ΑΡΗΣ

Άρης: Μέσα και ο Σάκιτς ενόψει Παναιτωλικού

Στο ελάχιστο τα αγωνιστικά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Άρης ενόψει της αναμέτρηση με την ομάδα του Αγρινίου.
Άρης: Μέσα και ο Σάκιτς ενόψει Παναιτωλικού

Με μία προπόνηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» συνεχίσει την Τετάρτη (20/10) ο Άρης την προετοιμασία του για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (Κυριακή 24/10, 16:00) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Στο πλήρες πρόγραμμα επέστρεψε και ο Εμάνουελ Σάκιτς πλέον καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Ουσιαστικά μόνο οι σοβαρά τραυματίες Μοχανάντ Αλί και Κρίστιαν Λόπεθ είναι εκτός πλέον, καθώς και ο Λερίν Ντουάρτε έχει επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς εδώ και αρκετό καιρό (ήταν στην αποστολή για Λαμία).

Όσον αφορά το πρόγραμμα ο Άκης Μάντζιος και το επιτελείο του χώρισε τους ποδοσφαιριστές σε δύο γκρουπ με το πρώτο να κάνει ενεργητική αποθεραπεία και το δεύτερο ενεργοποίηση, ασκήσεις ταχυδύναμης, επιθετική ανάπτυξη και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων για το δεύτερο γκρουπ.

Από εκεί και πέρα την Πέμπτη (21/10) ο Άρης θα ακολουθήσει το ίδιο πρόγραμμα, δηλαδή πρωινή προπόνηση στο  που θα γίνει και πάλι στο Κλεάνθης Βικελίδης. Θυμίζουμε άλλωστε ότι τις τελευταίες ημέρες έχουν αρχίσει εργασίες αποκατάστασης στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρύσιου που υπέστησαν σοβαρές ζημιές από την πρόσφατη κακοκαιρία που έπληξε την χώρα μας.

Υπολογίζεται ότι σε έναν μήνα ο Άρης θα μπορέσει να ξαναμπεί στο προπονητικό του κέντρο, έστω κι αν δεν θα έχουν αποκατασταθεί πλήρως οι καταστροφές που έγιναν. Το θετικό είναι πάντως ότι τα γήπεδα που χρησιμοποιεί ο «Θεός του πολέμου» δεν επλήγησαν ιδιαίτερα.

Τέλος σήμερα αναμένεται να απολογηθούν οι Σάσα και Μπεναλουάν για το μεταξύ τους επεισόδιο για το οποίο έμειναν εκτός αποστολής από το πρόσφατο ματς Λαμία – Άρης.

Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ο Άρης ψάχτηκε πάλι για… στόχο του Παναθηναϊκού!

Ο Άρης ψάχτηκε πάλι για… στόχο του Παναθηναϊκού!

Ο Άρης προσπάθησε να πάρει ποδοσφαιριστή που ήταν στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Του προτείνουν προπονητές!

Άρης: Του προτείνουν προπονητές!

Στον Άρη έχουν ήδη ξεκινήσει να προτείνονται προπονητές.

Ποδόσφαιρο
ΑΡΗΣ: Άρης: Θρήνος στον Άρη! Πέθανε ο Θόδωρος Πάλλας

Άρης: Θρήνος στον Άρη! Πέθανε ο Θόδωρος Πάλλας

Ο Άρης έχασε έναν από τους σπουδαιότερους παίκτες στην ιστορία του, έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος Θόδωρος Πάλλας

ΑΡΗΣ
Ποδόσφαιρο: Άρης : Δεν χωνεύεται με τίποτε…

Άρης : Δεν χωνεύεται με τίποτε…

Βλέπεις μια κυπριακή ομάδα να κάνει πλάκα στην Αράζ, από την οποία ο Άρης αποκλείστηκε στον προηγούμενο γύρο του Conference League…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Ολυμπιακός έχει δώσει περισσότερους βαθμούς στην Ευρώπη χωρίς να έχει παίξει, από ό,τι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Άρης μαζί!

Ο Ολυμπιακός έχει δώσει περισσότερους βαθμούς στην Ευρώπη χωρίς να έχει παίξει, από ό,τι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Άρης μαζί!

Το έκανε και αυτό ο Ολυμπιακός!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άθλος! Ο Άρης αποκλείστηκε από την Αράζ που διασύρθηκε από την Ομόνοια!

Άθλος! Ο Άρης αποκλείστηκε από την Αράζ που διασύρθηκε από την Ομόνοια!

Πραγματικά πρόκειται για ποδοσφαιρικό… άθλο. Η Αράζ που απέκλεισε τον Άρη, ηττήθηκε με 4-0 στο πρώτο ματς από την Ομόνοια.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Χάλασαν και οι δύο!

Άρης: Χάλασαν και οι δύο!

Δεν προχωράει ούτε του Μπράμπετς, ούτε του Κουέστα με ομάδες της Σαουδικής Αραβίας.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης – Μορόν : Ας έρθουν και λιγότερα από 5 εκατ. ευρώ…

Άρης – Μορόν : Ας έρθουν και λιγότερα από 5 εκατ. ευρώ…

Ο Μορόν άνοιξε θέμα αποχώρησης, ο Άρης δεν ήταν ποτέ αρνητικός, αλλά ας έρθει πρώτα πρόταση…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Ενοχλημένος ο Πέρεθ για τις… λεπτομέρειες!

Άρης: Ενοχλημένος ο Πέρεθ για τις… λεπτομέρειες!

Ο Πέρεθ δεν ήθελε να διαρρεύσουν τόσες… λεπτομέρειες για το περιστατικό με τον σκύλο!

Ποδόσφαιρο