Sportime

Μπέος για το συνέδριο που αφορά «στημένα» παιχνίδια: «Αν δεν πάω εγώ, ποιος θα πάει;»!

Τι υποστήριξε ο δήμαρχος Βόλου

Κώστας Παπαδόπουλος 2 λεπτά ανάγνωσης
Μπέος για το συνέδριο που αφορά «στημένα» παιχνίδια: «Αν δεν πάω εγώ, ποιος θα πάει;»!
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Σε συνέδριο για τα «στημένα παιχνίδια» θα βρεθεί ο Αχιλλέας Μπέος, προκειμένου να είναι ένας από τους κεντρικούς ομιλητές.

Ο Δήμαρχος Βόλου αναφέρθηκε στο γεγονός πως θα είναι ομιλητής σε συνέδριο που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη.

Όσα είπε ο Μπέος σχετικά με τα «στημένα παιχνίδια» στο ASTRA TV

«Ποιος θα πήγαινε δηλαδή, αν δεν πήγαινα εγώ;

Προβληματίστηκα πολύ όταν μου ήρθε η πρόσκληση. Δεν είμαι υπέρ των ημερίδων και των διαβουλεύσεων, διότι πας, μιλάς και δε βγαίνει τίποτα. Eίμαι άνθρωπος της ουσίας.

Το ζητούμενο είναι να θέλουν τη λύση στο θέμα. Αν θέλουν, να κάτσουν να μιλήσουν σοβαρά. Το να έρχεται ο υπουργός και κάτι περίεργοι δημοσιογράφοι δε λέει τίποτα.

Αν δεν πάω εγώ, ποιος θα πάει; Εγώ βίωσα στο πετσί μου μία τεράστια αδικία. Με οδήγησαν στη φυλακή, τι να πούνε οι άλλοι;

Δεν είναι τυχαίο που με προσκάλεσαν οι διοργανωτές. Εγώ πήρα την απόφαση να πάω μετά από σκέψη. Θέλω να αναφερθώ σε πράγματα που θα προβληματίσουν, και αν θέλουν να δώσουν λύση, ευχαρίστως να την πω.

Θα προτείνω τώρα μία μεσοβέζικη λύση. Γιατί δε θέλω να την αποκαλύψω δημοσίως. Πρέπει να τους πιάσουμε στον ύπνο. Να ξεκινήσει ο μηχανισμός πριν τους ξυπνήσουμε.

Δεν ξέρω όμως αν ο υπουργός θέλει να δώσει λύση. Δε το γνωρίζω αυτό», σχολίασε σχετικά.

Δείτε χαρακτηριστικά τις δηλώσεις του Μπέου από το 45:20 λεπτό.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Κώστας Παπαδόπουλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα