SUPER LEAGUE 2

Μάνος VS Κάιπερς: Η μάχη για το «Χρυσό παπούτσι»

Ο Έλληνας φορ έχει 19 γκολ, ο Βέλγος στράικερ 18 τέρματα και οι δυο τους θα μονομαχήσουν μέχρι τέλους για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στη football league
Μάνος VS Κάιπερς: Η μάχη για το «Χρυσό παπούτσι»

Ο Δημήτρης Μάνος οδηγεί τον ΟΦΗ στην επιστροφή του στη Super League. Ο Ούγκο Κάιπερς συμβάλει τα μέγιστα για την παραμονή του Εργοτέλη στην κατηγορία. Ο καθένας προσπαθεί να βοηθήσει την ομάδα του, αλλά αυτό δεν τους αρκεί.

Είναι ξεκάθαρο πλέον, πως αμφότεροι θα κοιτάξουν και το… προσωπικό τους συμφέρον. Ο τίτλος του πρώτου σκόρερ είναι τίτλος τιμής και παρακαταθήκης για το μέλλον τους και δεν πρόκειται να παραδοθούν αμαχητί!

Το Sportime.gr αναλύει τα μέχρι τώρα πεπραγμένα τους, τα συν και τα πλην τους και τις αναμετρήσεις που απομένουν μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος, προκειμένου να «πυροβολήσουν» τα δίχτυα όσο πιο πολλές φορές μπορούν. Μία μάχη… Κρητική με μεγάλο ενδιαφέρον. Τους χρόνου εξάλλου, θα συναντηθούν ξανά στα σαλόνια της Super League.

Η διαφορά του ενός γκολ

Ο Μάνος δεν ξεκίνησε τη σεζόν ως βασικός, λόγω της παρουσίας του Νίκου Κουσκουνά. Στα πρώτα επτά ματς είχε λίγες συμμετοχές, αλλά το ξέσπασμα του 24χρονου φορ έγινε από τον Δεκέμβρη και μετά. Ο Τρικαλινός στράικερ μετράει 20 συμμετοχές, τις 19 ως βασικός. Έχει σκοράρει 19 τέρματα, τα 17 με σουτ και τα δύο από την άσπρη βούλα. Όλα αυτά σε 1.682 λεπτά!

Ο Κάιπερς ήρθε το καλοκαίρι από το Βέλγιο και κατευθείαν «άρπαξε» την ευκαιρία από τα μαλλιά. Σε 24 ματς, όλα ως βασικός, ο 21χρονος επιθετικός έχει βρει δίχτυα 18 φορές, τις 16 με σουτ και τις άλλες δύο με κεφαλιές. Έχει βέβαια, περισσότερα λεπτά συμμετοχής από τον Μάνο (2.144), αλλά σαφώς πιο δύσκολο έργο.

Η διαφορά συνεισφοράς και το… έγκλημα

Ο ΟΦΗ στηρίζεται στον Τρικαλινό στράικερ στη μάχη της ανόδου, αλλά όχι μόνο σε αυτόν. Υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές που αποτελούν μέρος της εκπληκτικής πορείας των Κρητικών. Αλλά η συνεισφορά του Μάνου είναι εντελώς διαφορετική από του Κάιπερς. Ο 24χρονος έχει προσφέρει, ήδη, 7 ασίστ στους συμπαίκτες του, έχει σημαδέψει τρεις φορές τα δοκάρια, ενώ έχει δεχθεί 6 κίτρινες κάρτες. Δείγμα της γενικής του εικόνας στον σύλλογο.

Ο Βέλγος από την πλευρά του, μετράει μόλις δύο ασίστ και μία κίτρινη κάρτα. Αλλά ο 21χρονος έχει… εγκληματήσει. Γιατί; Θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν αυτός στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ, αν δεν σημάδευε 4 φορές τα δοκάρια και αν δεν είχε 2 στις 2 άστοχες εκτελέσεις πέναλτι.

Τα έξι ματς μέχρι το φινάλε

Οχτώ ακόμα αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, με τον ΟΦΗ και τον Εργοτέλη να έχουν έξι αγώνες, λόγω Αχαρναϊκού και Βέροιας. Και ο Μάνος και ο Κάιπερς μπορούν να εκμεταλλευτούν τα εντός έδρας ματς και να αυξήσουν τον αριθμό των τερμάτων τους, καθώς τα εκτός είναι δύσκολα και χρειάζονται υπερβάσεις. Το καλό και για τους δύο είναι ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός στη θέση του φορ στις ομάδες τους και έχουν την ευκαιρία να σκοράρουν κατά ρυπάς.

Το πρόγραμμα του Μάνου

27η αγωνιστική: Κισσαμικός (ΕΚΤΟΣ)

28η αγωνιστική: Παναιγιάλειος (ΕΝΤΟΣ)

29η αγωνιστική: Απόλλων Πόντου (ΕΚΤΟΣ)

30ή αγωνιστική: Απόλλων Λάρισας (ΕΝΤΟΣ)

31η αγωνιστική: Καραϊσκάκης Άρτας (ΕΚΤΟΣ)

34η αγωνιστική: Σπάρτη (ΕΝΤΟΣ)

* 32η και 33η αγωνιστική ο ΟΦΗ θα πάρει στα χαρτιά 6 βαθμούς, για τους αγώνες με τον Αχαρναϊκό και Βέροια που έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα του Κάιπερς

27η αγωνιστική: Καραϊσκάκης Άρτας (ΕΝΤΟΣ)

30ή αγωνιστική: Σπάρτη (ΕΚΤΟΣ)

31η αγωνιστική: Πανσερραϊκός (ΕΝΤΟΣ)

32η αγωνιστική: Αναγέννηση Καρδίτσας (ΕΚΤΟΣ)

33η αγωνιστική: Αιγινιακός (ΕΝΤΟΣ)

34η αγωνιστική: Τρίκαλα (ΕΚΤΟΣ)

* 28η και 29η αγωνιστική ο ΟΦΗ θα πάρει στα χαρτιά 6 βαθμούς, για τους αγώνες με τον Αχαρναϊκό και Βέροια που έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Τσιλούλης: Από τη μεταγραφή στη Super League 2

Τσιλούλης: Από τη μεταγραφή στη Super League 2

Ο Σωτήρης Τσιλούλης πήρε το ρίσκο να παραμείνει στην ΑΕΚ και η εξέλιξη δεν είναι η ιδανική για εκείνον.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Πανιώνιος-Καλαμάτα 1-2: Ένταση στο τέλος – Οι φάσεις και τα γκολ από τη ματσάρα στη Νέα Σμύρνη

Πανιώνιος-Καλαμάτα 1-2: Ένταση στο τέλος – Οι φάσεις και τα γκολ από τη ματσάρα στη Νέα Σμύρνη

Πανιώνιος-Καλαμάτα 1-2 με ένταση στο τέλος στο μεγάλο ματς της Νέας Σμύρνης

Ποδόσφαιρο
Διαιτησία - ΕΠΟ: ΑΕΛ – Ηρακλής: Ούτε το χέρι, ούτε το γκολ! (vid)

ΑΕΛ – Ηρακλής: Ούτε το χέρι, ούτε το γκολ! (vid)

O βοηθός που δεν... βοήθησε στο χέρι - πέναλτι στο Ηρακλής - ΑΕΛ, έχασε και το καθαρό γκολ του Μουτίνιο στο ΑΕΛ - Ηρακλής!

Διαιτησία - ΕΠΟ
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: Μνήμη… χρυσόψαρου! Τον ίδιο βοηθό στο ΑΕΛ – Ηρακλής!

Διαιτησία: Μνήμη… χρυσόψαρου! Τον ίδιο βοηθό στο ΑΕΛ – Ηρακλής!

Η ΚΕΔ έβαλε τον Χριστοδούλου που δεν είδε το χέρι - πέναλτι στο Ηρακλής - ΑΕΛ στο ίδιο ματς!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: Δεν κάνουν για το… Τρία  ξεριζωμένα – Άνω γάργαρα νερά και θα σφυρίξουν Κομπότη, Μπέο και Σπανό;

Διαιτησία: Δεν κάνουν για το… Τρία ξεριζωμένα – Άνω γάργαρα νερά και θα σφυρίξουν Κομπότη, Μπέο και Σπανό;

Η ΚΕΔ (λέει) θέλει να ανεβάσει μπόλικους διαιτητές το καλοκαίρι. Ζακέτα να πάρουν! Και κάτι πιο «χοντρό». Θα βάλει ψύχρα!

Ποδόσφαιρο
Super League 2: Καλαμάτα: Σενάρια για Παπάζογλου!

Καλαμάτα: Σενάρια για Παπάζογλου!

«Σπρώχνουν» Παπάζογλου για τεχνικό διευθυντή στην Καλαμάτα, αν οι Μεσσήνιοι ανέβουν στην Super League.

Super League 2
Ποδόσφαιρο: Πανιώνιος: Τεράστιο το σοκ

Πανιώνιος: Τεράστιο το σοκ

Δεν το πίστευαν στον Πανιώνιο αυτό που συνέβη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: Ο «στραβωμένος», το άγχος για το VAR και το… στα τρία κόρνερ – πέναλτι της ΚΕΔ!

Διαιτησία: Ο «στραβωμένος», το άγχος για το VAR και το… στα τρία κόρνερ – πέναλτι της ΚΕΔ!

Ο διαιτητής της Super League που στραβώνει όταν ορίζεται στην Super League 2, το άγχος για τον πίνακα VAR και το στα τρία κόρνερ - πέναλτι της ΚΕΔ!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Super League 2: Χαμός με αυτό που έγινε

Super League 2: Χαμός με αυτό που έγινε

Μάχη μέχρι τέλους θα γίνει στη Super League 2.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Super League 2: Είναι πλέον οριστικό

Super League 2: Είναι πλέον οριστικό

Όλα τελείωσαν στη Super League 2 και η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΛ: Επιστρέφει και αλλάζει προπονητή!

ΑΕΛ: Επιστρέφει και αλλάζει προπονητή!

Ο Βοσνιάδης δεν μένει και η ΑΕΛ που επιστρέφει στην Super League, θα ψάξει προπονητή το καλοκαίρι.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Super League 2: Το απόλυτο μπαμ

Super League 2: Το απόλυτο μπαμ

Το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο στη Super League 2.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Super League 2: Έτσι έρχονται τα πάνω-κάτω

Super League 2: Έτσι έρχονται τα πάνω-κάτω

Νέα δεδομένα μπήκαν στη μάχη για την κατάκτηση της Super League 2 στον Νότο.

Ποδόσφαιρο
Διαιτησία - ΕΠΟ: O Λανουά που μαρτυράει χωρίς… λάμπα και ο διαιτητής Super League που «στράβωσε»!

O Λανουά που μαρτυράει χωρίς… λάμπα και ο διαιτητής Super League που «στράβωσε»!

Ο Λανουά δείχνει ξεκάθαρα ποιους έχει ξεχωρίσει για να ανεβάσει στην Super League το καλοκαίρι. Ποιος διαιτητής στράβωσε επειδή πήρε ορισμό!

Διαιτησία - ΕΠΟ
Ποδόσφαιρο: Super League 2: Έτσι ανατρέπονται τα πάντα

Super League 2: Έτσι ανατρέπονται τα πάντα

Νέα δεδομένα μπαίνουν στη Super League 2.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Super League 2: Η βόμβα που αλλάζει πολλά

Super League 2: Η βόμβα που αλλάζει πολλά

Νέα δεδομένα μπήκαν στη Super League 2

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Χάνεται και αυτό το ταλέντο

Παναθηναϊκός: Χάνεται και αυτό το ταλέντο

Περίμεναν πολλά όταν έκανε το ξεπέταγμά του με τον Παναθηναϊκό και εκείνος απογοητεύει.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Super League 2: Μπουνιές, μπράβοι και η πρωταθλήτρια!

Super League 2: Μπουνιές, μπράβοι και η πρωταθλήτρια!

Όλα τελείωσαν στον Βόρειο Όμιλο της Super League 2, το σηκώνει η ΑΕΛ.

Ποδόσφαιρο