Παρασκευή 3 Ιουλίου 2026
Sportime

Έλληνας στη Melbourne Victory: Ο Τζακ Μιχαηλίδης υπέγραψε συμβόλαιο στην A-League

Ο Τζακ Μιχαηλίδης υπέγραψε συμβόλαιο A-League με τη Melbourne Victory, μετά από πορεία πέντε ετών στην ακαδημία του συλλόγου.

Κώστας Παπαδόπουλος 1 λεπτά ανάγνωσης
Ο Τζακ Μιχαηλίδης υπέγραψε συμβόλαιο A-League με τη Melbourne Victory
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Τζακ Μιχαηλίδης κάνει το βήμα που περίμενε στη Melbourne Victory, με τον σύλλογο να ανακοινώνει ότι υπέγραψε συμβόλαιο για την A-League.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρίσκεται στη Victory από τα 15 του, όταν πήγε στην ακαδημία από την Glen Eira FC. Από τότε ανέβηκε σταδιακά, δούλεψε, κέρδισε ρόλο και πλέον μπαίνει στο πλάνο της πρώτης ομάδας για τη σεζόν 2026/27.

Η διαδρομή του δεν είναι τυχαία. Το 2024 ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το VPL1, ενώ την επόμενη χρονιά πήρε το Senior Academy – Victory Medal και φόρεσε το περιβραχιόνιο στην NPL ομάδα. Φέτος συνέχισε να δείχνει χαρακτήρα, σκοράροντας και το νικητήριο γκολ απέναντι στους North Geelong Warriors.

Η Melbourne Victory δίνει βάρος στο δικό της μονοπάτι ανάπτυξης και ο Μιχαηλίδης είναι ακριβώς τέτοια περίπτωση. Παίκτης που μεγάλωσε μέσα στο club και τώρα παίρνει την ευκαιρία του.

Φόρτωση ψηφοφορίας…

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Κώστας Παπαδόπουλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα