Είναι προφανές πως ουδείς στο εσωτερικό του Άρη ήθελε η πρώτη εντός έδρας απώλεια βαθμών να έρθει από τον αιώνιο αντίπαλο.
Η εικόνα των “κίτρινων” δεν ήταν κακή και προφανώς η νίκη θα μπορούσε να είχε επιτευχθεί αν ο Γιουνές ευστοχούσε στο πέναλτι.
Ωστόσο ο Πάκο Ερέρα δεν στέκεται πάρα πολύ σε συγκεκριμένες φάσεις ενός αγώνα, αλλά στην συνολική εικόνα ποδοσφαιριστών που θεωρούνται ως οι βασικοί άξονες. Γι’ αυτό και υπάρχει προβληματισμός, αλλά και διάθεση για άμεση δουλειά.
ΜΕΡΓΚΙΜ ΜΑΒΡΑΪ
Δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις της αναμέτρησης, έκανε αρκετές λάθος πάσες, είχε άτσαλα διωξίματα και κυρίως στο δεύτερο μέρος δεν αποτέλεσε τον βράχο της άμυνας. Ανεξάρτητα από τα δύο γκολ του Πρίγιοβιτς, ο υψηλόσωμος στόπερ δεν έδειξε ηγετικά στοιχεία.
ΜΙΤΖΕΝ ΜΠΑΣΑ
Είχε έναν άσχημο τραυματισμό σε ματς της εθνικής του ομάδας, αλλά έσφιξε τα δόντια, πίεσε τον εαυτό του και έπεισε τον Ερέρα πως μπορεί να ξεκινήσε βασικός. Έκανε, όμως, ακόμα ένα κακό παιχνίδι, δεν είχε τρεξίματα και ψυχραιμία, ανασταλτικά βοήθησε μέχρι εκεί που είχε δυνάμεις και γι’ αυτό έγινε και αλλαγή.
ΜΠΡΟΥΝΟ ΓΚΑΜΑ
Έπειτα από ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, εν συνεχεία έχει ρίξει την απόδοση του. Ο Πορτογάλος είχε ξεσπάσματα στο ματς, ανέβαζε, αλλά και έριχνε ρυθμούς ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Το πάλεψε, αλλά δεν έδωσε στον Άρη αυτά που περίμενε ο Ερέρα. Έμεινε από δυνάμεις στο δεύτερο 45λεπτο.
ΝΙΚΟΛΑ ΝΤΙΓΚΙΝΙ
Ο Ερέρα δεν ήταν σίγουρος για τη συμμετοχή του Γάλλου στο αρχικό σχήμα, τον εμπιστεύτηκε, αλλά δεν δικαιώθηκε. Η μαχητικότητα και το πάθος δεν ήταν αρκετό για τον 29χρονο, είχε ευκαιρίες να πετύχει γκολ, αλλά ήταν ατομιστής και έδειξε επιπολαιότητα σε αρκετές προσπάθειες.
ΧΑΜΖΑ ΓΙΟΥΝΕΣ
Καλώς η κακώς, ο Τυνήσιος χαρακτηρίζεται ως ο μοιραίος ποδοσφαιριστής του ντέρμπι. Ανεξάρτητα βέβαια από το χαμένο πέναλτι, ουδέποτε τον αισθάνηκε ως απειλή η άμυνα του ΠΑΟΚ. Δεν είχε τελική προσπάθεια, δεν μπόρεσε να δείξει τις επιθετικές του αρετές και προφανέστατα έγινε αλλαγή.