Sportime

Άρης: Έφερε στόπερ με Serie A και τίτλους – Τι πραγματικά παίρνει με Σούταλο

Ο Άρης επενδύει σε εμπειρία, ηλικία και προοπτική

Λευτέρης Παυλίδης 1 λεπτά ανάγνωσης
Ο Μπόσκο Σούταλο και η μεταγραφή του στον Άρη
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Μπόσκο Σούταλο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και, εφόσον ολοκληρωθούν χωρίς πρόβλημα οι εξετάσεις του, θα υπογράψει στον Άρη ως δανεικός από τη Σταντάρ Λιέγης. Η συμφωνία περιλαμβάνει οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2027, ενώ ο 26χρονος δεσμεύεται με τους Βέλγους έως το 2029.

Το ενδιαφέρον, όμως, βρίσκεται στο προφίλ του. Ο Σούταλο είναι στόπερ 1,88 μ., δεξιοπόδαρος, με δυνατότητα να καλύψει και τα δύο άκρα της άμυνας. Έχει περάσει από Αταλάντα και Βερόνα, ενώ με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Κροατίας.

Την περασμένη σεζόν δεν αγωνίστηκε στη Σταντάρ, όπως αναφέρεται σε ορισμένα ελληνικά δημοσιεύματα. Έπαιξε δανεικός στην Κρακοβία, όπου είχε γεμάτη χρονιά στην Πολωνία και περισσότερα από 2.100 αγωνιστικά λεπτά.

Χρειάζεται επίσης μία διόρθωση: οι 19 συμμετοχές και το ένα γκολ με την Κροατία αφορούν την U21 και όχι την ανδρική εθνική. Αυτό επιβεβαιώνεται από την ίδια την κροατική ομοσπονδία.

Για τον Άρη, λοιπόν, το στοίχημα δεν είναι το όνομα. Είναι ότι παίρνει χωρίς άμεση αγορά έναν αμυντικό με Serie A, ευρωπαϊκές παραστάσεις και ηλικία που επιτρέπει ακόμη μεταπωλητική αξία. Αν προσαρμοστεί γρήγορα, η οψιόν μπορεί να αποδειχθεί το σημαντικότερο κομμάτι της συμφωνίας.

Φόρτωση ψηφοφορίας…
Επίσης σε κατηγορίες: ΑΡΗΣ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Λευτέρης Παυλίδης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα