Εθνική Ελλάδας: Ξεκούραστος ο Κωστούλας για τη Γερμανία
Ο Κωστούλας πάει ξεκούραστος στο ματς με τη Γερμανία.
Ο Κωστούλας είχε ταλαιπωρηθεί από το χτύπημα που δέχθηκε στο ματς με τη Σερβία και χρειάστηκε ράμματα, όμως πλέον είναι διαθέσιμος. Ο Γιοβάνοβιτς δεν τον χρησιμοποίησε καθόλου με την Ολλανδία και έτσι ο 19χρονος επιθετικός πάει στο παιχνίδι της Κυριακής με φρέσκα πόδια.
Ο τρόπος που παίζει ταιριάζει σε τέτοιο ματς: ένταση, κίνηση στον χώρο και γρήγορες επιθέσεις, ειδικά όταν η Ελλάδα κλέβει και βρίσκει ανοιχτό γήπεδο απέναντι σε άμυνα που ανεβαίνει και αφήνει χώρο.
Αυτό δεν σημαίνει ότι θα ξεκινήσει βασικός. Σημαίνει όμως ότι γίνεται πολύ πιο χρήσιμος μέσα στο ματς.
Η Γερμανία θα ανεβάσει ρυθμό, θα πιέσει και θα αναγκάσει την Ελλάδα να τρέξει πολύ χωρίς μπάλα. Εκεί ένας παίκτης όπως ο Κωστούλας μπορεί να δώσει ένταση, κίνηση στην πλάτη της άμυνας και παρουσία μέσα στην περιοχή.
Ο Μασούρας παραμένει η πιο λογική λύση για τη θέση του Τζόλη, ειδικά μετά την καλή του παρουσία και το γκολ με την Ολλανδία. Πίσω του όμως ο Κωστούλας ανεβαίνει στην ουρά των επιλογών.
Και αυτό έχει σημασία γιατί το ματς με τη Γερμανία έρχεται μόλις τρεις ημέρες μετά από ένα εξαντλητικό 90λεπτο. Ο Γιοβάνοβιτς θα χρειαστεί παίκτες που μπορούν να μπουν και να αλλάξουν ρυθμό. Ο Κωστούλας είναι ένας από αυτούς.
