Τρίτη 7 Ιουλίου 2026
Sportime

Φώτης Ιωαννίδης: Γι' αυτό δεν υπέγραψε ακόμα - Τι περιμένει

Υπάρχει λόγος που δεν έχει υπογράψει ακόμα το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό ο Φώτης Ιωαννίδης.

Λευτέρης Παυλίδης 1 λεπτά ανάγνωσης
Φώτης Ιωαννίδης: Γι' αυτό δεν υπέγραψε ακόμα - Τι περιμένει
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Φώτης Ιωαννίδης και Παναθηναϊκός τα είχαν βρει εδώ και πολύ καιρό για νέο συμβόλαιο. Ο Γιάννης Αλαφούζος το είχε πάρει πάνω του.

Η σχέση του ιδιοκτήτη του κλαμπ με τον Έλληνα φορ έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Κάπως έτσι οι δύο πλευρές είχαν ξεκαθαρίσει τα βασικά.

Έμενε να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες. Οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή είχαν συνάντηση με τους «πράσινους» και εκεί έκλεισαν τα πάντα.

Επομένως, το μόνο που απομένει είναι να υπογράψει ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος αυτές τις μέρες έχει στο μυαλό του στην Εθνική ομάδα. Λογικό από τη στιγμή που η Ελλάδα δίνει ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι με την Αγγλία στο κατάμεστο ΟΑΚΑ την Πέμπτη (14/1).

Ακόμη ο 24χρονος επιθετικός περίμενε να κλείσουν όλα τα διαδικαστικά. Ούτως ή άλλως δεν είχε καμία βιασύνη και αυτό γιατί το νέο του συμβόλαιο θα έχει ισχύ από το 2025. Καθαρά για φορολογικούς λόγους θα γίνει κάτι τέτοιο και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Γενικά ο Φώτης Ιωαννίδης από το φινάλε της περσινής σεζόν τόνισε πως θα παραμείνει στις επαφές του με τον ιδιοκτήτη. Γι' αυτό και ο Παναθηναϊκός απέρριπτε τη μία πρόταση μετά την άλλη. Παράλληλα, είχε στείλει το μήνυμά του στον παίκτη πως η στιγμή της επιβράβευσης δεν αργεί. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου.

ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΕΓΙΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΝΟΥΣ

Επίσης σε κατηγορίες: Super League ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Λευτέρης Παυλίδης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα