Sportime

Μπαρτσελόνα: Ο Φάμπρεγας μπήκε σοβαρά στο μυαλό της για τον πάγκο

Η δουλειά στην Κόμο ανεβάζει επίπεδο τον Φάμπρεγας.

Λευτέρης Παυλίδης 1 λεπτά ανάγνωσης
Ο Σεσκ Φάμπρεγας ως προπονητής της Κόμο
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Σεσκ Φάμπρεγας δεν είναι πια ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα που δοκιμάζει την τύχη του ως προπονητής. Στα 39 του έχει ήδη κάνει την Κόμο ομάδα Champions League και το όνομά του αρχίζει να συζητιέται στη Βαρκελώνη για το μέλλον του πάγκου. Δημοσίευμα αναφέρει μάλιστα ότι σημαντικό πρόσωπο του συλλόγου τού έχει μεταφέρει πως, όταν έρθει η ώρα να φύγει από την Ιταλία, η Μπαρτσελόνα θέλει να γνωρίζει πρώτα τις προθέσεις του.

Η Κόμο εξηγεί το ενδιαφέρον. Πέρυσι τερμάτισε τέταρτη στη Serie A με 71 βαθμούς και μπήκε για πρώτη φορά στο Champions League. Στην πρεμιέρα της διοργάνωσης διέλυσε 4-1 τη Λειψία. Ο Φάμπρεγας έχει φτιάξει ομάδα που θέλει την μπάλα, χτίζει από χαμηλά και πιέζει οργανωμένα όταν τη χάνει. Δεν αντιγράφει απλώς το ποδόσφαιρο της Μπαρτσελόνα. Έχει πλέον δικό του τρόπο.

Το συμβόλαιό του με την Κόμο φτάνει μέχρι το 2028. Ο Χάνσι Φλικ παραμένει σταθερά στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, επομένως σήμερα δεν υπάρχει θέση που πρέπει να καλυφθεί.

Υπάρχει όμως πλέον ένας άνθρωπος που η Μπαρτσελόνα γνωρίζει πολύ καλά και τώρα αρχίζει να τον κοιτάζει διαφορετικά.

Όχι ως πρώην παίκτη. Ως προπονητή.

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Λευτέρης Παυλίδης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα