ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αστέρας Τρίπολης: All in για Μιριτέλο!

Δύσκολο αλλά η διοίκηση του Αστέρα έχει κάνει τρελή πρόταση για να επιστρέψει ο Μιριτέλο.
Αστέρας Τρίπολης: All in για Μιριτέλο!

Τα ρέστα του για Μιριτέλο ο Αστέρας Τρίπολης. Μαγική η πρόταση που έχει καταθέσει η διοίκηση για τον Αργεντίνο φορ.

Το πάλεψε και το περασμένο καλοκαίρι είναι αλήθεια, όμως δεν κατάφερε ο Αστέρας να κρατήσει τον Χουάν Μιριτέλο. Ο 25χρονος επιθετικός επέστρεψε στην ομάδα που είχε τα δικαιώματα του στην πατρίδα του την Αργεντινή και μέχρι στιγμής το… ταμείο λέει 17 συμμετοχές και τρία γκολ.

Οι Αρκάδες την πάτησαν με τον Άνταμ, πήραν τον Μακέντα που όμως βλέπουν ότι δεν είναι ο φορ που θα δώσει πολλές λύσεις και έτσι τώρα αναγκάζονται να κάνουν ξανά στροφή στον Μιριτέλο που ουδέποτε βγήκε από το μυαλό και την ατζέντα τους.

Το συμβόλαιο του 25χρονου στράικερ τελειώνει τον Δεκέμβριο του 2026, συνθήκη που ανεβάζει κατά πολυ τον βαθμό δυσκολίας της επιστροφής του στην Ελλάδα και στην Super League. Όμως οι ιδιοκτήτες του Αστέρα Tρίπολης που το τελευταίο διάστημα τρέχουν δυνατές επενδύσεις εντός και εκτός ποδοσφαίρου, έχουν ανοίξει εκ νέου δίαυλο επικοινωνίας με την Ντιφένσα και λέγεται πως η πρόταση που έχουν κατατεθεί είναι επιπέδου… μεγάλου κλαμπ.

Το θετικό για τον Αστέρα είναι πως και ο Μιριτέλο που πέρασε καλά στην Ελλάδα, αποτελεί σύμμαχο της προσπάθειας, αφού θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη.

ΔΩΡΟ 200 ΕΥΡΩ ΣΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ!

Βαγγέλης Λάσκαρης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Απίθανο blooper στο Ακτή Ελεφαντοστού – Μοζαμβίκη

Απίθανο blooper στο Ακτή Ελεφαντοστού – Μοζαμβίκη

Αδιανόητη χαμένη ευκαιρία στο Ακτή Ελεφαντοστού - Μοζαμβίκη, με τον παίκτη να μπερδεύει τα πόδια του και τον Γκίμα να σώζει πάνω στη γραμμή.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Kαμερούν – Γκαμπόν: Πέρασε ως αλλαγή και αποθεώθηκε ο Ομπαμεγιάνγκ

Kαμερούν – Γκαμπόν: Πέρασε ως αλλαγή και αποθεώθηκε ο Ομπαμεγιάνγκ

Οι θεατές έδειξαν τον σεβασμό και την αναγνώριση προς το πρόσωπό του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Kαμερούν – Γκαμπόν: Σπουδαία επέμβαση από τον Επασί

Kαμερούν – Γκαμπόν: Σπουδαία επέμβαση από τον Επασί

Πρώην τερματοφύλακας του ΟΦΗ και του Λεβαδειακού «λάμπει» στο Κόπα Άφρικα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Ο Σταύρος Πνευμονίδης εκτόξευσε… αθόρυβα την αξία του

Ολυμπιακός νέα: Ο Σταύρος Πνευμονίδης εκτόξευσε… αθόρυβα την αξία του

Η άνοδος του μικρού είναι σταθερή και μάλιστα χωρίς να έχει πάρει τα παιχνίδια που θα μπορούσε στην ανδρική ομάδα των «ερυθρόλευκων».

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Θα πάρει πολλά λεφτά από την Μπαρτσελόνα ο Μαρινάκης – Σχεδόν όσα όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού μαζί

Θα πάρει πολλά λεφτά από την Μπαρτσελόνα ο Μαρινάκης – Σχεδόν όσα όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού μαζί

Στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα ο Μουρίγιο της Νότιγχαμ Φόρεστ. Επαφές με το περιβάλλον του παίκτη και μεγάλα οικονομικά οφέλη στον ορίζοντα για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: To σπίτι που αγοράζει ο Τσιμίκας στη Γλυφάδα φούντωσε τα σενάρια επιστροφής στον Ολυμπιακό

To σπίτι που αγοράζει ο Τσιμίκας στη Γλυφάδα φούντωσε τα σενάρια επιστροφής στον Ολυμπιακό

Ο Κώστας Τσιμίκας φέρεται έτοιμος να αγοράσει σπίτι στη Γλυφάδα, την ώρα που το μέλλον του σε Ρόμα και Λίβερπουλ παραμένει αβέβαιο. Τι σημαίνει αυτό για τον Ολυμπιακό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο νέος Ζιντάν

Ο νέος Ζιντάν

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ήταν ένας και μοναδικός, δύσκολο να βγει τέτοιος παίκτης αλλά ο ίδιος μπορεί να χαίρεται

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Ο Ταρεμί κερδίζει το στοίχημα

Ολυμπιακός: Ο Ταρεμί κερδίζει το στοίχημα

Ο Ολυμπιακός σίγουρα θα πρέπει να διαχειριστεί την απουσία του Ελ Κααμπί, ο Ταρεμί πάντως να δείχνει να ξέρει τι θα κάνει

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Σούπερ Καπ: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός με τους περισσότερους τίτλους

Σούπερ Καπ: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός με τους περισσότερους τίτλους

Στην Ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα μπαίνει ξανά το Σούπερ Καπ, για πρώτη φορά από το 2007, που είχε γίνει

Ποδόσφαιρο