CHAMPIONS LEAGUE

Αλάμπα: «Δυνατός στα άκρα ο Ολυμπιακός»

Ρωτήθηκε ελάχιστα για τον αγώνα της Τρίτης...
Αλάμπα: «Δυνατός στα άκρα ο Ολυμπιακός»

Φαίνεται ότι έχει θέματα η Μπάγερν Μονάχου και αυτό φάνηκε από το γεγονός ότι ο Νταβίντ Αλάμπα ρωτήθηκε ελάχιστα για τον Ολυμπιακό.

Στη συνέντευξη Τύπου της Μπάγερν Μονάχου, ενόψει του αγώνα που έχει ο Ολυμπιακός, ο Αλάμπα εκπροσώπησε τους παίκτες των Γερμανών. Με τους Γερμανούς δημοσιογράφους να ρωτούν περισσότερο για την κατάσταση της ομάδας, παρά για την αναμέτρηση της Τρίτης.

Σχετικά με τον τραυματισμό του Νίκλας Ζίλε, είπε: «Επικοινωνήσαμε με τον Σούλε μετά τον αγώνα με την Άουγκσμπουργκ, η επέμβασή του πήγε καλά και όλα πήγαν καλά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Μαρτίνς: «Έχουμε πιθανότητες, με ψυχή και πίστη»

Όσον αφορά την κακή κατάσταση της άμυνας, τόνισε: «Για διάφορους λόγους έχει γίνει κάποιο ροτέσιον το τελευταίο διάστημα, τώρα πιστεύω ότι θα είναι για πιο πολύ καιρό οι ίδιοι παίκτες ώστε να αποκτήσουμε ρυθμό».

Παράλληλα, του ζητήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση του Ρουμενίγκε ότι λείπει η θέληση: «Θέληση υπάρχει, στα τελευταία ματς κάτι λίγο μας έλειπε για να φτάσουμε στη νίκη, ελπίζουμε να το βρούμε στα επόμενα ματς».

Σε ερώτηση για τον Ολυμπιακό και την ατμόσφαιρα του αγώνα από το 2015, δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός είναι δυνατός, το έδειξε και με την Τότεναμ, θα έχει τώρα και τη στήριξη των οπαδών του και είναι δυνατός κυρίως από τα άκρα.

Και βέβαια τη θυμάμαι, ήταν μοναδική ατμόσφαιρα και γι΄αυτό η ομάδα μου πρέπει να είναι προετοιμασμένη να την αντιμετωπίσει».

Για το διπλό πρόσωπο σε πρωτάθλημα και Ευρώπη: «Δεν έχουμε δύο πρόσωπα, σίγουρα παίζουμε καλύτερα στο Champions League, δεν γνωρίζω το λόγο, πιστεύω ότι θα το συνεχίσουμε και αύριο».

Ρωτήθηκε και για την απουσία του Βαλμπουενά, λέγοντας: «Πρέπει να κοιτάξουμε τα δικά μας δυνατά σημεία, να διατηρήσουμε την ηρεμία μας και να επικεντρωθούμε στη δική μας ομάδα».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ο Αντώνης Καρπετόπουλος εξήγησε ποιο είναι το εντυπωσιακό με τον Ολυμπιακό

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος εξήγησε ποιο είναι το εντυπωσιακό με τον Ολυμπιακό

Τι ήταν αυτό που εντυπωσίασε τον Αντώνη Καρπετόπουλο στο παιχνίδι με τον Άγιαν και γενικότερα στο Champions League.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Τι πρέπει να συμβεί για να χάσει τη League Phase του Champions League αν πάρει το πρωτάθλημα

Ολυμπιακός: Τι πρέπει να συμβεί για να χάσει τη League Phase του Champions League αν πάρει το πρωτάθλημα

Ο Ολυμπιακός, μετά τη νίκη του στο Άμστερνταμ και την 18η θέση στη βαθμολογία της UEFA, έχει βάλει ισχυρές βάσεις για απευθείας παρουσία στη League Phase του Champions League 2026/27.

Ποδόσφαιρο
Media: Ολυμπιακός: Ζωντανά στο MEGA η κλήρωση των πλέι-οφ του Champions League

Ολυμπιακός: Ζωντανά στο MEGA η κλήρωση των πλέι-οφ του Champions League

Ο Ολυμπιακός μαθαίνει τον επόμενο ευρωπαϊκό του αντίπαλο και το MEGA News θα είναι εκεί, μεταδίδοντας ζωντανά την κλήρωση των πλέι-οφ του Champions League από τη Νιόν.

Media
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός : Τι γίνεται με την ευρωπαϊκή λίστα – Αντρέ Λουίζ, Γιάρεμτσουκ και Πασχαλάκη

Ολυμπιακός : Τι γίνεται με την ευρωπαϊκή λίστα – Αντρέ Λουίζ, Γιάρεμτσουκ και Πασχαλάκη

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Ολυμπιακός και την ευρωπαϊκή του λίστα. Τις αλλαγές δηλαδή που θα γίνουν με τον Αντρέ Λουίζ και όχι μόνο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: UEFA ranking: Ο Ολυμπιακός έφερε την Ελλάδα μια ανάσα από τη 10η θέση

UEFA ranking: Ο Ολυμπιακός έφερε την Ελλάδα μια ανάσα από τη 10η θέση

Η μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άγιαξ δεν είχε μόνο ευρωπαϊκή συνέχεια για τους «ερυθρόλευκους», αλλά έδωσε και σημαντική ώθηση στην Ελλάδα στη βαθμολογία της UEFA.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Πρόκριση που «κλειδώνει» και το Champions League του αύριο

Ολυμπιακός: Πρόκριση που «κλειδώνει» και το Champions League του αύριο

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε τη νίκη επί του Άγιαξ και την πρόκριση στα playoffs, όμως το όφελος από το 2-1 στο Άμστερνταμ είναι ακόμη μεγαλύτερο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η Αταλάντα πήγε… ντογρού για τον Ολυμπιακό και μπορεί να μετανιώσει

Η Αταλάντα πήγε… ντογρού για τον Ολυμπιακό και μπορεί να μετανιώσει

Η Αταλάντα δεν έπεισε στις Βρυξέλλες όμως κράτησε το εισιτήριο για τη συνέχεια και περιμένει αντίπαλο στα πλέι οφ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Champions League: Η ώρα και η ημερομηνία της κλήρωσης του Ολυμπιακού

Champions League: Η ώρα και η ημερομηνία της κλήρωσης του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός μετά τη μεγάλη νίκη-πρόκριση επί του Άγιαξ στρέφει πλέον το βλέμμα του στην επόμενη ημέρα του Champions League, καθώς την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των playoffs της διοργάνωσης.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Νίκη-χρυσάφι στο Άμστερνταμ – Πάνω από 40 εκατ. ευρώ εγγυημένα από την UEFA

Ολυμπιακός: Νίκη-χρυσάφι στο Άμστερνταμ – Πάνω από 40 εκατ. ευρώ εγγυημένα από την UEFA

Ο Ολυμπιακός δεν έγραψε απλώς άλλη μία ευρωπαϊκή επιτυχία, αλλά είδε και το ταμείο του να γεμίζει, καθώς το 2-1 επί του Άγιαξ εκτόξευσε τα εγγυημένα έσοδα από την UEFA πάνω από τα 40 εκατομμύρια ευρώ.

Ποδόσφαιρο