Άλλος Άρης πλέον, αλλά πληρώνει τα όσα (δεν) έκανε ο Πάρντιου. Γιατί ενώ υπήρχε ως σκέψη, ο Καρυπίδης δεν έδιωξε τον Άγγλο στην διακοπή!
To γήπεδο είναι «καθρέφτης» και το Sportime επιβεβαιώθηκε. Ασκώντας κριτική στον Άλαν Πάρντιου, όχι επειδή είμαστε… φυσιογνωμιστές, αλλά επειδή αυτό προέκυπτε από το ρεπορτάζ. Ο Πάρντιου έκανε «εγκλήματα» και ο Άρης, όχι μόνο τα πλήρωσε, αλλά θα συνεχίσει να τα πληρώνει!
Ο Πάρντιου δεν είδε φως και μπήκε. Τον έφερε στον Άρη ο Θόδωρος Καρυπίδης. Το αφεντικό του Άρη χρεώνεται και το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης. Όπως μερίδιο ευθύνης έχει και για τα όχι και πολύ γρήγορα… αντανακλαστικά, διώχνοντας τον Άγγλο… μάνατζερ (και όχι προπονητή), στην διακοπή του πρωταθλήματος.
Κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, υπήρχε ως σκέψη, αλλά τα δύο αποτελέσματα πριν την διακοπή, το 5-0 με Λαμία και η τεσσάρα στα Γιάννενα, την «πάγωσαν».
Δυστυχώς τα «εκλήματα» του Πάρντιου, παρά την αποχώρηση του δεν έχουν… παραγραφεί. Ο Άρης τα πληρώνει και θα συνεχίζει να τα πληρώνει!
Πλέον, μετά τα τρία τελευταία ματς και κυρίως μετά από εκείνα με ΟΦΗ και τον Ατρόμητο, είναι ξεκάθαρο οτι ο Πάρντιου είχε χάσει τα αποδυτήρια. Οι ποδοσφαιριστές δεν τον ήθελαν και αυτό φαινόταν στο χορτάρι. Δικαίως, αφού ο Άγγλος δεν κέρδισε ποτέ τον σεβασμό τους με τον τρόπο που τους διαχειρίστηκε.
Η εικόνα του Άρη στα τελευταία ματς δείχνει ομάδας με ποιότητα, όρεξη πλάνο και «κορμό». «Συστατικά» που απουσίαζαν τους τελευταίους μήνες. Ο Πίρσμαν άλλος παίκτης, ο Πάλμα αρχίζει να παίρνει τα πάνω του, ακόμα και ο Νταρίντα δείχνει πολύ καλύτερος τον οποίο ο Πάρντιου έβαλε ακομα και εξτρέμ!
Αυτό που δεν έχει αλλάξει και δεν μπορεί να αλλάξει (τώρα) είναι η διάρκεια. Ο Άρης σκοράρει πιο συχνά, πάντα νωρίς και στο πρώτο ημίχρονο κάνει τις καλύτερες του εμφανίσεις. Με ΟΦΗ και Ατρόμητος κάνει εξαιρετικά πρώτα 45λεπτα. Λείπει η διάρκεια. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα κάνει «κοιλιά», χάνει σε φρεσκάδα και δείχνει οτι δεν έχει «ανάσες».
Απολύτως λογικό, αφού ο Πάρντιου την περίοδο της διακοπής δεν (την) δούλεψε καθόλου. Είχε 1,5 μήνα να κάνει προετοιμασία (που δεν έκανε ούτε ο Μπούργος το καλοκαίρι), να παίξει ο Άρης φιλικά, να μαθει τους παίκτες του, αλλά ο Άγγλος επέλεξε το 1/3 της διακοπής να ειναι ρεπό και άδεια!
Γι’ αυτο και τον Γενάρη που ήταν ο πιο δύσκολος μήνας, με παιχνίδια Τετάρτη – Κυριακή και κυρίως ντέρμπι, η ομάδα «βάλτωσε».
Ακόμα και ο Τερζής που ναι μεν είναι ένας «στρατιώτης», αλλά χωρίς την μεγάλη εμπειρία ως κόουτς, φαντάζει περισσότερο προπονητής από τον προκάτοχο του, που το διάστημα της παρουσίας του στον Άρη ασχολήθηκε με όλα εκτός από το διορθώσει/βελτιώσει το κλαμπ αγωνιστικά.