Άρης: Έχει ακόμα να φύγουν – Τι γίνεται με τέσσερις παίκτες
Οι μεταγραφές μπορεί να ολοκληρώθηκαν, αλλά η δουλειά στον Άρη συνεχίζεται. Ο Ρούμπεν Ρέγιες έχει μπροστά του τέσσερις περιπτώσεις που πρέπει να ξεκαθαρίσουν άμεσα.
Το μεταγραφικό κομμάτι μπορεί να έκλεισε για τον Άρη, όμως υπάρχει ακόμη αρκετή δουλειά στο ρόστερ. Αυτή τη φορά όχι για τις προσθήκες, αλλά για τις αποχωρήσεις.
Ο αριθμός των ποδοσφαιριστών είναι μεγάλος και ο Ρούμπεν Ρέγιες έχει αναλάβει να προχωρήσει το ξεκαθάρισμα, με τις επόμενες ημέρες να αναμένονται καθοριστικές για ορισμένες περιπτώσεις.
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν τέσσερα ονόματα που βρίσκονται περισσότερο από τα υπόλοιπα στο προσκήνιο: Μιγκέλ Αλφαρέλα, Τάσος Δώνης, Κώστας Γαλανόπουλος και Λόβρο Μάικιτς.
Αυτό δεν σημαίνει ότι έχει ήδη αποφασιστεί η αποχώρησή τους. Για όλους, όμως, υπάρχει συζήτηση και εξετάζονται οι επιλογές που υπάρχουν στην αγορά, προκειμένου να βρεθεί λύση εφόσον προκύψουν οι κατάλληλες συνθήκες.
Με άλλα λόγια, κανείς από τους τέσσερις δεν θεωρείται δεδομένο ότι θα φύγει, αλλά και κανείς δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να αισθάνεται σίγουρος ότι θα παραμείνει.
Ο Άρης θέλει να μειώσει το υπεράριθμο ρόστερ του και πλέον το βάρος πέφτει στον Ρέγιες. Οι προσθήκες τελείωσαν, αλλά το πραγματικό ξεκαθάρισμα μόλις αρχίζει.
