Ατρόμητος: Έχει «πρέσα» ο Κέρκεζ – Θα προλάβει την… παρέλαση;
Προβλήματα και στο χορτάρι και στα… αποδυτήρια για τον προπονητή του Ατρομήτου.
Υπό πίεση ο Ντούσαν Κέρκεζ στον Ατρόμητο! Το ότι τα αποτελέσματα δεν περιγράφουν ως ευοίωνο το μέλλον του Σέρβου τεχνικού στον πάγκο των Περιστεριωτών, είναι ηλίου φαεινότερο. Δύο βαθμοί σε πέντε ματς, μόνο ως φτωχός λογίζεται ο μέχρι τώρα απολογισμός των κυανόλευκων.
Παρά τις μεταγραφές που γίνονται… μέχρι και χθες, εντός των τεσσάρων γραμμών ο Ατρόμητος δεν παίρνει παρά ελάχιστα από όσα υπολόγιζαν, τόσο η διοίκηση, όσο και το προπονητικό τιμ. Τρεις ήττες μέχρι στιγμής. Κι αν εκείνες από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, μπορούν κατά κάποιο τρόπο να χαρακτηριστούν ως εντός προγράμματος, η πρόσφατη μέσα στο Περιστέρι από την Κηφισιά δεν λογίζεται ως τέτοια. Όπως και η ισοπαλία πάλι εντός έδρας με την Καλαμάτα. Με λίγη καλή διάθεση και βλέποντας το ποτήρι μισογεμάτο ενδεχομένως να λογίζεται ως αδιάφορο και όχι απαραίτητα αρνητικό, το 1-1 με τον Ηρακλή.
Μαζεύονται αρκετά και νωρίς – νωρίς στραβά αποτελέσματα για τον Ατρόμητο. Μπορεί ο Σπανός να μην ανήκει στην κατηγορία των ιδιοκτητών που λειτουργούν εν θερμώ και αλλάζουν εύκολα και γρήγορα προπονητές, αλλά αν δεν στρώσουν τα αποτελέσματα, θα αναγκαστεί να το κάνει. Μετά την διακοπή το πρόγραμμα βαρύ. Αστέρας και Άρης εκτός και ΑΕΚ εντός. Θα προλάβει την… παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου ο Κέρκεζ; Θα φανεί.
Πάντως εκτός από τα αποτελέσματα, θεματάκια υπάρχουν και στα αποδυτήρια και στις σχέσεις με κάποιους ποδοσφαιριστές. Κάτι η συμπεριφορά, κάτι οι ειρωνείες από πλευράς Κέρκεζ δεν περνούν ασχολίαστες από τους παίκτες.
