ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δασκαλάκης: Ο Κωνσταντέλιας, η πρόταση της ΑΕΚ και η χαμένη ευκαιρία για την Ολλανδία

Ο Χριστόφορος Δασκαλάκης αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ανερχόμενα ταλέντα και περιμένει τη δική του ευκαιρία.
Δασκαλάκης: Ο Κωνσταντέλιας, η πρόταση της ΑΕΚ και η χαμένη ευκαιρία για την Ολλανδία

Ο Χριστόφορος Δασκαλάκης αποτελεί ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα της Ελλάδας, κάνοντας τη διαφορά από μικρή ηλικία και έχοντας αγωνιστεί σε όλες τις ομάδες της Θεσσαλονίκης ξεχωρίζοντας με την παρουσία του.

Στα 20 του πλέον, έκανε το step up για την ομάδα του Ηρακλή και αποτελεί ένα κλασικό δεκάρι, με την ευχέρεια να παίζει και αριστερά, έχοντας ιδιαίτερη σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα.

Επί πέντε χρόνια φορούσε τη φανέλα των μικρών ομάδων του Άρη, φτάνοντας μέχρι και την Κ19 και κάνοντας εξαιρετικά πράγματα με πολλές διακρίσεις και 72 γκολ με 49 ασίστ σε πέντε σεζόν.

Φυσικά η εκπληκτική του παρουσία στις «κιτρινόμαυρες» ακαδημίες δεν περνούσε απαρατήρητη από την πρώτη ομάδα, αφού όντας αγωνιζόμενος στην Κ16 έφτασε ένα βήμα από το να γίνει επαγγελματίας, με τον Μίχαελ Ένινγκ να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον ίδιο. Το γεγονός πως απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία έπαιξε τον δικό του ρόλο στη μη προαγωγή στην ανδρική ομάδα.

Το όνομα του νεαρού μεσοεπιθετικού βρισκόταν στο μπλοκάκι αρκετών ομάδων, με την ΑΕΚ μάλιστα να κάνει πρόταση στον Άρη για την απόκτησή του, λαμβάνοντας αρνητική απάντηση, δείγμα του πόσο πίστευαν στις δυνατότητές του.

Οι συνθήκες δεν βοήθησαν στο να κάνει το μεγάλο βήμα για το εξωτερικό, αφού η Γκρόνιγκεν τον είχε «βολιδοσκοπήσει», με το ολλανδικό όνειρο να μη γίνεται πραγματικότητα αφού συνέπεσε με τον κορονοϊό, όταν όλα είχαν «παγώσει».

Ανήκει στη γενιά του Γιάννη Κωνσταντέλια και μαζί έκαναν πράγματα και θάματα στις «ασπρόμαυρες» ακαδημίες, με τον ίδιο να… έρχεται από τις ακαδημίες των «Μπέμπηδων», παίζοντας μαζί για δύο χρόνια και ξεχωρίζοντας με την παρουσία τους.

Με τον «Ντέλια» συνυπήρξε τέλεια και οι δύο τους έπαιξαν μαζί και στις μικρότερες ηλικίες της Εθνικής Ελλάδας.

Δείγμα της εκπληκτικής πορείας του, ήταν το γεγονός πως αναδείχθηκε σε τρία τουρνουά σε Ελλάδα και Βουλγαρία πρώτος σκόρερ, ενώ ήταν MVP στο τουρνουά Lokoball στη Μόσχα.

Δούλεψε, κόπιασε, βίωσε ωραίες στιγμές, πήρε πολύτιμες εμπειρίες σε εγχώρια και διεθνή τουρνουά, παίρνει πλέον χρόνο συμμετοχής στη Super League 2 με τον Ηρακλή και περιμένει την δική του ευκαιρία για το μεγάλο «άλμα» στην καριέρα του, χτυπώντας παράλληλα ξανά την πόρτα της «Γαλανόλευκης», έχοντας όλα τα εχέγγυα ώστε να ξεδιπλώσει το ταλέντο του.

Όντας σε μια πολύ ώριμη ποδοσφαιρική φάση και με όπλο του το εύκολο γκολ (πάντα μετράει και πληρώνεται το γκολ), αλλά και τα εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά (έχει την ίδια ευχέρεια με την μπάλα χρησιμοποιώντας και τα δύο πόδια), είναι λογικό να έχει πέραση σε ομάδες επαγγελματικών κατηγοριών.

 

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αγιούμπ Ελ Κααμπί: Σοκ – Δεν έλεγε ψέματα ο Μεντιλίμπαρ ότι είναι έτοιμος να παίξει – Έγινε το χειρότερο

Αγιούμπ Ελ Κααμπί: Σοκ – Δεν έλεγε ψέματα ο Μεντιλίμπαρ ότι είναι έτοιμος να παίξει – Έγινε το χειρότερο

Σκασμένος... ο Μεντιλίμπαρ, ο οποίος μόνο αυτό δεν ήθελε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Αλλάζουν τα δεδομένα με τον Ότο…

ΠΑΟΚ: Αλλάζουν τα δεδομένα με τον Ότο…

Νέα δεδομένα στην υπόθεση του Ότο για τον ΠΑΟΚ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Πρώτα η νίκη, μετά η πρόκριση για Ολυμπιακό – Το αντίστροφο για Παναθηναϊκό

Πρώτα η νίκη, μετά η πρόκριση για Ολυμπιακό – Το αντίστροφο για Παναθηναϊκό

Οι δύο αιώνιοι δίνουν σήμερα κομβικούς Ευρωπαϊκούς αγώνες με «αντίθετες» προτεραιότητες

Ποδόσφαιρο
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Παναθηναϊκός: Πόσο έχει πέσει η αξία του Ιωαννίδη

Παναθηναϊκός: Πόσο έχει πέσει η αξία του Ιωαννίδη

Ο Παναθηναϊκός έχει φορ μεγάλης αξίας αλλά η φετινή σεζόν του Ιωαννίδη έχει αντίκτυπο και στο transfer value του

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: Ο σπουδαίος Αλέκος Αλεξιάδης για  τελευταία φορά στο «Βικελίδης» – Έντονη συγκίνηση στο λαϊκό προσκύνημα και την κηδεία (pics)

Ο σπουδαίος Αλέκος Αλεξιάδης για τελευταία φορά στο «Βικελίδης» – Έντονη συγκίνηση στο λαϊκό προσκύνημα και την κηδεία (pics)

Ο κόσμος του Άρη και φίλαθλοι του ποδοσφαίρου αποχαιρέτησαν τον Αλέκο Αλεξιάδη στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Ραπτόπουλος δίνει σκόρερ με Μπόντο τον Ελ Κααμπί και είναι εκτός αποστολής! – Απίθανη πρόβλεψη για Παναθηναϊκό

Ο Ραπτόπουλος δίνει σκόρερ με Μπόντο τον Ελ Κααμπί και είναι εκτός αποστολής! – Απίθανη πρόβλεψη για Παναθηναϊκό

Ο Κωστής Ραπτόπουλος δίνει τις προβλέψεις του για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Ποδόσφαιρο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Και να είχε Μπετανκόρ ο Ολυμπιακός…

Και να είχε Μπετανκόρ ο Ολυμπιακός…

Η συζήτηση για τον Μπετανκόρ θα είναι συνεχιζόμενη όσο είναι εκτός ο Ελ Κααμπί, αλλά και να τον είχε ο Ολυμπιακός δεν θα έπαιζε…

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ο Γιάρεμτσουκ χρωστάει στον Μεντιλίμπαρ…

Ο Γιάρεμτσουκ χρωστάει στον Μεντιλίμπαρ…

Ο Βάσκος τεχνικός κράτησε, επέμεινε και πίστεψε στον Γιάρεμτσουκ. Σειρά του Ουκρανού φορ να δικαιώσει τον προπονητή του Ολυμπιακού…

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: UEFA Ranking: Ο δύσκολος στόχος η Ελλάδα να πιάσει Τουρκία και Τσεχία και η απειλή της Νορβηγίας

UEFA Ranking: Ο δύσκολος στόχος η Ελλάδα να πιάσει Τουρκία και Τσεχία και η απειλή της Νορβηγίας

Πώς διαμορφώνεται για την Ελλάδα η βαθμολογία στην UEFA ενόψει των αναμετρήσεων Ολυμπιακός - Μπόντο Γκλιμτ και Φιορεντίνα - Παναθηναϊκός.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός : Πίεσε ο Μεντιλίμπαρ για Ελ Κααμπί…

Ολυμπιακός : Πίεσε ο Μεντιλίμπαρ για Ελ Κααμπί…

Ήθελε όσο τίποτε άλλο ο Ολυμπιακός να έχει στη διάθεσή του τον Ελ Κααμπί ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και περίμενε ως το τέλος…

Ποδόσφαιρο
Μεταδόσεις: Φιορεντίνα – Παναθηναϊκός: Τα κανάλια μετάδοσης του αγώνα – Ποιος περιγράφει

Φιορεντίνα – Παναθηναϊκός: Τα κανάλια μετάδοσης του αγώνα – Ποιος περιγράφει

Το κανάλια που θα δείξουν τον αγώνα Φιορεντίνα - Παναθηναϊκός.

Μεταδόσεις
Μεταδόσεις: Ολυμπιακός – Μπόντο Γκλιμτ: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα – Ποιος περιγράφει

Ολυμπιακός – Μπόντο Γκλιμτ: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα – Ποιος περιγράφει

Το κανάλι και η περιγραφή του αγώνα Ολυμπιακός - Μπόντο Γκλιμτ,

Μεταδόσεις
Ποδόσφαιρο: Χαμός στο Ατλέτικο-Ρεάλ! Για σκάνδαλο μιλούν στο X – Το video με το πέναλτι του Άλβαρεζ που ακυρώθηκε

Χαμός στο Ατλέτικο-Ρεάλ! Για σκάνδαλο μιλούν στο X – Το video με το πέναλτι του Άλβαρεζ που ακυρώθηκε

Χαμός στο Ατλέτικο-Ρεάλ

Ποδόσφαιρο
Έλληνες του εξωτερικού: Χρήστος Τζόλης: Τέλος! Ήταν καταστροφή

Χρήστος Τζόλης: Τέλος! Ήταν καταστροφή

Ο Χρήστος Τζόλης δεν κατάφερε αυτό που ήθελε

Έλληνες του εξωτερικού
Ποδόσφαιρο: Γιατί έγινε viral η υποδοχή των οπαδών της Ατλέτικο Μαδρίτης στην αποστολή

Γιατί έγινε viral η υποδοχή των οπαδών της Ατλέτικο Μαδρίτης στην αποστολή

Η υποδοχή της αποστολής της Ατλέτικο Μαδρίτης έγινε viral

Ποδόσφαιρο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νίκος Λώλης : Αυτόν έκοψε ο Μεντιλίμπαρ για να τον πάρει…

Νίκος Λώλης : Αυτόν έκοψε ο Μεντιλίμπαρ για να τον πάρει…

Έκανε το ντεμπούτο του ο Νίκος Λώλης με τον Ολυμπιακό κόντρα στον ΟΦΗ, αφού πρώτα ο Μεντιλίμπαρ έκοψε κάποιον για χάρη του.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ολυμπιακός – Μπόντο Γκλιμτ: Πάει για το απίθανο ο Ολυμπιακός χωρίς τον άνθρωπό του με μοναδική ελπίδα αυτόν που τα χάνει

Ολυμπιακός – Μπόντο Γκλιμτ: Πάει για το απίθανο ο Ολυμπιακός χωρίς τον άνθρωπό του με μοναδική ελπίδα αυτόν που τα χάνει

Απαραίτητος όσο ποτέ, σε ένα παιχνίδι που ο Ολυμπιακός πρέπει να σκοράρει με 3+ γκολ έμεινε μοναδική ελπίδα αυτός που δεν το βάζει.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: O Άρης έδειξε οτι το φορμάτ 1-4 είναι λάθος

O Άρης έδειξε οτι το φορμάτ 1-4 είναι λάθος

Από την πρώτη κιόλας σεζόν αποδεικνύεται οτι το φορμάτ του 1-4 εκτός του οτι έγινε φωτογραφικά για τον Άρη, είναι τελείως λανθασμένο.

Ποδόσφαιρο