Sportime

Ελλάδα–Ολλανδία: Από τα 15 στα 66 ευρώ τα εισιτήρια πριν από την Τούμπα

Ακραίες τιμές μεταπώλησης για τα sold out της Εθνικής

Λευτέρης Παυλίδης 1 λεπτά ανάγνωσης
Εισιτήρια για τους αγώνες της Εθνικής στην Τούμπα
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Η Τούμπα θα είναι κατάμεστη απόψε για το Ελλάδα–Ολλανδία, όμως όσοι έμειναν χωρίς εισιτήριο βρίσκονται μπροστά σε τιμές που έχουν ξεφύγει. Το sold out ήρθε μέσα σε λίγες ώρες και αυτό άνοιξε χώρο για μεταπωλήσεις με καπέλο πολλαπλάσιο της αρχικής αξίας.

Η ΕΠΟ είχε διαθέσει τα εισιτήρια από 15 έως 50 ευρώ, με τις VIP θέσεις στα 150. Στη Θύρα 4 το εισιτήριο κόστιζε 15 ευρώ. Εμφανίζεται σε site μεταπώλησης στα 66 ευρώ. Στη Θύρα 5, όπου η αρχική τιμή ήταν 15 ή 30 ευρώ, υπάρχουν καταχωρίσεις στα 79 και 80 ευρώ.

Από τα 15 στα 66 ευρώ πριν από τη σέντρα

Για το αποψινό ματς με τους Ολλανδούς, οι τιμές στη δευτερογενή αγορά ξεκινούν από 66 ευρώ και φτάνουν τα 121. Δηλαδή η φθηνότερη επιλογή κοστίζει περισσότερο από το ακριβότερο απλό εισιτήριο της επίσημης διάθεσης.

Η κατάσταση είναι ακόμη πιο ακραία για το Ελλάδα–Γερμανία της Κυριακής. Εισιτήρια της Θύρας 4 εμφανίζονται από 87 ευρώ, της Θύρας 5 έως 176, ενώ στη Θύρα 2 υπάρχει καταχώριση στα 361 ευρώ για εισιτήριο που επίσημα κόστιζε έως 40.

Η ζήτηση εξηγεί πολλά. Περισσότεροι από 100.000 φίλαθλοι μπήκαν στην ηλεκτρονική ουρά και τα δύο παιχνίδια έγιναν sold out σε ελάχιστο χρόνο. Για όποιον δεν πρόλαβε, πάντως, η δεύτερη αγορά έχει πλέον πια κόστος που θυμίζει περισσότερο τελικό παρά αγώνα ομίλου του Nations League.

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Λευτέρης Παυλίδης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα