ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 0-1: Τον λύτρωσε ο Γερεμέγεφ

Ο Παναθηναϊκός σπατάλησε ξανά πολλές ευκαιρίες, ο Αστέρας Τρίπολης είχε επίσης τις στιγμές του και στην τελευταία φάση του αγώνα με κεφαλιά του Γερεμέγεφ διαμορφώθηκε το τελικό 0-1.
Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 0-1: Τον λύτρωσε ο Γερεμέγεφ

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 0-1 σε ματς-θρίλερ! Το πάλεψαν πολύ και οι δύο, μπορούσαν να έχουν σκοράρει αμφότεροι και το έκανε για τους «πράσινους» ο Γερεμέγεφ στο τέλος.

Πολλές οι χαμένες ευκαιρίες των φιλοξενούμενων. Είναι οφθαλμοφανής η ανάγκη απόκτησης επιθετικού. Πολύ κακές επιλογές και εκτελέσεις από τον Ιωαννίδη, ενώ και ο Γερεμέγεφ έχασε μία τεράστια ευκαιρία πριν το γκολ του. Ωστόσο, πήρε τη ρεβάνς λίγο μετά.

Κακό παιχνίδι από τον Τετέ, θετικοί οι Μλαντένοβιτς και Τζούρισιτς. Έδωσαν πνοή με τα τρεξίματά τους τόσο ο Πελίστρι όσο και ο Λημνιός. Εντυπωσιακός ο Ντραγκόφσκι με καθοριστικές επεμβάσεις.

Πολύ καλός για τους γηπεδούχους ο Τσιντώτας, μοιραίος ο Ντέλι που δεν έδιωξε σωστά στο φινάλε. Ενδεχομένως και ο Μακέντα που σπατάλησε μία σπουδαία ευκαιρία. Γενικά δεν είχε καλά τελειώματα ο Ιταλός.

ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΕΓΙΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΝΟΥΣ

Το ματς

Δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός και ο Αστέρας Τρίπολης έβγαλε δύο τελικές στο πρώτο δεκάλεπτο. Η απάντηση ήρθε στη μεγάλη ευκαιρία του 12′ με τον Ιωαννίδη. Κακή η τελική επιλογή του και ενδεικτική του ντεφορμαρίσματός του.

Μέχρι το μισάωρο γινόταν περισσότερο ένα παιχνίδι κέντρου. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να επιβληθεί με αποτέλεσμα να έχει θέμα και στη δημιουργία ευκαιριών. Απείλησε με ένα απευθείας φάουλ του Μπακαέτα στο 35′ και έφτασε στο 45′ για να αγγίξει το 0-1. Από φάουλ του Μπακασέτα ο Αράο πήρε την κεφαλιά, ο Μαξίμοβιτς τη δεύτερη και ο Ίνγκασον σημάδεψε τον Τσιντώτα έχοντας όλη την εστία στο πιάτο του.

Πολύ πιο «γεμάτο» ήταν το δεύτερο ημίχρονο. Ο Αστέρας Τρίπολης προσπάθησε να αιφνιδιάσει στα πρώτα λεπτά και είχε τις στιγμές του με τους Ρεγκίς, Μακέντα και Καλτσά, ενώ ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να έχει ανοίξει το σκορ στο 55′. Ωστόσο, για μία ακόμη φορά φέτος ο Ιωαννίδης δεν σκόραρε με τετ α τετ. Τον νίκησε ο Τσιντώτας.

Μετά την αμυντική τρικυμία ενός τετάρτου οι «πράσινοι» ανέβασαν στροφές και άρχισαν να κυκλοφορούν την μπάλα. Εκτός αγώνα ήταν ο Τετέ και σωστά τον άλλαξε ο Βιτόρια. Από την άλλη, πολύ κινητικός ο Τζούρισιτς, που στο 70′ είχε δοκάρι με κεφαλιά.

Στη συνέχεια τον έβαλε πίσω από τον Ιωαννίδη ο Τζούρισιτς περνώντας τον Λημνιό στο ματς. Ο Έλληνας είχε συμμετοχή στη μεγάλη ευκαιρία του Μλαντένοβιτς στο 81′, ενώ τρία λεπτά νωρίτερα είχε φτάσει μία ανάσα από το 1-0 ο Αστέρας Τρίπολης με το λάθος του Αράο. Μεγάλη η επέμβαση του Ντραγκόφσκι στο σουτ του Μακέντα. Ο Πολωνός είχε άλλη μία εξαιρετική αντίδραση στο 87′ σε κεφαλιά του Αλάγκμπε.

Στο φινάλε το «τριφύλλι» έπαιξε με δεύτερο φορ. Πήγε λίγο πιο πίσω ο Ιωαννίδης και ήταν αυτός που στο 90’+2 έβγαλε μόνο του τον Γερεμέγεφ. Ο Σουηδός το έχασε. Και πάνω που όλα έδειχναν ότι γκολ δεν μπαίνει, ο Γερεμέγεφ εξιλεώθηκε στο 90’+4. Από φάουλ του Μλαντένοβιτς ο Ντέλι δεν έδιωξε με κεφαλιά και με μία δεύτερη ο φορ του Παναθηναϊκού έκανε το 0-1 στην τελευταία φάση του αγώνα.

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 0-1

Σκόρερ: 90’+4 Γερεμέγεφ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Τσιντώντας, Άλχο, Ντέλι, Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης (45+1’ Αλβαρες), Γιαμπλόνσκι (68’ Αλάγκμπε), Μουνιόθ, Καλτσάς, Μπαρτόλο (85’ Γκαρσία), Ρεγκίς (69’ Ζουγλής), Μακέντα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ρουί Βιτόρια): Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης, Γέντβαϊ, Ινγκασον, Μλαντένοβιτς, Μαξίμοβιτς (65’ Τσέριν), Αράο, Μπακασέτας (76’ Λημνιός), Τετέ (65’ Πελίστρι), Ιωαννίδης, Τζούρισιτς (85’ Γερεμέγεφ).

Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Μην την πληρώσει ο Μπόκος

Παναθηναϊκός: Μην την πληρώσει ο Μπόκος

Ο Παναθηναϊκός πάει από το κακό στο χειρότερο αγωνιστικά και το ζήτημα θα είναι να μην την πληρώσει ο Μπόκος, που είναι πρότζεκτ

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Νότιγχαμ Φόρεστ: Δεν παίρνει Ταρέμι αλλά με 40 εκατ. ευρώ Ματετά

Νότιγχαμ Φόρεστ: Δεν παίρνει Ταρέμι αλλά με 40 εκατ. ευρώ Ματετά

Φέτος το Ματετά έχει 10 γκολ και δύο ασίστ με την Κρίσταλ Πάλας σε 2.707 αγωνιστικά λεπτά.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Παίρνει επιθετικό και υπάρχει λόγος

Ολυμπιακός μεταγραφές: Παίρνει επιθετικό και υπάρχει λόγος

Ο επιθετικός του που έχει κινήσει τις διαδικασίες να βρει ομάδα για να πάρει μεταγραφή.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Φεύγει ο Γιάρεμτσουκ – Έφερε πρόταση

Ολυμπιακός: Φεύγει ο Γιάρεμτσουκ – Έφερε πρόταση

Ολυμπιακός: Ο Γιάρμετσουκ θεωρεί πως έχει πολλά να δώσει ακόμα και να πάρει το τελευταίο του μεγάλο συμβόλαιο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Πάνε για βασικοί με την ΑΕΚ Μπρούνο και Σιπιόνι

Ολυμπιακός νέα: Πάνε για βασικοί με την ΑΕΚ Μπρούνο και Σιπιόνι

Οι δύο παίκτες από τους λεγόμενους αναπληρωματικούς κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τα άλλαξε όλα ο Ποντένσε

Τα άλλαξε όλα ο Ποντένσε

Το... γύρισε ο Ποντένσε με τον Μεντιλίμπαρ να τρίβει τα χέρια του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Αποθέωση Μπρούνο, Ποντένσε και Σιπιόνι

Ολυμπιακός: Αποθέωση Μπρούνο, Ποντένσε και Σιπιόνι

Μετά το δύσκολο όπως αποδείχτηκε παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι στον Βόλο (1-0), ο Μεντιλίμπαρ ξεχώρισε τους τρεις ποδοσφαιριστές για την απόδοσή τους και τους το είπε και στου Ρέντη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Μεγάλο το πρόβλημα με τις κάρτες εν όψει Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

ΑΕΚ: Μεγάλο το πρόβλημα με τις κάρτες εν όψει Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Σημαντικό το ζήτημα που προέκυψε για την ΑΕΚ μετά το ματς στην Τρίπολη, μια και τέσσερις παίκτες έχουν κίτρινες

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Άρης είχε απορρίψει τον Κωστή!

Ο Άρης είχε απορρίψει τον Κωστή!

Ο Ουζουνίδης ήθελε τον Κωστή το περασμένο καλοκαίρι στον Άρη, αλλά Καρυπίδης και Ρέγες τον «έκοψαν»!

Ποδόσφαιρο