν πίσω, συνεχίζοντας τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.
Οι ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί στον Μακεδόνα τεχνικό, δεκάδες.

Κάποιοι απορρίφθηκαν, κάποιοι εξετάζονται και κάποιοι αρέσουν. Μια περίπτωση που δεν έχει… ακυρωθεί, είναι σύμφωνα με πληροφορίες, του Δημήτρη Ανάκογλου.

Ο 27χρονος μέσος αποχωρεί από τον Αρη, αφού στάθηκε αρκετά άτυχος στη θητεία του στο Βικελίδης, με δύο σοβαρούς τραυματισμούς που τον κράτησαν εκτός αγωνιστικών χώρων, κοντά δύο ολόκληρα χρόνια.

Ο Σερραίος ποδοσφαιριστής επανεμφανίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι των κιτρίνων. Στο φιλικό με τον ΝΠΣ Βόλος πριν πέντε περίπου εβδομάδες. Η ποδοσφαιρική του αξία, αδιαμφισβήτητη, αλλά αυτό που προβληματίζει τους κυανόλευκους είναι η μεγάλη αγωνιστική του απραξία. Δεν έχει… καεί, αλλά δεν είναι και η πρώτη επιλογή.

Απόλλων Σμύρνης: «Κολλάει» του Ιντζόγλου

Ακόμα ένας παίκτης του Αρη που αρέσει στον Παπαδόπουλο, με τον οποίο έχουν γίνει αρκετές επαφές. Ο Λευτέρης Ιντζόγλου μέχρι χθες έτρεχε για τον γάμο του και από σήμερα θα ασχοληθεί και με τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας του. Στα χέρια του έχει επίσημη πρόταση από τον Απόλλωνα, την οποία όμως θα απορρίψει, αφού δεν τον καλύπτει οικονομικά. Εκτός αν από τη Ριζούπολη, επανέλθουν, ανεβάζοντας την προσφορά τους. Με τα σημερινά δεδομένα πάντως, δεν θα φορέσει τη φανέλα του Απόλλωνα.

Έκλεισε…

Η απόκτηση πρώην παίκτη του Αρη, πάντως είναι δεδομένη, είτε προχωρήσουν οι περιπτώσεις Ανάκογλου – Ιντζόγλου, είτε όχι. Στον Απόλλωνα έχουν συμφωνήσει με τον τερματοφύλακα Aλέξανδρο Αναγνωστόπουλο. Το ενδιαφέρον για τον νεαρό τερματοφύλακα αποκάλυψε το sportime στις 24/5. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι στις αρχές της εβδομάδας θα λύσει το συμβόλαιο του με τους κίτρινους και θα ανακοινωθεί από την ομάδα της Ριζούπολης, μαζί με τον Βουό που επίσης έχει κλείσει.

Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Απόλλων Σμύρνης : Ενίσχυση στα μετόπισθεν με Σίμο Κορομηλά

Απόλλων Σμύρνης : Ενίσχυση στα μετόπισθεν με Σίμο Κορομηλά

Άλλη μια προσθήκη για τον Απόλλωνα Αθηνών που θέλει να φανεί ιδιαίτερα ανταγωνιστικός

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης – Αστέρας Τρίπολης 0-0: Ο Άρης «έκλεψε» τον βαθμό από τον προτελευταίο Αστέρα που είχε τρία δοκάρια!

Άρης – Αστέρας Τρίπολης 0-0: Ο Άρης «έκλεψε» τον βαθμό από τον προτελευταίο Αστέρα που είχε τρία δοκάρια!

Νέα γκέλα του Άρη κόντρα στον προτελευταίο Αστέρα Τρίπολης που είχε τρία δοκάρια μέσα στο «Βικελίδης».

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η βαθμολογία της Super League στην κανονική διάρκεια

Η βαθμολογία της Super League στην κανονική διάρκεια

Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Super League μετά το φινάλε της κανονικής διάρκειας.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Λεβαδειακός – Άρης 4-1: Η ομάδα του Ουζουνίδη «έλιωσε» στη βροχή και λέει «αντίο» στην 4άδα

Λεβαδειακός – Άρης 4-1: Η ομάδα του Ουζουνίδη «έλιωσε» στη βροχή και λέει «αντίο» στην 4άδα

Με γκολ των Τσάπρα (21'), Εραμούσπε (51'), Συμελίδη (54')και Πεντρόζο (79') ο Λεβαδειακός διέλυσε τον Άρη με 4-1 ο οποίος είχε ισοφαρίσει στο 29'με αυτογκόλ του Εραμούσπε.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αστέρας Τρίπολης: Επιλογές που προκαλούν

Αστέρας Τρίπολης: Επιλογές που προκαλούν

Ο Αστέρας Τρίπολης προχωρά σε τακτικές που σηκώνουν συζήτηση.

Ποδόσφαιρο
X-Ray Room: X-Ray: Τα φέσια σε ατζέντηδες και μανατζερικά γραφεία – Η FIFA μπαίνει ξανά στο παιχνίδι – Ζεμπέρης και Πιλάβιος βγαίνουν μπροστά

X-Ray: Τα φέσια σε ατζέντηδες και μανατζερικά γραφεία – Η FIFA μπαίνει ξανά στο παιχνίδι – Ζεμπέρης και Πιλάβιος βγαίνουν μπροστά

Οι ακτίνες του Sportime τραβούν την κουρτίνα για το τι γίνεται με τα μανατζερικά γραφεία και τους ατζέντηδες. Μαντζερικό X-Ray λοιπόν…

X-Ray Room
Ποδόσφαιρο: Super League 2: Κουλούρια στη Ριζούπολη – Νίκες για Καλλιθέα, Χανιά και ΑΕΚ Β’

Super League 2: Κουλούρια στη Ριζούπολη – Νίκες για Καλλιθέα, Χανιά και ΑΕΚ Β’

Στο 0-0 έμειναν Απόλλων Σμύρνης και Κηφισιά στο φινάλε της Super League 2. Διπλά για Καλλιθέα, ΑΕΚ Β' και ΟΦ Ιεράπετρας.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Super League 2: Έχανε με 2-0 και νίκησε 2-4 τον Απόλλωνα Σμύρνης η Ηλιούπολη – Τεράστιο διπλό η Προοδευτική

Super League 2: Έχανε με 2-0 και νίκησε 2-4 τον Απόλλωνα Σμύρνης η Ηλιούπολη – Τεράστιο διπλό η Προοδευτική

Σοκαριστικό αποτέλεσμα στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα Σμύρνης να διασύρεται. Βήμα που της δίνει ελπίδες παραμονής στη Super League 2 για την Προοδευτική.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μυροφορίδης: Στα μαύρα χόρευε με δοξαριές θανάτου και δεν τον ένοιαζε που φεύγει και μαγκιά του!

Μυροφορίδης: Στα μαύρα χόρευε με δοξαριές θανάτου και δεν τον ένοιαζε που φεύγει και μαγκιά του!

Ο «Μύρο» δεν ήθελε να χάνει ποτέ. Αλλά με αντίπαλο τον καρκίνο η νίκη τις περισσότερες φορές είναι κόντρα στα προγνωστικά και η ήττα συνήθως αναμενόμενη!

Ποδόσφαιρο