ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Τον πήρανε… τηλέφωνο για το πέναλτι

Ο Ταπραντζής πήρε τη βοήθεια του κοινού για το χέρι στου Επστάιν στη Λαμία
Τον πήρανε… τηλέφωνο για το πέναλτι

Αρκετοί, όχι όλοι, οι παρατηρητές αποφεύγουν να λένε πολλά μέσα στα αποδυτήρια. Θέλουν να δουν και το βίντεο, πριν γράψουν την έκθεση τους.

Το βίντεο αποτελεί ασφαλές «μαξιλαράκι» για τις φάσεις που δεν είναι εμφανείς από την εξέδρα όπου κάθονται. Στο ΛαμίαΑστέρας Τρίπολης, εκτός από τον… VAR, ο Τάπραντζης είχε κι άλλη βοήθεια!

Στο 79’ υπήρξε χέρι του Επστάιν μέσα στην περιοχή το οποίο δεν καταλόγισε ο διαιτητής Βρέσκας. Η συγκεκριμένη φάση ήταν και το αντικείμενο συζήτησης μεταξύ διαιτητών και του Αιτωλοακαρνάνα παρατηρητή στα αποδυτήρια, μετά το τέλος του ματς.

«Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι ήταν πέναλτι. Θα το δω και στο βίντεο. Εγώ θέλω να πάω μαζί σου. Ελπίζω να είσαι εσύ ο σωστός», ήταν τα λόγια του όπως αναφέρει η έντυπη έκδοση του Sportime και συγκεκριμένα η στήλη «Το κοράκι», αλλά ο ρέφερι που είχε και εκείνος άμεση ενημέρωση, ήξερε ότι είχε κάνει λάθος.

Ο παρατηρητής στάθηκε και σε ένα οριακό οφσάιντ που «έχασε» ο Δημόπουλος (Δ. Αττικής) για το οποίο επίσης είχε άποψη, αλλά πρόθεση του ήταν, πριν το βίντεο, να πάει με τον βοηθό.

Ο Βρέσκας με το πέναλτι που δεν καταλόγισε, αδίκησε τους Αρκάδες, αλλά ανακοίνωση διαμαρτυρίας έβγαλε η Λαμία! Μάλιστα στο ημίχρονο ο ρέφερι έγινε αποδέκτης παραπόνων από παράγοντα των γηπεδούχων για την αποβολή του Βάντερσον. Αδίκως. Σωστές και οι δύο κίτρινες που έβγαλε στον αριστερό μπακ των γηπεδούχων!

Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διαιτησία - ΕΠΟ: Διαιτησία: Το ρίσκο που πήρε ο Λανουά και η ευκαιρία να αποδείξει ότι κάνει κουμάντο!

Διαιτησία: Το ρίσκο που πήρε ο Λανουά και η ευκαιρία να αποδείξει ότι κάνει κουμάντο!

Η δημόσια δέσμευση του Λανουά για μείωση των ξένων διαιτητών και η ευκαιρία να αποδείξει ποιος κάνει τελικά κουμάντο στη διαιτησία.

Διαιτησία - ΕΠΟ
Ποδόσφαιρο: «Συναγερμός» στους διαιτητές της Super League – Η ενημέρωση της ΚΕΔ που δημιούργησε νέα αναστάτωση!

«Συναγερμός» στους διαιτητές της Super League – Η ενημέρωση της ΚΕΔ που δημιούργησε νέα αναστάτωση!

Στα αγγλικά οι γραπτές εξετάσεις (μόνο) των διαιτητών της Super League!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: Ένα εκ. ευρώ για να δουλεύει το google translate!

Διαιτησία: Ένα εκ. ευρώ για να δουλεύει το google translate!

Ερωτήσεις με μετάφραση από το google translate κλήθηκαν να απαντήσουν στο σεμινάριο οι διαιτητές της Super League!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: Το «άκυρο» στον Βάλερι και το κώλυμα που ζήτησε ο Λανουά από τους διεθνείς!

Διαιτησία: Το «άκυρο» στον Βάλερι και το κώλυμα που ζήτησε ο Λανουά από τους διεθνείς!

Για ποιους διαιτητές μπήκε μπροστά ο Βάλερι, αλλά δεν (του) πέρασε! Τι ζήτησε από τους διεθνείς ο Λανουά.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Γκαγκάτσης διέψευσε, αλλά δεν έπεισε για παρεμβάσεις στη διαιτησία!

Ο Γκαγκάτσης διέψευσε, αλλά δεν έπεισε για παρεμβάσεις στη διαιτησία!

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ διέψευσε τους υπαινιγμούς συγκεκριμένου προέδρου Ένωσης για παρεμβάσεις στη διαιτησία, αλλά δεν (τους) έπεισε!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: Έτσι θα γίνει η αρχή με Έλληνες στα ντέρμπι!

Διαιτησία: Έτσι θα γίνει η αρχή με Έλληνες στα ντέρμπι!

Το πλάνο της ΕΠΟ και της ΚΕΔ για να επιστρέψουν οι Έλληνες διαιτητές στα ντέρμπι.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: «Μην λες τίποτα. Θα ανέβεις»! Και… δεν ανέβηκε!

Διαιτησία: «Μην λες τίποτα. Θα ανέβεις»! Και… δεν ανέβηκε!

Ποιος διαιτητής είχε πάρει διαβεβαιώσεις οτι θα είναι σίγουρα στον πίνακα της Super League, αλλά έμεινε στη Β’!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: Τα τηλέφωνα του Λανουά και ο Ματσούκας!

Διαιτησία: Τα τηλέφωνα του Λανουά και ο Ματσούκας!

Να χρυσώσει το «χάπι» στους διαιτητές που υποβίβασε, προσπάθησε ο Λανουά, αλλά δεν έπεισε.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: Η «καραμέλα» με τις βαθμολογίες και η υποτροφία του Ζαμπαλά!

Διαιτησία: Η «καραμέλα» με τις βαθμολογίες και η υποτροφία του Ζαμπαλά!

Με πρόφαση τις χαμηλές βαθμολογίες, υποβιβάστηκαν Τσέτσιλας, Τσιάρας και Τσαγκαράκης, αλλά όχι ο Ζαμπαλάς!

Ποδόσφαιρο