ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυγενάκης: «Έναρξη των πρωταθλημάτων τον Ιούνιο!»

>Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, τόνισε πως μέσα Μαϊου αναμένεται να ξεκινήσουν οι προπονήσεις των ποδοσφαιριστών και από τον Ιούνιο θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα.
Αυγενάκης: «Έναρξη των πρωταθλημάτων τον Ιούνιο!»

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, τόνισε πως μέσα Μαϊου αναμένεται να ξεκινήσουν οι προπονήσεις των ποδοσφαιριστών και από τον Ιούνιο θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα.

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, δήλωσε πως «οι προπονήσεις ποδοσφαίρου εκτιμούμε ότι θα αρχίσουν εντός του Μαΐου», με την έναρξη των πρωταθλημάτων να προγραμματίζεται για τον Ιούνιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ποδόσφαιρο: Το πλάνο διεξαγωγής των αγώνων

Αναλυτικά:

«Αν όλα πάνε καλά τα σχέδια μας είναι Αρχές Μαϊου να ανοίξουν οι εγκαταστάσεις για αυτούς που προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και μέσα Μαϊου θα ανοίξουν όλα τα γήπεδα για να ξεκινήσουν οι προπονήσεις των ποδοσφαιριστών και όσων αθλητών συνεχιστούν τα πρωταθλήματα τους. Τέλη Μαϊου με αρχές Ιουνίου θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα, εφόσον το αποφασίσουν οι αντιστοιχίες ομοσπονδίες».

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Νότιγχαμ Φόρεστ: Ο Σον Ντάις ξεπέρασε τον Ποστέκογλου και σταθεροποίησε την ομάδα

Νότιγχαμ Φόρεστ: Ο Σον Ντάις ξεπέρασε τον Ποστέκογλου και σταθεροποίησε την ομάδα

Ο Σον Ντάις συμπλήρωσε δύο μήνες στη Νότιγχαμ Φόρεστ, άφησε αιχμές για τον Ποστέκογλου και μιλά για τη μάχη επιβίωσης στην Premier League και την Ευρώπη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Ολυμπιακός πήγε να… σώσει την καριερα του Βινίσιους στη Ρεάλ αλλά τελικά δεν τα… κατάφερε

Ο Ολυμπιακός πήγε να… σώσει την καριερα του Βινίσιους στη Ρεάλ αλλά τελικά δεν τα… κατάφερε

Η δήλωση του Τσάμπι Αλόνσο για τον Βινίσιους άναψε φωτιές.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Ήταν βέβαιο πως μετά τις γκέλες ο Μαρινάκης θα υπογράψει τον Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός νέα: Ήταν βέβαιο πως μετά τις γκέλες ο Μαρινάκης θα υπογράψει τον Μεντιλίμπαρ

Στον Ολυμπιακό τείνει να γίνει... θεσμός, πως ο Μεντιλίμπαρ υπογράφει τα νέα του συμβόλαια σε περίοδο... αγωνιστικής κρίσης.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Γιώργος Αθανασιάδης : Από το κράξιμο στον Άρη, στα δύο μηδενικά…

Γιώργος Αθανασιάδης : Από το κράξιμο στον Άρη, στα δύο μηδενικά…

Φοβερή η ανατροπή που έχει κάνει ο Γιώργος Αθανασιάδης στον Άρη, εξαιρετική παρουσία στα δύο τελευταία ματς.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα : Ούτε ο Στρεφέτσα, ούτε ο Ταρέμι…

Ολυμπιακός νέα : Ούτε ο Στρεφέτσα, ούτε ο Ταρέμι…

Το πρόβλημα του Ολυμπιακού πέρα από τις επιλογές του Μεντιλίμπαρ είναι και οι Στρεφέτσα και Ταρέμι…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αμφίβολος ο Κολλάς για το ματς του Άρη Πετρούπολης με τον Εθνικό Αστέρα

Αμφίβολος ο Κολλάς για το ματς του Άρη Πετρούπολης με τον Εθνικό Αστέρα

Το τεχνικό επιτελείο διαχειρίζεται προσεκτικά το ρόστερ, αποφεύγοντας ρίσκα τραυματισμών και στοχεύοντας σε αγωνιστική ισορροπία,

Ποδόσφαιρο
Sportime BET: H ντερμπάρα της Super League με ενισχυμένες αποδόσεις!

H ντερμπάρα της Super League με ενισχυμένες αποδόσεις!

Super ενισχυμένες αποδόσεις από τη Novibet για το ντέρμπι της Super League ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Sportime BET
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός : Το πλάνο Μπενίτεθ για να κάνει ξανά ζημιά στον ΠΑΟΚ!

Παναθηναϊκός : Το πλάνο Μπενίτεθ για να κάνει ξανά ζημιά στον ΠΑΟΚ!

Ο Παναθηναϊκός θέλει στην Τούμπα να πετύχει ότι και στο ντέρμπι του α' γύρου. Ποιο το πλάνο του Ράφα Μπενίτεθ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η ΑΕΚ πάει για την πρωτιά και το ιδανικό φινάλε στο 2025

Η ΑΕΚ πάει για την πρωτιά και το ιδανικό φινάλε στο 2025

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ στην OPAP Arena στο τελευταίο της παιχνίδι για το 2025, με στόχο την κορυφή της βαθμολογίας της Super League.

Ποδόσφαιρο