Η Άρσεναλ σκέφτεται πώληση Χάβερτς και Ζεσούς για να χτυπήσει τον Χούλιαν Άλβαρες
Η Άρσεναλ βλέπει τον Χούλιαν Άλβαρες ως μεγάλο στόχο για την επίθεση και εξετάζει πωλήσεις στο υπάρχον ρόστερ για να στηρίξει οικονομικά μια τέτοια κίνηση.
Η Άρσεναλ κοιτάζει πολύ ψηλά για την ενίσχυση στην επίθεση και το όνομα που ακούγεται πιο δυνατά είναι του Χούλιαν Άλβαρες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την Αγγλία, οι Λονδρέζοι ανεβάζουν την πίεση για τον φορ της Ατλέτικο Μαδρίτης και εξετάζουν ακόμη και πωλήσεις στο υπάρχον ρόστερ για να ανοίξουν χώρο και οικονομικά για μια τόσο μεγάλη κίνηση.
Μέσα στη συζήτηση μπαίνουν δύο παίκτες από τη σημερινή επιθετική γραμμή, ο Κάι Χάβερτς και ο Γκαμπριέλ Ζεσούς. Το σενάριο λέει πως η Άρσεναλ είναι ανοιχτή σε προτάσεις, ώστε να ρίξει το βάρος στο μισθολόγιο και να φτιάξει το πακέτο που θα χρειαστεί για τον Αργεντινό.
Η υπόθεση πάντως δεν είναι και τόσο απλή. Ο Άλβαρες έχει συμβόλαιο με την Ατλέτικο μέχρι το 2030 και οι Ισπανοί δεν έχουν κανέναν λόγο να τον αφήσουν με μικρό ποσό. Γι’ αυτό και το νούμερο που ακούγεται περνά τις 100 εκατ. λίρες, κάτι που δείχνει από μόνο του πόσο μεγάλο θα ήταν το βήμα αν η Άρσεναλ αποφάσιζε να το κυνηγήσει μέχρι τέλους.
Το πλάνο περνά και από αποχωρήσεις
Το timing έχει ενδιαφέρον, γιατί οι δύο ομάδες ετοιμάζονται να βρεθούν απέναντι και στα ημιτελικά του Champions League. Αυτό μεγαλώνει ακόμη περισσότερο τον θόρυβο γύρω από τον Άλβαρες, γιατί η Άρσεναλ δεν μιλά για έναν παίκτη που βλέπει μόνο από μακριά ενόψει καλοκαιριού, αλλά για κάποιον που θα έχει απέναντί της σε παιχνίδια κορυφής.
