Sportime

Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής ΕΠΟ για Αγώνες Γυναικών 2025-26

Ο Αστέρας Τρίπολης τιμωρήθηκε με πρόστιμο 167€ ενώ ο Χάλης Βαρυπέτρου ΑΟ έχασε 3 βαθμούς και το παιχνίδι με 0-3.

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
ΕΠΟ Γυναικείο Ποδόσφαιρο
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε αποφάσεις για παραβάσεις σε αγώνες Κυπέλλου Γυναικών 2025-26.

Στο παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης - ΑΟ Αγίας Παρασκευής (01/04/2026), το σωματείο Αστέρας Τρίπολης κρίθηκε πειθαρχικά ελεγκτέο για παράβαση του άρθρου 15 παρ. 2α ΠΚ/ΕΠΟ και του επιβλήθηκε χρηματική ποινή 167 ευρώ. Το σωματείο ΑΟ Αγίας Παρασκευής και ο εκπρόσωπός του Δημήτριος Γκόφας απαλλάχθηκαν.

Η Πειθαρχική Επιτροπή συμπλήρωσε και επεκτείνει την αρχική δίωξη με κλήση σε απολογία για τις παραβάσεις των άρθρων 1-6, 11, 12 και 14 σε συνδυασμό με τα άρθρα 10 και 11, που αφορούν τον ΑΟ Αγίας Παρασκευής και τους Αναστάσιο Γκόφα (Γενικό Αρχηγό) και Μιλτιάδη Γκόφα (διοίκηση/φίλαθλο).

Το σωματείο Επισκοπής ΑΟ απαλλάχθηκε από την παράβαση του άρθρου 17 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου ΕΠΟ. Το σωματείο Χάλης Βαρυπέτρου ΑΟ κρίθηκε πειθαρχικά ελεγκτέο και του επιβλήθηκαν οι ποινές: α) αφαίρεση 3 βαθμών από το πρωτάθλημα Γ΄ Κατηγορίας Γυναικών 2025-2026, β) απώλεια του αγώνα με 0-3 και γ) χρηματική ποινή 150 ευρώ.

Οι αποφάσεις βασίζονται στην έκθεση του παρατηρητή αγώνα και τις διατάξεις του Πειθαρχικού Κώδικα ΕΠΟ.

Με πληροφορίες απο ΕΠΟ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα