Sportime

Δε θα το άντεχε αυτό η Νότιγχαμ Φόρεστ

Η Νότιγχαμ Φόρεστ μετά τον θρίαμβο στην Πόλη, δε θα άντεχε να έμενε εκτός από την Ευρώπη με βαριά εντός έδρας ήττα

Βαγγέλης Λάσκαρης 1 λεπτά ανάγνωσης
Vitor Pereira
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Η Νότιγχαμ Φόρεστ μετά τον θρίαμβο στην Πόλη, δε θα άντεχε να έμενε εκτός από την Ευρώπη με βαριά εντός έδρας ήττα.

Η παρουσία του Περέιρα στον πάγκο είναι για συγκεκριμένο σκοπό. Η ομάδα θέλει να σώσει την κατηγορία. Είναι άλλωστε ο τέταρτος προπονητής για φέτος. Μετά τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο, τον Ποστέκογλου και τον Ντάις.

Εντυπωσιακά αρνητικό. Η θητεία πάντως του Περέιρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ ξεκίνησε με το εντυπωσιακο 0-3 στην Πόλη επί της Φενέρ. Μιας ομάδας με μπάτζετ δεκάδων εκατομυρίων ευρώ.

Στην Αγγλία, ωστόσο, βρέθηκε να χάνει 0-2. Ο εφιάλτης ήταν προ των πυλών. Να τεθεί δηλαδή σε αμφιβολία η συνέχεια στο Europa League.Θα ήταν μεγάλο χτύπημα. Για τη συνέχεια της σεζόν. Τελικά η Νότιγχαμ κατόρθωσε την πρόκριση με το 1-2.

Ήταν σημαντικό για την ψυχολογία εν όψει της συνέχειας. Η Αγγλία ενδιαφέρει βασικά. Αλλά μια καλή πορεία στην Ευρώπη είναι σημαντικό για κάθε κλαμπ.

Επίσης σε κατηγορίες: Αγγλία

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Βαγγέλης Λάσκαρης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα