ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Έρχονται μεγάλες αλλαγές

Η ήττα που γνώρισε ο Ατρόμητος στο Αγρίνιο φέρνει εξελίξεις
Ατρόμητος: Έρχονται μεγάλες αλλαγές

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται ο Ατρόμητος και κάτι πρέπει να αλλάξει για να σωθεί. Η ήττα από τον Παναιτωλικό έδειξε περίτρανα πως ένα ηλεκτροσόκ είναι αναγκαίο.

Μετά το 4-1 επί του Απόλλωνα Σμύρνης το Sportime είχε αποκαλύψει πως ο Γιώργος Παράσχος θα κριθεί στην τριάδα των αγώνων που έρχονταν, όπως και οι παίκτες. Το δεύτερο καμπανάκι ήρθε παραμονές του ματς στο Αγρίνιο. Τονιζόταν ξανά πως έρχονται αλλαγές σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος.

Πλέον το κλίμα έχει βαρύνει τόσο που ο Παράσχος μετράει αντίστροφα. Εάν δεν υπάρξει κάποια συνταρακτική ανατροπή, η ανακοίνωση της ΠΑΕ για το διαζύγιο θα βγει προσεχώς. Ταυτόχρονα έχει ξεκινήσει η αναζήτηση και για τον επόμενο.

Η μία λύση είναι να κάτσει στον πάγκο ο Γιώργος Κορακάκης. Δύο νίκες έχει φέτος ο Ατρόμητος, άλλωστε, η μία είναι με εκείνον στο τιμόνι της ομάδας. Αναφερόμαστε σε αυτή με τον ΠΑΟΚ.

Το πρόβλημα με τον Κορακάκη είναι γνωστό. Δεν του αρέσει να είναι πρώτος προπονητής. Είχε τις ευκαιρίες του τόσο στο Περιστέρι όσο και αλλού. Δεν το κυνήγησε. Εάν πειστεί, τα πράγματα είναι απλά. Θα οδηγήσει εκείνος την ομάδα στα επόμενα ματς. Εάν όχι η κατάσταση θα γίνει πιο περίπλοκη. Σε πρώτη φάση, πάντως, ο 45χρονος έχει το προβάδισμα και την ευκαιρία να σώσει την κατάσταση.

Τέλος, δεν θα σταματήσει εδώ το θέμα των αλλαγών. Θα υπάρξουν και αποχωρήσεις παικτών. Απλώς πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσει το ποιος θα είναι ο προπονητής, αφού θα έχει λόγο και εκείνος στην αναδιαμόρφωση του ρόστερ.

Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Έγινε το έλα να δεις στο Λάτσιο -Ατρόμητος (upd – vids)

Έγινε το έλα να δεις στο Λάτσιο -Ατρόμητος (upd – vids)

Ο κακός χαμός στο... φιλικό ανάμεσα σε Λάτσιο και Ατρόμητο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: O Οζέγκοβιτς επιστρέφει στη Super League!

O Οζέγκοβιτς επιστρέφει στη Super League!

Μετά τον Βόλο και την Κηφισιά ο Οζέγκοβιτς θα φορέσει τη φανέλα και τρίτης ομάδας της Super League.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ατρόμητος: Η «βοήθεια» από το ΒIG – 4!

Ατρόμητος: Η «βοήθεια» από το ΒIG – 4!

O μεταγραφικός σχεδιασμός που πάει αργά και η ενίσχυση από τους τέσσερις μεγάλους.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ατρόμητος : Ήθελε σαν τρελός τον Τσιλούλη ο Βόκολος…

Ατρόμητος : Ήθελε σαν τρελός τον Τσιλούλη ο Βόκολος…

Ο Σωτήρης Τσιλούλης ετοιμάζεται να φορέσει τα «κυανόλευκα», με τον Ατρόμητο να εκμεταλλεύεται τη συγκυρία της ΑΕΚ και τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτιστεί με τον Λεωνίδα Βόκολο.

Ποδόσφαιρο
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ατρόμητος: Εκεί θα δώσει τα πολλά λεφτά

Ατρόμητος: Εκεί θα δώσει τα πολλά λεφτά

Ο Ατρόμητος θα κινηθεί με λογική στο μεταγραφικό παζάρι, ωστόσο, υπάρχει μια θέση που αναμένεται να δώσει μεγάλο συμβόλαιο

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός : Το πιστεύει ο Αθανασίου!

Ολυμπιακός : Το πιστεύει ο Αθανασίου!

Ο Νίκος Αθανασίου θέλει να πάρει μια ευκαιρία στον Ολυμπιακό, έστω πηγαίνοντας και μόνο στην προετοιμασία των «ερυθρολεύκων».

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ατρόμητος: Έκανε μπαμ οτι δεν πάει καλά – Τους έψαχνε ο Αγγελόπουλος!

Ατρόμητος: Έκανε μπαμ οτι δεν πάει καλά – Τους έψαχνε ο Αγγελόπουλος!

Παρά τις προσπάθειες Αγγελόπουλου, η… νέα διοίκηση ήταν άφαντη στις κλήσεις του τεχνικού διευθυντή του Ατρομήτου.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ατρόμητος: Μετά τον προπονητή κλείνει και παίκτες

Ατρόμητος: Μετά τον προπονητή κλείνει και παίκτες

Προχωράει τον σχεδιασμό του ο Ατρόμητος μετά την εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις με τον Γιαχία Χασίν.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Πανιώνιος: Ο Άλεξιτς έριξε άκυρο στα 250 χιλιάρικα και έχει προταθεί σε ΟΦΗ, Ατρόμητο!

Πανιώνιος: Ο Άλεξιτς έριξε άκυρο στα 250 χιλιάρικα και έχει προταθεί σε ΟΦΗ, Ατρόμητο!

Ο Πανιώνιος έχει κάνει τρελή πρόταση για τα δεδομένα της Super League 2, στον Κόστα Άλεξιτς, αλλά δεν πάει Β’ Εθνική. Προτάθηκε σε Ατρόμητο και ΟΦΗ!

Ποδόσφαιρο