Εφές: Φουλ για Γιουρτσέβεν
Η Εφές κυνηγά ακόμη μία μεγάλη μεταγραφή
Η Εφές έχει ήδη ρίξει πολύ χρήμα στην αγορά, αλλά ο Πάμπλο Λάσο δεν δείχνει διάθεση να σταματήσει. Ο επόμενος που έχει μπει δυνατά στο κάδρο είναι ο Ομέρ Γιουρτσέβεν.
Ο 28χρονος Τούρκος σέντερ είναι ελεύθερος μετά το σύντομο πέρασμά του από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία είχε υπογράψει μέχρι τις 30 Ιουνίου.
Ο Λάσο θέλει κι άλλο μέγεθος
Η Εφές ετοιμάζεται να κινηθεί δυνατά για έναν παίκτη που γνωρίζει την EuroLeague, έχει κορμί 2,13 μ. και δεν χρειάζεται χρόνο για να καταλάβει τι σημαίνει τουρκικό μπάσκετ.
Και εδώ αρχίζει το πραγματικό ενδιαφέρον. Στη ρακέτα υπάρχουν ήδη Παπαγιάννης και Μπρούνο Φερνάντο, όμως η Εφές φαίνεται πως θέλει ακόμη μία βαριά λύση για μια σεζόν που έχει χτιστεί με απαιτήσεις τίτλου.
Ο Γιουρτσέβεν βλέπει θετικά την επιστροφή στην Τουρκία, αλλά η Εφές δεν παίζει μόνη της. Η Μπαχτσεσεχίρ έχει επίσης μπει στη διεκδίκησή του.
Αν ο Λάσο τον πάρει, πάντως, η Εφές δεν θα έχει απλώς γεμίσει τη ρακέτα. Θα την έχει φορτώσει.
