Sportime

Άρης: Συλλαλητήριο στα εγκαίνια του μετρό ετοιμάζουν οι οπαδοί!

Απάντηση στην τιμωρία της κεκλεισμένων της ΔΕΑΒ δίνει ο κόσμος του Άρη.

Βαγγέλης Λάσκαρης 1 λεπτά ανάγνωσης
Άρης: Συλλαλητήριο στα εγκαίνια του μετρό ετοιμάζουν οι οπαδοί!
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Άρης τιμωρήθηκε με 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών από τη ΔΕΑΒγια τα όσα έγιναν στο ματς με το Βόλο και οι οργανωμένοι οπαδοί του έστειλαν άμεσα απάντηση.

Με τον Άρη να έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Τσαγκαράκη στην εντός έδρας ήττα από το Βόλο, ήρθε νέο χτύπημα από την επιτροπή αντιμετώπισης βίας.

Η οργή στις τάξεις του Άρη είναι μεγάλη και έτσι η αντίδραση των οργανωμένων οπαδών των κιτρινόμαυρων ήταν άμεση με τη Super 3 να καλεί τον κόσμο σε συνέλευση την Παρασκευή μετά τις 8.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι οπαδοί ετοιμάζουν κινητοποιήσεις με την πιθανότητα ενός συλλαλητηρίου να είναι μεγάλη στα εγκαίνια του μετρό, το Σάββατο 30/11. Μάλιστα στα εγκαίνια θα βρίσκεται και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Άρης: Η ανακοίνωση της Super 3

«Ο Super 3 καλεί τα μέλη του σε έκτακτη γενική συνέλευση την Παρασκευή μετά τις 8. Θα συζητηθούν ενδιαφέροντα θέματα...»

Επίσης σε κατηγορίες: Super League ΑΡΗΣ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Βαγγέλης Λάσκαρης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα