ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης – ΟΦΗ 0-2: Φουριόζοι στο 2025 οι Κρητικοί, στο… πέρσι έμειναν οι Θεσσαλονικείς

Μεγάλη νίκη του ΟΦΗ με 2-0 στο Βικελιδης απέναντι σε έναν κάκιστο Άρη που τελείωσε το ματς με εννέα παίκτες μέσα σε αποδοκιμασίες από τους οπαδούς του.
Άρης – ΟΦΗ 0-2: Φουριόζοι στο 2025 οι Κρητικοί, στο… πέρσι έμειναν οι Θεσσαλονικείς

Άρης – ΟΦΗ 0-2: Βλέποντας ένας αναιμικό Άρη, η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς που δεν είχε τελική ως το πρώτο γκολ, χτύπησε δυο φορές (58′ Μπ. Γκονζάλες, 70′ Γιουνγκ) κι έφυγε με μια τεράστια νίκη από το Βικελίδης που αποδοκίμασε έντονα τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τους παίκτες του.

Στους 26 βαθμούς οι Κρητικοί μετά την 6η νίκη του στο πρωτάθλημα, 4η εκτός έδρας. Στους 27 έμεινε ο Άρης, μετά την 6η ήττα του 2η εντός. Με εννέα παίκτες τελείωσε ο Άρης μετά από τις αποβολές των Σαμόρα (79′) και Φαμπιάνο (89′) για μαρκαρίσματα.

Άρης – ΟΦΗ: Κόκκινη κάρτα και ο Φαμπιάνο (video)

Άρης – ΟΦΗ: Με δέκα παίκτες συνεχίζουν οι γηπεδούχοι – Κόκκινη ο Ζαμόρα (video)

Άρης – ΟΦΗ 0-2: Εξαιρετική συνεργασία για το δεύτερο γκολ (video)

Άρης – ΟΦΗ 0-1: Με τρομερή εκτέλεση φάουλ του Γκονζάλες (video)

Άρης – ΟΦΗ: Πώς παρατάχθηκαν

Ο Ουζουνίδης παρατάσσει 11άδα με 4-2-3-1 και τον Μοντόγια στα χαφ ως παρτενέρ του Μόντσου, αφήνοντας εκτός τον Σιφουέντες που είναι ανέτοιμος και ο Νταρίντα λείπει. Από εκεί και πέρα στην σύνθεση του Άρη βρίσκουμε τέσσερα νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα τους Μορόν, Σουλεϊμάνοφ. Μάγιο και Χουάνκαρ είναι οι υπόλοιποι.

Έτσι κάτω από την εστία του Άρη αγωνίστηκε ο Κουέστα, στο κέντρο της άμυνας Μπράμπετς και Φαμπιάνο και στα δύο άκρα, Μάγιο δεξιά και Χουάνκαρ αριστερά. Στα χαφ έπαιαν Μοντόγια και Μόντσου, μπροστά τους ήταν ο Μανού Γκαρθία, δεξιά στην επίθεση ο Σουλεϊμάνοφμ, στα αριστερά ο Σαβέριο και στην κορυφή  ο Λορέν Μορόν.

Από την πλευρά του ο Μίλαν Ράσταβατς παρέταξε επίσης σύστημα 4-2-3-1 και συγκεκριμένα: Τον Νίκο Χριστογεώργο κάτω από τα δοκάρια, την τετράδα της άμυνας αποτέλεσαν οι Γκονθάλεθ, Λαμπρόπουλος, Σίλβα, Χατζηθεοδωρίδης (από δεξιά προς τα αριστερά) τους Καραχάλιο και Μπάκιτς στα χαφ, μπροστά τους έπαιξε ο Φούντας, ο Νους αριστερά στην επίθεση, ο Σενγκέλια δεξιά και ο Γιουνγκ στην κορυφή.

Υπεροχή ο Άρης, λίγα πράγματα στο Α’ ημίχρονο

Λίγα πράγματα είδαμε στο πρώτο ημίχρονο από τις δυο ομάδες και χαρακτηριστικό είναι οτι δεν είδαμε σχεδόν καμία κλασική φάση. Ο Άρης είχε την κατοχή της μπάλας, όμως με εξαίρεση ένα 10λεπτο και κάποια σκόρπιες καλές προσπάθειες, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν μπόρεσε να βάλει τη μπάλα κάτω και να παράξει ποδόσφαιρο.

Η πιο καλή στιγμή ήταν στο 29′ όταν μετά από ένα φάουλ του Μόντσου από  τα αριστερά ο Μορόν έπιασε μια γυριστή κεφαλιά, με τη μπάλα να βρίσκεται στον Σαβέριο και να φεύγει λίγο άουτ.

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν ιδιαίτερα ούτε από τα έξι κόρνερ, αλλά και τα αρκετά στημένα που κέρδισαν στο α’ μέρος.

Από την πλευρά του ο ΟΦΗ περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, έχοντας κι αυτός μόνο κάποιες καλές προϋποθέσεις είτε από αντεπιθέσεις, είτε από λάθη των γηπεδούχων έξω από την περιοχή τους.

Άνευρος Άρης, γκολ στην πρώτη του τελική ο ΟΦΗ

Το δεύτερο μέρος άρχισε με αναγκαστική αλλαγή για τον Άρη, καθώς ο Ρόουζ πέρασε στην θέση του Μπράμπετς που είχε δεχθεί ένα χτύπημα από μονομαχία με τον Φούντα. Οσο για την εικόνα του ματς ήταν παρόμοια, ο Άρης συνέχισε να είναι άνευρος, ανούσιος και να μην φτιάχνει τελικές και κάποια στιγμή ήταν πιθανό να το πληρώσει.

Αυτό το είδε ο ΟΦΗ που αποφάσισε να βγει μπροστά βλέποντας έναν ανήμπορο αντίπαλο και πολύ γρήγορα δικαιώθηκε. Στο 58΄ ο Μπόρχα Γκονζάλες με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Κουέστα και πάγωσε για πρώτη φορά το Βικελίδης κάνοντας το 0-1.

Καμία αντίδραση η ομάδα του Ουζουνίδη, δεύτερο γκολ οι Κρητικοί

Αμέσως μετά το γκολ ο Ουζουνίδης απέσυρε τους Σουλεϊμάνοφ και Σαβέριο βάζοντας μέσα τους Ντιαντί και Σαμόρα, ωστε να παίξει με δύο φορ. Οποιος όμως περίμενε αντίδραση από τους γηπεδούχους μάταια περίμενε.

Κι αυτό καθώς σε εξαιρετική αντεπίθεση των φιλοξενούμενων στο 70′ με δημιουργό τον Σενγκέλια και εκτελεσςτή τον Γιουνγκ έγινε το 0-2 και κάπου εκεί τελείωσαν όλα. Σαν να μην έφτανε αυτό για τον Άρη ήρθαν και δυο αποβολές για την ομάδα του Ουζουνίδη. Στο 79′ ο Σαμόρα μετά από τσεκάρισμα του Τζηλου στο Var αποβλήθηκε για μαρκάρισμα στον Ζήση Καραχάλιο.

Η 2η αποβολή για τον  Αρη ήρθε στο 89′, αυτή τη φορά για τον Φαμπιάνο (είχε ήδη κίτρινη) ο οποίος χτύπησε στο πρόσωπο τον Γιάννη Αποστολάκη, που είχε μπει δευτερόλεπτα νωρίτερα με αποτέλεσμα να γίνει αναγκαστική αλλαγή.

Άρης – ΟΦΗ 0-2

Σκόρερ: 58′ Γκονζάλες Μπ., 70′ Γιουνγκ

Αποβολή: 79′ Σαμόρα, 89′ Φαμπιάνο

Κίτρινες: 32′ Μορόν, 36′ Μπράμπετς, 56′ Φαμπιάνο, 62′ Ντιαντί, 89′ Φαμιάνο – 28′ Λαμπρόπουλος, 35′ Νους,

  •  Διαιτητής: Τζήλος Αθανάσιος
  • Βοηθοί: Κωσταράς και Στεφανής, Τέταρτος: Δρακίδης
  • VAR: Τσαγκαράκης και Κατσικογιάννης

ΑΡΗΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Κουέστα, Μάγιο, Χουάνκαρ, Μπράμπετς (46’ Ρόουζ), Φαμπιάνο, Μοντόγια (72’ Φετφατζίδης), Μόντσου, Σαβέριο (59’ Σαμόρα), Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ (59’ Ντιαντί), Μορόν.

ΟΦΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Χριστογεώργος, Γκονζάλες, Χατζηθεοδωρίδης, Σίλβα, Λαμπρόπουλος, Μπάκιτς, Καραχάλιος (87’ Μπρεσάν), Φούντας (87’ Αποστολάκης/90’+2’ Αμπάντα), Νους (90’+2’ Σαλσίδο), Σενγκέλια (87’ Θεοδοσουλάκης), Γιουνγκ.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ο Γιάννης Αλαφούζος ψάχνει στέλεχος για να παίρνει τις ποδοσφαιρικές αποφάσεις – Βόμβα από τον Κώστα Μανωλιουδάκη

Ο Γιάννης Αλαφούζος ψάχνει στέλεχος για να παίρνει τις ποδοσφαιρικές αποφάσεις – Βόμβα από τον Κώστα Μανωλιουδάκη

Ο Γιάννης Αλαφούζος σκέφτεται ριζικές και ιστορικές αλλαγές στον Παναθηναϊκό

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Κοντεύει να κλείσει τρίμηνο!

Παναθηναϊκός: Κοντεύει να κλείσει τρίμηνο!

Η πρόβλεψη για τέσσερις εβδομάδες απουσίας, έχουν γίνει... 10 για τον Γεντβάι!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Εθνική Ελλάδας : Ποιο το πραγματικό κέρδος στα παιχνίδια με τη Σκωτία

Εθνική Ελλάδας : Ποιο το πραγματικό κέρδος στα παιχνίδια με τη Σκωτία

Τι κυνηγάει η Εθνική Ελλάδας στα παιχνίδια με τη Σκωτία στα μπαράζ του Nations League, ποιο είναι το κέρδος.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Προλαβαίνει η Λίβερπουλ να χάσει το πρωτάθλημα;

Προλαβαίνει η Λίβερπουλ να χάσει το πρωτάθλημα;

Τι πρέπει να κάνει η Λίβερπουλ

Ποδόσφαιρο
Εθνική Ομάδα: Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Σοκ – Έχασε αυτόν τον παίκτη

Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Σοκ – Έχασε αυτόν τον παίκτη

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δε θα έχει αυτόν τον παίκτη

Εθνική Ομάδα
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Έτσι χάλασε η επιστροφή Μπερνάρ!

Παναθηναϊκός: Έτσι χάλασε η επιστροφή Μπερνάρ!

Τα χρήματα που ζήτησε ο Μπερνάρ για να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Ολυμπιακός θέλει τον Ντάνι Γκαρσία και κάποιον καλύτερο…

Ο Ολυμπιακός θέλει τον Ντάνι Γκαρσία και κάποιον καλύτερο…

Αρκετά πιθανή η παραμονή του Ντάνι Γκαρσία στον Ολυμπιακό, αλλά δεδομένα θέλει και έναν καλύτερο στη συγκεκριμένη θέση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ουναΐ: Όλη του η χρονιά, ένα 90λεπτο!

Ουναΐ: Όλη του η χρονιά, ένα 90λεπτο!

Ένα 90λεπτο, όλη η χρονιά του Ουναΐ στον Παναθηναϊκό.

Ποδόσφαιρο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ολυμπιακός: Ποιος θα φέρει μεγαλύτερη πρόταση – Κωστούλας ή Μουζακίτης

Ολυμπιακός: Ποιος θα φέρει μεγαλύτερη πρόταση – Κωστούλας ή Μουζακίτης

Ο Ολυμπιακός τις περιμένει τις μεγάλες προτάσεις, ποιος θα φέρει μεγαλύτερη πρόταση, Κωστούλας ή Μουζακίτης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Νερώνει το «κρασί» του για Κοτάρσκι!

ΠΑΟΚ: Νερώνει το «κρασί» του για Κοτάρσκι!

Πτωτική η πορεία του Κοτάρκσι και ο ΠΑΟΚ αναπροσαρμόζει τα οικονομικά του «θέλω» για τον Κροάτη.

Ποδόσφαιρο
Έλληνες του εξωτερικού: Κώστας Τσιμίκας: Τέλος! Ήταν σοκ

Κώστας Τσιμίκας: Τέλος! Ήταν σοκ

Ο Κώστας Τσιμίκας δε θα πίστευε αυτό που έγινε

Έλληνες του εξωτερικού
Ποδόσφαιρο: Η ΑΕΚ επέστρεψε για Χατζηδιάκο!

Η ΑΕΚ επέστρεψε για Χατζηδιάκο!

Αναθερμαίνεται το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Παντελή Χατζηδιάκο.

Ποδόσφαιρο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ολυμπιακός: Το γεύμα του Ποντένσε με τον άνθρωπο του Ολυμπιακού (ΦΩΤΟ)

Ολυμπιακός: Το γεύμα του Ποντένσε με τον άνθρωπο του Ολυμπιακού (ΦΩΤΟ)

Ο Ολυμπιακός δεν ξεχνιέται για τον Ντάνιελ Ποντένσε που εκτός των άλλων γευμάτισε και με άνθρωπο του Ολυμπιακού, όπως δείχνει η φωτό

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Aποφασισμένος για Βιτόρια ο Αλαφούζος!

Παναθηναϊκός: Aποφασισμένος για Βιτόρια ο Αλαφούζος!

Η κουβέντα περί αλλαγής προπονητή στον Παναθηναϊκό και η θέση του Αλαφούζου.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Απίστευτο: Τι κάνει η ομάδα του Ποντένσε για να βρει χρήματα να πληρώσει τους μισθούς – Τρεις μήνες απλήρωτοι

Απίστευτο: Τι κάνει η ομάδα του Ποντένσε για να βρει χρήματα να πληρώσει τους μισθούς – Τρεις μήνες απλήρωτοι

To πρόβλημα παραδέχτηκε και ο Φατίχ Τερίμ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: Η δήλωση για το VAR και τους διαιτητές που θα συζητηθεί

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: Η δήλωση για το VAR και τους διαιτητές που θα συζητηθεί

Τι σημείωσε, με φόντο την πολύ συζήτηση για την καθε φάση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: «Ψήνεται» μεγάλη επιστροφή!

ΠΑΟΚ: «Ψήνεται» μεγάλη επιστροφή!

Προ των πυλών μια μεγάλη επιστροφή στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

Ποδόσφαιρο
Media: MEGA Stories: Ένα ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού!

MEGA Stories: Ένα ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού!

Την Τετάρτη 19 Μαρτίου στις 23:40!

Media