Για ιατρικά και υπογραφές
Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται ένα βήμα από τη Σίτι
Ο Σαβίνιο άφησε τη Μάντσεστερ Σίτι για την Τότεναμ και οι πρωταθλητές δεν έχασαν χρόνο για τον αντικαταστάτη του. Ο Άλαν Ελίας πήρε άδεια από την Παλμέιρας και ταξιδεύει στην Αγγλία για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.
Η συμφωνία έχει φτάσει στα 40 εκατ. ευρώ: 37,5 εκατ. εγγυημένα και άλλα 2,5 εκατ. μέσω μπόνους, ποσό που αντιστοιχεί περίπου σε 34 εκατ. λίρες. Ο 22χρονος Βραζιλιάνος έχει συμφωνήσει για πενταετές συμβόλαιο. Η Παλμέιρας κατέχει το 90% των οικονομικών δικαιωμάτων του.
Το ενδιαφέρον βρίσκεται πλέον στο τι θα κάνει η Σίτι μαζί του. Ο Άλαν αναμένεται αρχικά να ενταχθεί στην πρώτη ομάδα και όχι να φύγει κατευθείαν δανεικός. Η προσαρμογή του στο αγγλικό ποδόσφαιρο θα αξιολογηθεί μέχρι τον Ιανουάριο.
Η μεταγραφή είχε ουσιαστικά κλείσει από τη Δευτέρα. Σήμερα, όμως, περνά από το «συμφώνησαν» στο «έρχεται για να υπογράψει».
