Sportime

Δίκαιο «διπλό» και βλέμμα στη Μύκονο για ιδανικό φινάλε

Μεγάλη νίκη η Θύελλα Ραφήνας

Ιωάννης Τεριλίδης 1 λεπτά ανάγνωσης
podosfairo, athina
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Η Θύελλα Ραφήνας απέδειξε για ακόμη μία φορά τη δυναμική της, περνώντας με επιβλητικό τρόπο από τη Νεάπολη και επικρατώντας με 0-2 του Ιωνικού

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο τεχνικός της ομάδας, Πάρης Ανδράλας, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εικόνα των ποδοσφαιριστών του, απονέμοντας τα εύσημα για την προσήλωση και την πειθαρχία που έδειξαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Ο έμπειρος προπονητής χαρακτήρισε απόλυτα δίκαιο το αποτέλεσμα, τονίζοντας πως η ομάδα του λειτούργησε υποδειγματικά τόσο στο αμυντικό κομμάτι όσο και στην ανάπτυξη. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο γεγονός ότι για πρώτη φορά στα play-offs η Θύελλα ολοκλήρωσε παιχνίδι με έντεκα παίκτες, κάτι που συνέβαλε σημαντικά στην ομαλή εξέλιξη του αγώνα.

Παράλληλα, υπογράμμισε πως η φετινή πορεία αποτελεί καρπό σκληρής δουλειάς από το καλοκαίρι. Πλέον, το βλέμμα στρέφεται στη Μεγάλη Τετάρτη και την αναμέτρηση με τη Μύκονο, με στόχο ένα ιδανικό φινάλε.

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Ιωάννης Τεριλίδης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα