ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Τι θα κάνει τώρα ο Χρήστος Τζόλης!

Ο Χρήστος Τζόλης έχει αρχίσει να… ψάχνεται γιατί δυσκολεύει η επιστροφή στην Αγγλία.

Τι θα κάνει τώρα ο Χρήστος Τζόλης!
Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η… ταμπέλα του wonderkid έχει αρχίσει να φεύγει σιγά-σιγά και ο Χρήστος Τζόλης έχει αρχίσει και… ψάχνει τις επιλογές του.

Ο Έλληνας επιθετικός, ξόδεψε τη δεύτερη χρονιά του στο εξωτερικό, δανεικός στην Τβέντε, χωρίς να έχει κάνει βήματα βελτίωσης στο παιχνίδι του.

Αυτό μάλιστα τον φέρνει και εκτός σχεδίων του Γκουστάβο Πογέτ, αφού χωρίς ματς στα πόδια του, δύσκολα θα τον εμπιστευτεί στην Εθνική Ελλάδας, που ήδη και με την περίπτωση του Κώστα Φορτούνη έχουν σημειωθεί πολλές αντιδράσεις.

Το ζητούμενο είναι πλέον πως η Νόριτς της επόμενης χρονιάς στην Championship, θέλοντας να διεκδικήσει την άνοδο δεν παρέχει την ανάλογη αγωνιστική ασφάλεια για playing time στον 21χρονο winger!

Εδώ δεν την είχε φέτος, ο Γιαννούλης. Και βάσει των transfer needs που κυκλοφορούν στην πιάτσα η προσθήκη starter στο «φτερό» αποτελεί προτεραιότητα για τον τεχνικό διευθυντή, Webber. Εδώ «μιλάει», η Wasserman

Χωρίς εγγυημένο χρόνο συμμετοχής, μόνο εύκολα δεν είναι τα πράγματα. Ο Χρήστος Τζόλης πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει, ανάλογα και τις προτάσεις που θα έχει στα χέρια του.

Exit mobile version